Alis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Combat biraz değiştirilmiş ama geliştirilmesi gerek diye düşünüyorum. Biraz saçma olmuş açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ben nasil cag atlicagimizi yada adi neyse onu anlamadim yav ilkbasta populasyonu artirinca olursandim 600 oldu hala bi uste gecemedim??? help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 combat olayi yok yav ne gemi elegecirme var nede batirdigindan loot elde etme. bide bu oyun beni asti yav hic zevk alamadim ben en iyisi civ oyniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kara savaşı zayıf, pek beğenmedim ancak deniz savaşı fena değil. Gemi ele geçirmek mümkün ancak elinizde marque mektubu olmalı, 5 dakika süreyle aktif edilebiliyor, tek kullanımlık yani. Honor puanları ile alabilirsiniz yada corsair gemilerinden düşebiliyor(ben 1 kez corsair gemisinden aldım). Oyunu oynamayanlara şunu söyleyebilirim, oyun gerçekten mükemmel, 1 haftadır tek oynadığım oyun bu oldu. soruları olanlara yardımcı olabilirim(campaign hiç oynamadım, sadece continous game) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Oyun inanılmaz güzel olmuş, yanlız herhangi bir tutorial göremedim oyunda tutorial gibi bir şey var mı? Bi de geforce 8800'de inanılmaz kastırıyor neredeyse herşeyi low yapmak zorunda kaldım aynı durumdan muzdarip kimse var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 izmir de oyunu alan varsa nerden aldıgını soyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bendede kasti 8800 ama hig deydi sanirim low yapincada deyismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Sylian said: Oyun inanılmaz güzel olmuş, yanlız herhangi bir tutorial göremedim oyunda tutorial gibi bir şey var mı? Bi de geforce 8800'de inanılmaz kastırıyor neredeyse herşeyi low yapmak zorunda kaldım aynı durumdan muzdarip kimse var mı? Orijinal halini deneyebilirsin? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben bi turlu spices bulamiyorum yav??:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Exotic değil miydi o? Trade ile getirteceksin ve eğer varsa Free Trader'dan alacaksın, en azından Anno 1701'de böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yok yicek yav tradelerde yok heryere baktim. onun honor istiyeninden aldim oda bi ise yaramiyor galiba. 3uncu cag atlama olayini birturlu gecemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 atlama cengizhan sen çağ falan. modifiye halini düşünemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bugun troll beslicek halim yok. sorry tunch bi turlu cozemedim biri bana nasil spices ve nasil tarlarlarin caliscagini anlatabilrimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ahada cozdum oyunda musluman yerler yapilmasi zorunluymus ancak oyle aciliyo spices falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 oyunu tesbih cekmeden oynuyomusum sorun oymus. hehe bu arada kimseye onermiyorum. eyer annonun onceki versiyonlarida boyleyse? yani hep ufak adalar hic kara yok ben bi dunya haritasi beklerdim kibris misir falan beklerdim... tek sehir kurfalan filan deyil korsanlik filan falan baya cok sey bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 oo naptın sen ya :) korsancılık oyunu başka. bu direk adaya git şehir kur oyunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Your people are starving. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 cengizhan66 said: oyunu tesbih cekmeden oynuyomusum sorun oymus. hehe bu arada kimseye onermiyorum. eyer annonun onceki versiyonlarida boyleyse? yani hep ufak adalar hic kara yok ben bi dunya haritasi beklerdim kibris misir falan beklerdim... tek sehir kurfalan filan deyil korsanlik filan falan baya cok sey bekliyodum. kekbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bitti lan oh be 4 gecede bitti :S anno 1701'den pek farki yok bir kaç özellik daha gelmiş yanniz daha güzel yapmışlar o ayrı. Geliştirilmesi gerektiğini düşündüğüm şeyler : Savaşlar "Askeri systemlerin geliştirilmesi" | Ship wars gemi savaşlari Multiplayer yeni patch'de gelcekmiş keşke şimdi olsaydı gayet makbule geçerdi kanısındayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Yahu bu nüfus 268 oldu, bütün ihtiyaçlarınıda karşıladım ama evler gelişmiyor bir türlü? Evler gelişmediğinden yeni yapılar çıkmıyor, bende 2. bölümde kaldım. Bu evleri nasıl geliştireceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Gelişcek evlerde oturan insanların mutluluğu koyu yeşilde olmalı :p Ayrıca malzeme de lazım. Bunun dışında bütün evler son kademeye yükselmiyor belli bir oran var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Daha çok insan toplaman gerekiyor şehrine. Ev basıcaksın yani birsürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Patch lemi gelecekmiş multi? http://forums-de.ubi.com/eve/forums/a/frm/f/5251042375 bu link den bakınıyorum ben ama göremedim patch le geceleğine dair bir haber. Link vs mevcut mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 @ Steam'de yazilan commentlerde okudum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 oyunu kurarken hata msj ı alan varmı ?= kuramıyorum bir türlü oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar