Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Griffin Tunebuds (siyah) 40 lira En kral earbud lardan biri, boyle derin bas ve orantili tizler isteyenler icin ideal. Cok rahat kullanimli, estetik. 3 boy earplugli, ta$ima kilifli. E$siz bir kulaklik. (not: mikrofonlu model degildir)Philips SBC-850H : 15 lira Tizler ve baslar orantili, midler hafif yuksek. Sazli sozlu muzik dinleyenler icin ideal. Kablosunda volume kontrolu var, ozel silikon tasima cantali.Philips SBH-9500 : 20 lira (daha 1 haftalik) Gecen hafta rengine tav oldum ve aldim. Tizler ve midler kontrollu, baslar derin, rock ve metal icin ideal, izolasyonu yuksek ve uzun sureli kullanimlarda kulagi rahatsiz etmeyen oturu$a sahip. Uzatma kablolu, 3 cift earplug opsiyonu icinde, tasima kilifi mevcut.Sony MDR-W14 : 10 lira Tizler yuksek, mid ve bas kontrollu. Sportif amacla kullananlar ve cok yuksek db muzik dinlemeyenler icin ideal.I-River mp3 player kulakligi : 5 lira Cok ilginc ama i-pod un kulakliklarindan daha iyi bir sesi var. Tum sesler overallda balansli. Altin kaplamali jackli. Her tur muzige gider. -------------------------------------------------------------Butun kulakliklar kullanilmi$tir. Ama oyle cok degil, zaten gorunce anlarsiniz. Zira 20-25 adet kulakligim vardi, koleksiyon yapiyordum. Sonra vazgectim ve bunlar da yillardir kutuda duruyorlar. Yurtdi$ina ciktigimda Westone 3 ya da shure ep530 almayi planladigim icin butun kulakliklarimi dagittim e$e dosta, elimde kalanlari da satiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 hangi şehir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Kulaklık koleksiyonu mu yapıyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yep. Istanbul/Bostanci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ben izmirdeyim kargoyla halledebilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 hallederiz tabi. hangisini istiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Asteroth said: Kulaklık koleksiyonu mu yapıyodun? yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 onu sen öner :) klasik müzik dinliyorum,lounge dinliyorum,türkçe dinliyorum sanırım dinlediğim en sert müzik coldplay,keane,travis (britpop) bana sbh-9500 yeterli gibi geldi...bi de i pod için istiyorum 60 gb 5. nesil oluyor yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yanli$ anlama, en pahalisi oldugu icin demiyorum ama i-pod a griffin yaki$ir. Bir de lounge icin extra tavsiye ederim, zira daha yuksek frekans araligina sahip ve boylece daha yogun sesleri kulaginin derinliklerinde hissedebilirsin. SBH 9500 daha cok pop icin diyelim. rhianna dinliyorsan ok. Ama o da cok iyi bir kulaklik fiyatina gore. Not bu kulakliklari sennheiser cx300-500 le falan kiyaslamayin, bunlar fiyatlarina gore optimum performansi olan kulakliklardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 tamam ben çok anlamıyorum zaten belli ki anlıyorsun bu işten güveniyorum sana :) yarın hallederiz o zaman atıyorum öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Ben de kulaklıklardan birini alabilirim. Düşünüyorum şu an :) Kulaklık lazım oldu, e fiyatlar da uygun sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 griffine bulaşma satıldı o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Filips i ayırıyorsun o zaman, özelden hallediyoruz adres olayını vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 iyi günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Griffinle , philips sbh9500 satilmi$tir. kalan kulakliklarda sati$ devam. _yatarken muzik dinliyorum, kendi kulakligima bir $ey olacak diye korkuyorum diyenler.. _bisiklete binerken, hareketli spor yaparken kulakliklar kulagimdan du$uyor diyenler. _annemin tarihi volkmenine kulaklik lazim, bedavaya bi$iler lazim diyenler.. kacirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Kosarken kulaklıklar kulagımdan dusebiliyor, hangisi dusmez alıyorum hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sbc 850h yıllar önce de var mıydı ? eğer tahmin ettiğimse almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 SHE-9500 satilamadi. Bu guzel kulaklikta gozu kalanlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bu kulaklığın bir alt modelini kullandım ben, yine philips kulak içi she serisi bir kulaklıktı, çok memnundum. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Vize parası mı cikaricaksın olm bunları satıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yok ya, kalabalik etmesin artik. cok fazla mal war evde bayginlik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 arkadaşla son derece sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdik almak isteyenler tereddüt etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 arkadaşın pazarlaması süper kısa sürede iyi sattı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 satılık filipis marka kulaklık geall vatandas geall kulagını sevindir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 filips de satildi geriye kalanlar hala satiliktir. alin olm eglenceli kulakliklar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar