Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator Salvation

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Spiegel said:
ya izleyen yok mu spoiler vermeden ilk yorumlari alsak, kuduruyorum burda, butun gun bu filmi iki hafta gec vizyona sokan adamlara kufretmekle geciyor

ne abarttın ya sanki tüm dünyada bugün bi tek türkiyede 5 haziranda çıkıyo gibi
ingilterede bile 3ünde vizyonda

tarihler

USA 14 May 2009 (Hollywood, California) (premiere)
USA 21 May 2009
Canada 22 May 2009
South Korea 22 May 2009
Indonesia 27 May 2009
Hong Kong 28 May 2009
Japan 28 May 2009 (Movix) (premiere)
Singapore 28 May 2009
Belgium 3 June 2009
Egypt 3 June 2009
Finland 3 June 2009
France 3 June 2009
Iceland 3 June 2009
Netherlands 3 June 2009
Sweden 3 June 2009
UK 3 June 2009
Argentina 4 June 2009
Australia 4 June 2009
Chile 4 June 2009
Croatia 4 June 2009
Czech Republic 4 June 2009
Denmark 4 June 2009
Germany 4 June 2009
Greece 4 June 2009
Hungary 4 June 2009
Israel 4 June 2009
Kazakhstan 4 June 2009
New Zealand 4 June 2009
Portugal 4 June 2009
Russia 4 June 2009
Slovakia 4 June 2009
Ukraine 4 June 2009
Austria 5 June 2009
Brazil 5 June 2009
Bulgaria 5 June 2009
Estonia 5 June 2009
Italy 5 June 2009
Lithuania 5 June 2009
Norway 5 June 2009
Poland 5 June 2009
Romania 5 June 2009
South Africa 5 June 2009
Spain 5 June 2009
Turkey 5 June 2009
Venezuela 5 June 2009
Japan 6 June 2009 (limited)
Japan 13 June 2009
Mexico 31 July 2009

Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:
ya izleyen yok mu spoiler vermeden ilk yorumlari alsak, kuduruyorum burda, butun gun bu filmi iki hafta gec vizyona sokan adamlara kufretmekle geciyor

burda kısa bi inceleme yapılmış
yorumlar pek iyi değil hatta hiç iyi değil

http://www.sinemaestro.com/page,1,2233-terminator-salvation-2009.html
Sosyal ağlarda paylaş

bugün gittim.. bence baya güzeldi. Tabi ben hardcore bi terminatör hastası değilim, önceki filmleri izledim ama hikayeye ne derece uydular falan bilemem.

Ama

yorumlar

CGI baya iyiydi. Çok güzel yapmışlar. Heycanlıydı, fikirler güzeldi. Makineleri detaylarına kadar göstermişler. Matrix'teki gibi karanlık ne üdü belirsiz olaylar yok. Skynet HQ falan son derece kaliteliydi.

Ama en sevdiğim sahne tartışmasız T-800'ü ilk gördüğümüz sahne. Arnold'un yüzü direk CGI ama hiç belli olmuyor, helal olsun.

Markus karakteri sonradan eklendi hikayeye sanırsam? Öyleyse hiç kötü olmamış fena değildi.

Christian Bale uymuş.. Bazı sahnelerde mantıksız hatalar var ama ufak şeyler, pek batmıyor göze.

Herkese tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sifir beklenti ile gittim ben, epey begendim, epeyde eglendim. Film gectigi zaman dilimi de cok uygun olmus, ana hikaye ile de ortusuyor.

Ozellikle ilk yari cok iyiydi aksiyon olarak, koltukta sekilden sekile girdim. Ikinci yari daha durgundu ama arnold suprizi vardi. Bence buradan bir film daha cikar.
Tabii sacma olaylar vardi. Ornegin en sondaki kalp nakli hedesi sacma olmus.

Bu arada filmde direniscilerin ve skynet in armory sinden epey ornek var merak edenlere.
Sosyal ağlarda paylaş

dayanamayip, internetten cok kalitesiz bir sekilde izledim, sesler bile dogru duzgun gelmiyordu, ama filmi begendim. hani bir terminator 2 olamaz belki ama terminator 3 ten gayet basarili bir filmdi.

spoiler

filmde john connordan cok marcus wright karakteri uzerinde durulmus, bu da bence filmden memnun kalmayanlarin en buyuk ortak noktasi. gene de bence karakter cok basarili aktarilmis, arnoldun yerini alan yeni bir cyborg diyebiliriz, john connorla iliskisi acisindan. ayrica devam filmi direk geliyor belli. 2 sene icerisinde devamini da izleriz. bence bu fim biraz da 2. cekilecek filme alt yapi yapmasi icin yapilmis, ikinci film ve devaminda 3. film eger olursa cok daha iyi olucak, orasi kesin.

cok acimasizca elestirilmeyi hakeden bir film degil. guzel ve seyredilebilir bir film ki gercekten izledigim kopyanin kalitesi cok cok kotuydu, sinemada bir kez daha izleyecem kesinlikle. zaten butun terminator fanlari da film kotu bile olsa izleyeceklerdir eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
izleme motivasyonu ilk başta, özel efektlerin gerçekten çağının ilerisinde olduğu, kurgusu ve konunun işlenişi bakımından şaheser olan 2 tane çok iyi film den gelmeli.

Bu film le büyümüş isen, zevk alırsın. Terminator 2 yi sinemada izlemiş isen ilk defa, zevk alırsın. Terminator 1 için vhs kaset kiralayan dükkanın önünde nöbet tutmuş isen, zevk alırsın.

Bunların dışında, humans will prevail film in özeti, klişe bilindik.

ama Terminator len bu ! :) izlenecek tabii ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Tam bir kalite summer blockbuster.

Aksiyon 11/10, senaryo ve karakterler biraz odun hatta bi sürü mantık hatası var ama yine de çok eğlendim filmde.

Tabii bunda özellikle post-apocalypse temasının çok iyi işlenmiş olması da dahil olabilir; bu kadar iyi beklemiyordum ne yalan soyliym. Terminator sevmiyorsanız bile, eger post-apocalypse fallout falan seviyorsanız gidin izleyin :)

spoiler

ARNOLD VAR ULAN!!! Efsane burda bi yere gitmedi şeklinde hem de çok bomba bi sahnesi var :)

Sosyal ağlarda paylaş

Bir tek ben mi beğenmiyorum şu filmleri nedir.. Ne terminatör 1-2 nin havası ve gerilimi var , ne öyle ağım şahım bir efekt var ne konu var..

Yüzeysel, boş biraz madmax havası. Aydınlık bir atmosfer..

T1-2 de judgement dayden sonra gösterilen ortamda SKYNET direnişe göre çok daha üstünken filmin geçtiği ortamda aşağı yukarı insanlar ile robotlar denk güçteler birbirine..

10 üzerinden 4 falandır hakkı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...