Disappear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 3 yasina basmis asiri agresif alman kurduna ne yapilabilir ? Hayvan gercekten asiri derecede agresif. Ornek olarak eve misafir gelen birinin elini koklayip koklayip kuyruk sallarken, o kisi elini uzatinca elini isirabiliyo. zaten evde beni, abimi ve babami elden gecirdi, hepimizde bi dis izi var sagolsun. Diger hayvanlarla olan iliskisini soylemiyorum bile, direk bogazina saldiriyo kedilerin falan. Boyle bir hayvana ne yapilabilir ? Evde rahat barinamiyo, benim evim deli gibi buyuk degil e bi de evde 3 tane kedim oldugu icin iyice ufaliyo hayvanin alani. Disari rahat rahat cikaramiyorum site icinde oturdugum icin, coluk cocuk bilmeden ustune kosuyo hayvanin sevicem diye, hayvana agizlik falan takmama imkan yok beni parcalar oyle biseye girissem cildiriyo agizliga. Eve misafir gelince yasanilan stres ise apayri, bi kisiyi isirdi baskasini isirmasin diye kendimizi kasiyoruz. E hal boyle olunca hem bize hem hayvana eziyet. Egitmen getirttik baya isini bilen egitim yeri olan egitmen kalkti eve geldi hayvanla 5 dakika gecirdikten sonra buna bir sey yapilamaz dedi. Almanyadan getirtildigi yerle konusuldu, onlarda biz buna kontrol edilemeyen, sebepsiz agresiflik diyoruz dediler, onlar orda uyutuyolarmis boyle hayvanlari. Bi yere versek diyorum boyle agresif bir hayvani hic bir yer almaz. Alsalar bile parasi icin alirlar hayvana eziyet ederler. Eger birseyler bulamazsam yarin uyutturacaklar hayvani dun babamin suratina dogru saldirdigi icin. Belki burda basina gelmis biri vardir, biliyodur boyle hayvanlar icin biryer diye bi sorayim dedim son care olarak. ps: onceden belirteyim hayvan benim degil, 3 tane kedim varken alman kurdu alacak kadar sapitmadim. hayvan babamin, babam ayri yasiyo ve kopege cok duskun, surekli seyahette oldugu icin bize yolladi hayvani. Bizim evimizdeki herkesi isirdigi icin simdi tekrar babamda kaliyo. O yuzden hemen beni suclamayin dusunmeden aldin vs vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 çare bulunamasa bile uyutmak yerine büyük bir ormana felan salsanız en azından bir şansı felan olsa yaşamak için. Eziyette çekecek olsa da. (ölmekten iyidir en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ıssız orman mı kaldı abi anca torosların zirveleri veya doğu karadeniz gibi yerler var. diğer türlü yine insanlarla yine ilişki kurabilir. yalnız cidden çok zor bir durum. bol sabır diliyorum. insanın cocuğunu kendi eliyle öldürmesi gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ikinci bir eğitim uzmanı denemenizi öneriyorum... denemenin zararı yok sonuçta. ilkinin öle 5 dakkada karar vermesini de yadırgadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 3 yaşındaymış okumamışım........... bide ısırma problemi(tabi eğer ufaksa) bişeyleri kemirme isteği olabilir petshoptan biseyler alınabilir eğer öyleyse? ama eğer çok vahşi ise sahibinde bile kalıcı yaralar açıyosa kolay gelsin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yok oyle hani saka amacli isirma degil, bildigin derinin altindaki yag tabakasindan parcalar cikarircasina isirma. saldiriyo direk. ya egitmen 5 dakikada o karari vermemis tabi onu ben abarttimda. hayvan tamamen basina buyruk degil gel diyince geliyo oturtuyosun koltuga cikarttiriyorum oraya yatirtiyorum falan ama bi anda sevincten abimi yalarken iki saniye sonra kolunu parcalayabiliyo. yani yoksa evde kendi kafasina gore deli dana gibi gezmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 üzülerek söylüyorumki o köpek yarın bir gün daha büyük bir olay çıkartacak ve olacak olan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Sanırsam alpha olayını sağmalaya çalışıyor, ve başarmış gibi. Sürünün lideri o, siz de arkadaki kişilersiniz. Açıkçası pozitif eğitim ile olacak bir iş deil gibi, boğma tasmayla profosyonel bir eğitmen ile çözülür herhalde. Ama zor ya, mesela benim idiot insanlara karşı süper havlamaz bile kolay kolay ama köpeklere geldi mi katil balina gibi. Aynı derdin yarısı bende var yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ya hani sahibi dışındakilere dalması bi derece normal. çünkü sahibinin odasına sahibinin annesini babasını kardesini almayıp havlayan ısıran köpeklerde var ama bu tamamen farklı sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 İşte köpek sahibini tanımıyor, o sizin sahibinizmiş gibi davranıyor. Sürü hayvanı sonuçta, alpha olarak kendini görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 neyse egitime gidicek sanirim. ordada anlamazsa alpha kim, omega ile tanisma sansina erisecek bu gidisle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 uyutulması daha mantıklı, bi çocuğa saldırması riski çok ağır bi risk bence. kabus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Aman abi ne uyutulması naptın, yazık. Eğer yeterli ilgi gösterilirse aşılamayacak problem yok. Çok çok kötü durumdaysa köpek psikoloğuna bile götürülebilir (hoş Türkiye' de 2-3 tane var sanırım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 up... bugün iş yerine biri köpeğini getirdi, ufak birşey markasını bilmiyorum sormadım da. şirin mi şirin, bi sağa yatıyo karnını sevdiriyo kalkıp sola atıyo kendini yine karnını sevdiriyo falan. atlıyo matlıyo üstüne yalıyo vs vs feci oyuncu ve iyi huylu birşey bahçede severken bunu, bi baktım arkanda merdivenlerde 10 civarı kişi toplanmış beni izliyor. hayrola tribün kurmuşunuz dedim. "sen o köpeğin geçmişini bilmiyosun, piskopat o, şu an nası sevdiriyo kendisini bilmiyoruz" dediler. meğerse 6 ay önce bu köpek manyağın önde gideniymiş, karşısına nası bi canlı çıkarsa çıksın saldırıyomuş ısırıyormuş, kafeste falan tazmanya canavarı gibi dört dönüyomuş, kafese bile insanlar yaklaşmaya korkuyormuş. 6 ay boyunca terapiye bırakmış sahibi köpeğini, şimdi yeni çıkmış köpek terapiden. yukarda anlattığım gibi birşey olmuş... kısacası olmayacak diye birşey yok. eğer çaba sarfedilirse, emek verilirse her türlü köpek uysallaşabilir. en azından denenir. uyutulduysa bu başlıktaki köpek çok yazık.... edit: köpek de bu arada 3 yaşında zannedersem emin diilim, ama ufak diil yani. hani ufaklıktan eğitimi daha rahat kapmış falan değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kızını dövmeyen dizini döver kulağını ısır dicem ama 3 yaşında hayvan evirir çevirir seni sana da yapıyorsa. ben ısırma huyundan vazgeçiremedim o yüzden misafirleri bize gelmekten alıkoydum.daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 sabonis said: up... bugün iş yerine biri köpeğini getirdi, ufak birşey markasını bilmiyorum sormadım da. şirin mi şirin, bi sağa yatıyo karnını sevdiriyo kalkıp sola atıyo kendini yine karnını sevdiriyo falan. atlıyo matlıyo üstüne yalıyo vs vs feci oyuncu ve iyi huylu birşey bahçede severken bunu, bi baktım arkanda merdivenlerde 10 civarı kişi toplanmış beni izliyor. hayrola tribün kurmuşunuz dedim. "sen o köpeğin geçmişini bilmiyosun, piskopat o, şu an nası sevdiriyo kendisini bilmiyoruz" dediler. meğerse 6 ay önce bu köpek manyağın önde gideniymiş, karşısına nası bi canlı çıkarsa çıksın saldırıyomuş ısırıyormuş, kafeste falan tazmanya canavarı gibi dört dönüyomuş, kafese bile insanlar yaklaşmaya korkuyormuş. 6 ay boyunca terapiye bırakmış sahibi köpeğini, şimdi yeni çıkmış köpek terapiden. yukarda anlattığım gibi birşey olmuş... kısacası olmayacak diye birşey yok. eğer çaba sarfedilirse, emek verilirse her türlü köpek uysallaşabilir. en azından denenir. uyutulduysa bu başlıktaki köpek çok yazık.... edit: köpek de bu arada 3 yaşında zannedersem emin diilim, ama ufak diil yani. hani ufaklıktan eğitimi daha rahat kapmış falan değil... şu arkada kalmasın, sırf bilgi vermek için up'ladım zaten konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Köpeğin markası mı olur? :D kaç model? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 cinsi demek istemis ama bu sıralar cok araba sitesi gezmis heralde arkadas aklı markaya gitmis olur öle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yok biz ailecek marka deriz özellikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben unutmusum bu topici ya lol. yolladik egitime, pasam geldi. baska hayvanlarla (kopeklerle) az cok anlasmayi ogrenmis ama genede bana bi cacik ogrenmis gibi gelmiyo. bakalim artik bi daha saldirirsa ne yaparim orasini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar