Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 gençler, erasmus için seçmek gerekiyor şimdiden. kararsızım çok. buyrun uzmanlıklar bunlar. bana bir yardım edin, bu böyledir daha yararlıdır deyin. bunu seç deyin. Entrepreneurship and Family Business Finance and Quantitative Analysis Global Business Rules Marketing and Innovation Management Value Chain Management Business and Management Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Finance and Quantitative Analysis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ya sadece şunu seç de demeyin tabi. biraz anlatın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Marketing and Innovation Management geleceğin gözdesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 black +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sen finansı seçicen gibi ya miraç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bLackcha0s said: Marketing and Innovation Management geleceğin gözdesi. +13 Geleceğin gözdesi aynen, aralarında en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 olum git her majordan bir hocaya sor, anlatırlar. ben marketing and innovation seçtim, ama sıkılmam diyorsan finance de seçebilirsin. iyi para var finansta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 value chain nasıldır hacı? seçmelilerine baktım da, lojistik management, risk management, revenue management falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 value chain aslında endüstri mühendisi demek gibi bir şey. daha çok üretim bandı ve operations ağırlıklı yani. tabi insanın aklına sadece operations'ı derinlemesine öğrenen end.müh.ler varken value chain iş yapar mı acaba sorusu geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yapmaz. onu geç hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 finance ya da marketing derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar