smarthan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 karakteri import et diyorum ama karakter gözükmüyor. ndendir sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 me3'e dair yalniz simdi importla oynayinca farkettim de, Rachni Queen'le konustugumuzda direkt ME3'e goz kirpan sozler gibi geldi bana. Galakside ne varsa toplicaz heralde paragon olduysak. Renegade'de de teknoloji mi cosacak artik bisiler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 smarthan said: karakteri import et diyorum ama karakter gözükmüyor. ndendir sizce ? config'den importlaman lazim once. sonra gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 komple herşey import mu edilmiş oluyor. verdiğim kararlar yaptığım hareketler fln ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 smarthan, evet. doggy - son üzerine evet doggy, o üç olaydaki seçimlerde böyle oturup kara kara dakikalarca düşündüm neyi seçsem diye. "BIG DECISIONS!" derken abartmıyorlarmış. bu kadar düşündüren başka rpg olmamıştı seçim yaparken heh. ama galiba son seçimde çuvalladım, gerçi hepsi de sonucunu görmeden doğru mu değil mi kestirmesi güç durumlar. anderson'a filan teslim edebilsem gönül rahatlığıyla verirdim ama cerberus'un en hayırlı olayı şepırd'ı diriltmek heh. gerçi konsül gene örtbas ederdi olayı onlar da tam mankafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 back in business :3 http://img688.imageshack.us/img688/6384/masseffect2201002032011.png ozlemisim sepirdimi :D http://cache.gawker.com/assets/images/9/2010/02/list2.jpg efsaneymis eheueheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi hiç arayüzle tuşlarla fln oynamasalarmış keşke. mesela envantere nasıl erişicem bulamadım. skill listesi çok farklı. eskisi gibi olsaymış keşke. (veya daha oyuna yeni başladığım içindir :P) ne bilim mermiler yerine silah kullanımına skill vermek daha mantıklıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 inventory yok artık :) gemideki arayüzlerden seçicen armor silah felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ne vakit cıktı ne vakit aldınız su oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oyundaki tüm upgradeleri yapan arkadaşlar para nasıl yetti ? son göreve çıkmadan önce alamadığım 3 upgrade vardı (ki canım talim sanırım techin son upgradeini yapmadığım için öldü) toplamı 150k değerinde. parayı bulamadığım için alamadımda. siz lvl 60 saveden falan mı aldınız paraları ? edik : med bayi (shepardın yaralarını iyileştiren, 50k platin isteyen şey) yapmam zorunlu mu ? başka bi olayı var mı onun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 guden said: yükleme süresi uzun sürenler için, oyunu açtıktan sonra taskmanager dan process kısmında oyuna sağ tıklayıp set affinity diyip işlemci sayısını 1 yapın, sonra tekrar hepsini seçin direk düzeliyor. her seferinde tekrarlamanız lazım ama bu işlemi malesef. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 DadashNik0F said: oyundaki tüm upgradeleri yapan arkadaşlar para nasıl yetti ? son göreve çıkmadan önce alamadığım 3 upgrade vardı (ki canım talim sanırım techin son upgradeini yapmadığım için öldü) toplamı 150k değerinde. parayı bulamadığım için alamadımda. siz lvl 60 saveden falan mı aldınız paraları ? lvl 50 save ile başladım ama pek bir para vermedi, oyunu 320k ile bitirdim ama bazı biotic ve tech upgrade'leri almadım. said: edik : med bayi (shepardın yaralarını iyileştiren, 50k platin isteyen şey) yapmam zorunlu mu ? başka bi olayı var mı onun ? bütün olayı o ama oyunu depolar dolusu (200k sadece palladium vardı) maden ile bitirdiğim ve sadece 2-3 cluster taradığım düşünülürse yapmamak için bir sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 para para konusunda ben de emin değilim yetip yetmeyeceğine, 7 tane silah upgrade'im daha var, geth shield upgrade'inin biri duruyor halen, medi gel var 1 tane ama o önemli değil, 1 tane biotic dmg kalmış falan filan buna mukabil daha legion'u almadım, gerisi loyal, 120k para var ve side questler de çok az kalmıştır herhalde, açmadığım 2-3 sistem kaldı, "acquire reaper IFF" aşamasındayım ana questte de ne kadar kaldığını bilmiyorum belki de yetecek para, da şu krogan memleketindeki upgrade'ler baya tutuyodu diye hatırlıyorum, bir iki ufak şey dışında bişe alamamıştım oradan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ashley 2. oyunda da gruba alınabiliyor mu? ben gel dedim gelmedi. ben mi çuvalladım acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 gelmiyor hayır. üçüncü oyunda sonuçlanacak sanırım onun hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bitti SonZorluk: Veteran. Pek bir zorluğu yoktu. Süre: 32 saat 20 saati loadscreen, 10 saati mineral scan. Karakter: Level 24 Engineer Drone ftw Romance: Miranda Sonlarda Tali'ye de yazıyordum. Miranda