Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Colonization

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende hala orjinal cd si var =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
yenısı yapılıyor :)[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Mesaj tarihi:
Hmmpfs.. Gecenlerde buldum bir yerlerden. Sonra sildim tekrar.

Super oyundur cidden :) Bulunca linkini veririm.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Mesaj tarihi:
underdogs da vardı ama xp de çalıştıramadım[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Mesaj tarihi:
azmo daa ii anlatsana şu işi nası çalıştırdın xp'de
orda bi dll falan var onla alakası var mı nedir[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
dll hatası veriyor
birde megolomania da research yapınca oyun kilitleniyor nasıl düzelir bu meret[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Mesaj tarihi:
belki görmemişsindir diye yazim dedim mighty ;)

Bu arada oyunu yükledikten sonra Wing dosyasını da indirin ve zipi açtıktan sonra oyunu kurduğunuz dosyanın içine yükleyin. Bu wing dosyası gerekli .dll dosyalarını içeriyor.

wing dosyası ile ilgili açıklama da şurda;
http://www.namernet.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=76

[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 17 Mayıs 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya bende indirdim colonizationu gecen gece sonra sabah kalktıgımda zipi bulamadım hadi neyde deyip bugun gene ındırdım fakat bu seferde zipi acınca bomboştu nasıl yane?!![signature][hline]Eski nickim,bilene...
Gelroth

Mesaj tarihi:
baba saol ya görmemişim yada bakmamışım :)[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

• Yeni Oluştur...