Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Çok da güzel olmamış. Javelin'in arası uzatılmış, fazla güçlüydü zaten. Halberd rezalet olmuş, 3 vuruşta bazen ölüyor bazen ölmüyor knight'lar falan. Soğudum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Lan sogumayın hemen, indiriyorum geldim bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Benim de yeni indi, akşama başlıyorum inşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bence güzel olmuş content update... Ama crusader çok imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yaw ben sevemedim bu oyunu:( şu bi map var böle dungeon gibi yerlerde kapaklar var kolu çekince açılıolar fln orda kapışmak zevkli oluyor açıkçası. ama sanki bişeyler eksik. çok ağır geliyor hareketler, oynanabilirlikte tıkanıyorum sanki anlatabildim mi derdimi? belki de gelişmekte olan ve gelişmesi gereken bir oyun oldugundan olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Guardsman çok nerflenmiş, Crusader da çok güçlendirilmiş bence. Halberd neredeyse 1H kılıç kadar güçlü artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Black-ice said: yaw ben sevemedim bu oyunu:( şu bi map var böle dungeon gibi yerlerde kapaklar var kolu çekince açılıolar fln orda kapışmak zevkli oluyor açıkçası. ama sanki bişeyler eksik. çok ağır geliyor hareketler, oynanabilirlikte tıkanıyorum sanki anlatabildim mi derdimi? belki de gelişmekte olan ve gelişmesi gereken bir oyun oldugundan olabilir? oyun fast-paced değil evet, filmlerdeki gibi takır tukur kılıç düellosu yapmak imkansız... ama genede bence daha iyi ayarlanamazdı gameplay. bi kere alışınca gayet eğlenceli ve ağır da olsa akıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 3 gün uğraştıktan sonra sonunda steam oyunlarını çalışır hale getirdim, bakayım ne durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ben bunu kurcaktım unuttum bak hemen half-life 2 'yi kurayım sonrada bunu indireyim. gelicem bende gitmeyin biyere oynarıgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ne durumda populasyon? Oynuyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hiç beğenmedim ben bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ben de hic begenmedim, oynamıyorum o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 aylar öncekinden pek farkı yok, yine sevemedim. pvkii pvkii diye spam yapmış oluyorum da, cidden pvkii serverı koysanız bunun yerine ? hem karşılaştırma fırsatı da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Girdim server a dun akşam 2 3 defa, kimseler yok. Gazı kaçtımı oyunun pati de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 2 gündür paso oynuyorum, feci sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar