Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Kulakliklar (kulaginiz u$umesin)

Esh

Öne çıkan mesajlar

Griffin Tunebuds (siyah) 40 lira

En kral earbud lardan biri, boyle derin bas ve orantili tizler isteyenler icin ideal. Cok rahat kullanimli, estetik. 3 boy earplugli, ta$ima kilifli. E$siz bir kulaklik. (not: mikrofonlu model degildir)

Philips SBC-850H : 15 lira

Tizler ve baslar orantili, midler hafif yuksek.
Sazli sozlu muzik dinleyenler icin ideal. Kablosunda volume kontrolu var, ozel silikon tasima cantali.

Philips SBH-9500 : 20 lira (daha 1 haftalik)

Gecen hafta rengine tav oldum ve aldim. Tizler ve midler kontrollu, baslar derin, rock ve metal icin ideal, izolasyonu yuksek ve uzun sureli kullanimlarda kulagi rahatsiz etmeyen oturu$a sahip. Uzatma kablolu, 3 cift earplug opsiyonu icinde, tasima kilifi mevcut.

Sony MDR-W14 : 10 lira

Tizler yuksek, mid ve bas kontrollu. Sportif amacla kullananlar ve cok yuksek db muzik dinlemeyenler icin ideal.

I-River mp3 player kulakligi : 5 lira

Cok ilginc ama i-pod un kulakliklarindan daha iyi bir sesi var. Tum sesler overallda balansli. Altin kaplamali jackli. Her tur muzige gider.

-------------------------------------------------------------

Butun kulakliklar kullanilmi$tir. Ama oyle cok degil, zaten gorunce anlarsiniz. Zira 20-25 adet kulakligim vardi, koleksiyon yapiyordum. Sonra vazgectim ve bunlar da yillardir kutuda duruyorlar.

Yurtdi$ina ciktigimda Westone 3 ya da shure ep530 almayi planladigim icin butun kulakliklarimi dagittim e$e dosta, elimde kalanlari da satiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yanli$ anlama, en pahalisi oldugu icin demiyorum ama i-pod a griffin yaki$ir. Bir de lounge icin extra tavsiye ederim, zira daha yuksek frekans araligina sahip ve boylece daha yogun sesleri kulaginin derinliklerinde hissedebilirsin. SBH 9500 daha cok pop icin diyelim. rhianna dinliyorsan ok. Ama o da cok iyi bir kulaklik fiyatina gore.

Not bu kulakliklari sennheiser cx300-500 le falan kiyaslamayin, bunlar fiyatlarina gore optimum performansi olan kulakliklardir.
Sosyal ağlarda paylaş

Griffinle , philips sbh9500 satilmi$tir.

kalan kulakliklarda sati$ devam.

_yatarken muzik dinliyorum, kendi kulakligima bir $ey olacak diye korkuyorum diyenler..

_bisiklete binerken, hareketli spor yaparken kulakliklar kulagimdan du$uyor diyenler.

_annemin tarihi volkmenine kulaklik lazim, bedavaya bi$iler lazim diyenler..

kacirmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...