makine dairesine çağırınca acaba mı? dedim, öyle değilmiş :( İntihar görevi: Thane öldü. Illusive Man'e postayı koydum. Hastalıktan öleceğine savaşta ölsün dedim. :P İlk oyuna kıyasla daha iyi atmosfer, rafine gameplay, renkli karakterler, bölüm tasarımı gibi artıları var. XP sisteminin değişmesi, Mako olmaması güzel olmuş. Müzikler hala idare. RPG denilecek birşey kalmamış. Diyaloglarda, paragon/renegade'de, quest sonlarında, hiçbirşeyde iş yok. Tek güzelliği save game import. Ayrıca Dragon Age'den bile beter bir yüzük kardeşliğini toplayıp tek quest yapma hadisesi var, akıl alır gibi değil. Yine Dragon Age'den 5 dakikalık sidequestler... Item statları görememek, mermi türünün skill ile alınması, overheatingin kalkması, FPS gibi loot sistemi of of saymakla bitmiyor. İlk oyun hikaye olarak daha iyiydi. Minigameler çok iyi. Mineral scan çooook kötü. Eski RPGlerde karakter susuz kalıyor diye dalga geçerken daha usandırıcı bir resource/upgrade sistemi yapmışlar. Çok eksiği, saçmalığı var ama bunlara rağmen ilk oyundan daha güzel, genel olarak çok güzel bir aksiyon oyunu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 benim hoşuma gitmedi pek. ilk oyun daha iyiydi. hiç bişiye ellemeyip sadece hikayeyi devam ettirselermiş keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 karakterler filan 10 üzerinden 11 numara (zaid, mordin filan gelmiş geçmiş en iyilerde zirveye oynar) ama oyun denirse, oynama keyfi denirse ben pek keyif alamadım sohbetler hariç. ilk oyunda shooting kötüydü ama en azından eli yüzü düzgündü skill ve item sisteminin. shooting gene bir shooter kadar iyi değil ama bu sefer de zerre customization keyfi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 admalar bildigin mass QQ y gore oyun yapmislar -WAWAWAWAAAA ASANSOR SAHNELERI ZAMAN KAYBI -alin size dandik bir .bik, her mekan degisiminde oturun izleyin yukleme erken bitse bile animasyonun devamini bekleyin -WAWAWA MAKO COK KOTU KONTROLLERI -vehicle olayini kaldirdik, uncharted gezegene inmeyiversin bri kerede gemi komutani, ultrason verdik onla gezegeni scan eder alirsinzi resource hemde biz cogunlugun gidip gezmedigi birbirinden farkli yiginla gezegen yuzeyi yaratmak zorunda kalmayiz -WAWAWAWA OVERHEAT BALANCE YOK, DAHA YARATICI OLUN -overheat i kaldirdik FPS gibi sagda solda sarjor toplayin -WAWAWAA INVENTORY COK KARISIK, HER MISSION SONU VENDORA ITEM SATMAK ISTEMEDIGIM ITEMI JELLEMEK ZAMAN KAYBI -kaldirdik inventoryi, fps gibi oynayiverin QQ nereden geldiyse mudahale edip elestirilenden daha bayik bri sistem koymaya kasmislar direk, diyaloglar atmosfer karakterler filanda ilk oyunda adam gibi isliyen ama aksakliklari olan cogu seyi duzeltmek yerine direk tembele kacmislar ikincisi ise oyun dunyasinin basina gelmis en kotu alet olan iksboksun yetersizligi sagolsun oyunu 2 dvd ye sigdirabilmek icin bariz texturelardan kismislar, uzaktan iyi gozuken cogu texture diyaloga girince kabak gibi low res oldugu cikiyor meydana ozellikle NPC texturelari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Sırf ilk oyunun hatrına oynuyorum. İnanılmaz bayık bir oyun olmuş. Yapay zeka yerlerde geziyor. Cover sistemi dandik. Cover sisteminden başka birşey yok zaten. Cover'a gir, ateş et.Cover'a gir, ateş et.Cover'a gir, ateş et. Diyaloglar da bayık. Yeni ammo sistemi de bayık. Silahar da bayık. Hack and Slash TPS olmuş. Inventory'yi kaldıranlara kafa atayım. Salak bir upgrade sistemi getirmişler. Armor'da değiştiremiyoz. Diyaglo TPS olmuş oyun. Skill'ler de dandik zaten. Tamam hardcore RPG beklemiyoruz. İlk oyun gibi Casual RPG olsa da yeterdi. Ama bu kadar da olmaz ki ya. Oyunda RPG hiç birşey kalmamış. Zaten TPS olarak da birşey yoktu. Bok etmişler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 oyun guzel olmus bence ilk oyunda aksayan kisimlari duzeltebilmisler ama sorun su: duzeltelim derken bazi guzel yonlerini cok fena budamislar oyunun bu da bir gercek talinin gemiye ilk geldiginde, jacobin "geminin ai'siylada tanismalisin" dedikten sonra donup attigi "hasbinallah" bakisi efsane niye bilmiyorum cok guldum orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ahah evet super orasi, zaten iyiki Tali'nin yuz ifadesini goremiyorsun oyunda, sirf ses ve helmet sayesinde kafamda canlandirmaktan cok daha keyif aliyorum o tip sahnelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 talinin yüzü concept kitabında var :) thane e benziyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ya öyle sahneler sayesinde işte güzel bilim-kurgu filmi izler gibi oluyor, onlar çok başarılı. şey de iyiydi: joker & legion legion bir konuda akıl veriyor, joker arkasında c3po taklidi yapıyor, şepırd sert bakış atıyor, joker tamam tamam diye kafasını sallıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar