Recall06 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Internetten download edip uye oldum. Oyuna basladim. Minmatar Brutor Pator Tech School Su anda agent'lardan gorev alip yapiyorum. Vede mining olaylarina girdim. 280k kadar para yaptim. Tabi farkındayım bu oyun icin cerez parasi ama bayagi zevkli :) Turkler kaldimi oynayan hala bu oyunu ne zamanlar online oluyorsunuz? Cargo capacitysini arttirmanin yolu sadece gemi degistirmekmi ? Baska onerileriniz varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 kargo kapasitesini modüllerle de arttırabiliyodun ben oynarken :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Cargo Expander'larla cargonu speed ve structure karşılıgında arttırabilirsin. Oyunda El Turco kanalında oluyo cemaat-i türki, password de smith12 galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ben de yeniden acountu açsam mı ne :p oyun baya değişmiş son zamanlarda :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 shiva patch inden sonra %40-50 daha degisicek[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 valla ben yenıdeın aktıf edıorum accountu.Su patchde bıtsın ordayım[signature][hline]icq: 60174325 http://web.icq.com/whitepages/message_me?uin=60174325&action=message Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 gel kaptan icq ya aliyorum seni[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 OH oh ne güzel hehe. Bizim şirket her zamankinden daha güçlü bu aralar. Hepinizi aramıza bekliyoruz. Unutmayın, ne kadar erken gelirseniz o kadar kazançlı çıkarsınız skill açısından.[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk [Dreamsmiths] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar