Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 efsane geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ya bi kere bariz olan bişey var, dev terminator nedir be. bodos şov amaçlı film işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 izlemeden yargilamayin filmi, bir de biraz abartili sahneler olmasi gerek gunumuz sinemasinda buyu kbir kitle bunu seviyor. cok guzel olacak film bence, christian bale yeter ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 HE'S BACK!!! of çılgın, ne kadar göreceğiz acaba. sabırsızlandım. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 daha ilk yapim asamasini gosterir bence 1-2 karede goruruz yani, hatta film sonu bile olabilir sadece... ya bu filmi 5 haziranda getiren yetkiliye ya da gruba ayip ayrica, dandik dandik filmler ayni gun geliyor bu nasil 2 hafta sonra gelir sacmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 elbetteki izledikten sonra başta buradaki yapay zeka üzerine çalışanlar olmak üzere tüm AI programcılarını, lisp uzmanlarını ve prolog bilenleri yakacağızdır.. amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ya izleyen yok mu spoiler vermeden ilk yorumlari alsak, kuduruyorum burda, butun gun bu filmi iki hafta gec vizyona sokan adamlara kufretmekle geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 imdb'de 2686 oyla 8.3 puanda şu anda, düşecek mi diye bekliyorum. ve evet bugün türkiye'ye gelmemesi çok kötü oldu, akşama giderim hayalleri kurmuştum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Spiegel said: ya izleyen yok mu spoiler vermeden ilk yorumlari alsak, kuduruyorum burda, butun gun bu filmi iki hafta gec vizyona sokan adamlara kufretmekle geciyor ne abarttın ya sanki tüm dünyada bugün bi tek türkiyede 5 haziranda çıkıyo gibi ingilterede bile 3ünde vizyonda tarihler USA 14 May 2009 (Hollywood, California) (premiere) USA 21 May 2009 Canada 22 May 2009 South Korea 22 May 2009 Indonesia 27 May 2009 Hong Kong 28 May 2009 Japan 28 May 2009 (Movix) (premiere) Singapore 28 May 2009 Belgium 3 June 2009 Egypt 3 June 2009 Finland 3 June 2009 France 3 June 2009 Iceland 3 June 2009 Netherlands 3 June 2009 Sweden 3 June 2009 UK 3 June 2009 Argentina 4 June 2009 Australia 4 June 2009 Chile 4 June 2009 Croatia 4 June 2009 Czech Republic 4 June 2009 Denmark 4 June 2009 Germany 4 June 2009 Greece 4 June 2009 Hungary 4 June 2009 Israel 4 June 2009 Kazakhstan 4 June 2009 New Zealand 4 June 2009 Portugal 4 June 2009 Russia 4 June 2009 Slovakia 4 June 2009 Ukraine 4 June 2009 Austria 5 June 2009 Brazil 5 June 2009 Bulgaria 5 June 2009 Estonia 5 June 2009 Italy 5 June 2009 Lithuania 5 June 2009 Norway 5 June 2009 Poland 5 June 2009 Romania 5 June 2009 South Africa 5 June 2009 Spain 5 June 2009 Turkey 5 June 2009 Venezuela 5 June 2009 Japan 6 June 2009 (limited) Japan 13 June 2009 Mexico 31 July 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 japonyadan önce izliyoruz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 abartmak derken, yani neden ayni anda vizyona girmez bu film, sonucta gise filmi direk, diger ulkelerde de daha sonra girmesi enteresan, boyle ozel filmlerin ayni anda butun dunyada girmesi gerek bence, hani bir yuzuklerin efendisinden, star trekten ne farki var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Spiegel said: ya izleyen yok mu spoiler vermeden ilk yorumlari alsak, kuduruyorum burda, butun gun bu filmi iki hafta gec vizyona sokan adamlara kufretmekle geciyor burda kısa bi inceleme yapılmış yorumlar pek iyi değil hatta hiç iyi değil http://www.sinemaestro.com/page,1,2233-terminator-salvation-2009.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 off yorumlar kötü... patlamış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bugün gittim.. bence baya güzeldi. Tabi ben hardcore bi terminatör hastası değilim, önceki filmleri izledim ama hikayeye ne derece uydular falan bilemem. Ama yorumlar CGI baya iyiydi. Çok güzel yapmışlar. Heycanlıydı, fikirler güzeldi. Makineleri detaylarına kadar göstermişler. Matrix'teki gibi karanlık ne üdü belirsiz olaylar yok. Skynet HQ falan son derece kaliteliydi. Ama en sevdiğim sahne tartışmasız T-800'ü ilk gördüğümüz sahne. Arnold'un yüzü direk CGI ama hiç belli olmuyor, helal olsun. Markus karakteri sonradan eklendi hikayeye sanırsam? Öyleyse hiç kötü olmamış fena değildi. Christian Bale uymuş.. Bazı sahnelerde mantıksız hatalar var ama ufak şeyler, pek batmıyor göze. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Olmamis, sahane malzeme var guzel bir film icin direnisciler vs termicanlar falan ama batirmislar cok sig olmus, iyi orta gol getirirdi halbusi... Spoylir gibi Arnold amcada var filmde, zikiylen dasagiylan hemide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Sifir beklenti ile gittim ben, epey begendim, epeyde eglendim. Film gectigi zaman dilimi de cok uygun olmus, ana hikaye ile de ortusuyor. Ozellikle ilk yari cok iyiydi aksiyon olarak, koltukta sekilden sekile girdim. Ikinci yari daha durgundu ama arnold suprizi vardi. Bence buradan bir film daha cikar. Tabii sacma olaylar vardi. Ornegin en sondaki kalp nakli hedesi sacma olmus. Bu arada filmde direniscilerin ve skynet in armory sinden epey ornek var merak edenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 imdb de 9100 oyla 7.6 ya düştü bakalım daha ne kadar düşücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 dayanamayip, internetten cok kalitesiz bir sekilde izledim, sesler bile dogru duzgun gelmiyordu, ama filmi begendim. hani bir terminator 2 olamaz belki ama terminator 3 ten gayet basarili bir filmdi. spoiler filmde john connordan cok marcus wright karakteri uzerinde durulmus, bu da bence filmden memnun kalmayanlarin en buyuk ortak noktasi. gene de bence karakter cok basarili aktarilmis, arnoldun yerini alan yeni bir cyborg diyebiliriz, john connorla iliskisi acisindan. ayrica devam filmi direk geliyor belli. 2 sene icerisinde devamini da izleriz. bence bu fim biraz da 2. cekilecek filme alt yapi yapmasi icin yapilmis, ikinci film ve devaminda 3. film eger olursa cok daha iyi olucak, orasi kesin. cok acimasizca elestirilmeyi hakeden bir film degil. guzel ve seyredilebilir bir film ki gercekten izledigim kopyanin kalitesi cok cok kotuydu, sinemada bir kez daha izleyecem kesinlikle. zaten butun terminator fanlari da film kotu bile olsa izleyeceklerdir eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Görsel efektlerden farklı olarak konuda bizi şaşırtabilecek ahaaha robotları biz yaptık biz yendikin dışında, izlemeye değecek bişey varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 izleme motivasyonu ilk başta, özel efektlerin gerçekten çağının ilerisinde olduğu, kurgusu ve konunun işlenişi bakımından şaheser olan 2 tane çok iyi film den gelmeli. Bu film le büyümüş isen, zevk alırsın. Terminator 2 yi sinemada izlemiş isen ilk defa, zevk alırsın. Terminator 1 için vhs kaset kiralayan dükkanın önünde nöbet tutmuş isen, zevk alırsın. Bunların dışında, humans will prevail film in özeti, klişe bilindik. ama Terminator len bu ! :) izlenecek tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Gladmir said: ama Terminator len bu ! :) izlenecek tabii ki. iste budur olayin ozeti, terminator bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bi terminator 2 olmazda 3 den iyi mi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Tam bir kalite summer blockbuster. Aksiyon 11/10, senaryo ve karakterler biraz odun hatta bi sürü mantık hatası var ama yine de çok eğlendim filmde. Tabii bunda özellikle post-apocalypse temasının çok iyi işlenmiş olması da dahil olabilir; bu kadar iyi beklemiyordum ne yalan soyliym. Terminator sevmiyorsanız bile, eger post-apocalypse fallout falan seviyorsanız gidin izleyin :) spoiler ARNOLD VAR ULAN!!! Efsane burda bi yere gitmedi şeklinde hem de çok bomba bi sahnesi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yav... christian bale başrol değil yardımcı oyuncu olmuş direkt. john connorı biraz daha ön plana alsalardı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bir tek ben mi beğenmiyorum şu filmleri nedir.. Ne terminatör 1-2 nin havası ve gerilimi var , ne öyle ağım şahım bir efekt var ne konu var.. Yüzeysel, boş biraz madmax havası. Aydınlık bir atmosfer.. T1-2 de judgement dayden sonra gösterilen ortamda SKYNET direnişe göre çok daha üstünken filmin geçtiği ortamda aşağı yukarı insanlar ile robotlar denk güçteler birbirine.. 10 üzerinden 4 falandır hakkı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar