Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 vendora mı satılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hangi scroll kar getiriyor en fazla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi hatırlamıyorum biz nebulada hep res scroll yapardık optimum olan oydu.Yazım süresi 7sn , ihtiyaç duyulan regler falan bi sürü hesabını yapıyorduk. bi ara water element iyiydi. revolution da ortam nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bu revo nebuladaki karakter databeyzine sahip olan sunucu değil mi? oysa aslında gelebilitem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 evet o, transfer yapabiliyomuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kasık karakter varsa oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kasıklarım ağrıyor (eminim hepinizin aklına gelmiştir ama ben yaptım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Giovanni said: hangi scroll kar getiriyor en fazla ? res scroll getiriyodu ben de revoda macroya bırakıp baya bi para kasmıştım zamanında craft char duruyomuş hala=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 res scroll ftw ama res scroll un ağırlığı, scroll + reglerden daha fazla. lisede fizik dersinden kalmış bunu kodlayan arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 05'de uye oldum ama hala madalyonum yok ulan. yetti artik spamz0r olcam pati diyarlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 inscription makrosunu nasıl yapıyorsunuz, help please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 makroman kendin yapabilmen lazım çok da zor deil be baps last target macron olcak sora mouse ile seçicen öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ben hallowmind diye bi runuo serverında oynuyorum 5 gun oldu server az player ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Ez macro vardı. Deli macrolar yapardım.Guildde yazar runebook a basar gider satar bankaya para koyar gelirdim. arada sapıtıyordu ama olsun çok ekmeğini yemiştim. 80player varmuş revolution da sarmadı.Champ fala nvardı dimi 2sene önce oynamıştım orda.Char duruyor mu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Jadelith said: res scroll ftw ama res scroll un ağırlığı, scroll + reglerden daha fazla. lisede fizik dersinden kalmış bunu kodlayan arkadaş Büyü scrollu diyoruz, fizik dersi diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 şu an 122 online var mesela gayet yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 brit köprüde en az 50 kişi var şuı an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 şu an 3 kişi bankada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kasık karakteri olan yok mu yaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kasıktan dize kadar var bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Razu said: kasık karakteri olan yok mu yaaaaaaa. firat olm o adam sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar