Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yani oyun iyi hos ama 98 nedir. O kadar da degil. Bikere bunda combat mekanikleri daha kral olsa da kendimi rpgden cok railshooter oynuyormus gibi hissediyorum. siperden sipere dumduz ilerle, kirmizilari vur devam et. Soyle ilk oyundaki gibi citadelde falan geze geze ortama kaynaya kaynaya konusmali falan quest yok hic. Sonra item olayhi falan cok basit olmus. Oh mis herkese standart silahlari ver sirasiyla yukseliyor zaten, upgradeleri topluca yap falan filan. Ilkinde istedigim adamlara itemlari teker teker vermek daha zevkliydi, zaten her leveldan sonraki debrief ekrani oyunun konseptini belli ediyor. Bilmiyorum, ilkindeki hikayenin sardigi gibi de sarmadi henuz, bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Hikaye açısından ilkinden aşağı kalı yanı yok. Ayrıca citadel`in tam olarak onarılmasına 5 yıl var dioyr adam, sen kime sordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 OMG http://empirestategamer.com/news/console/mass-effect-2-major-sex-scenes-unlocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bioware allah belanı versin, ne umutlarla oynuyordum oysaki ben :( keşke bakmasaydım videolara off edit: oyunun sponsoru sıgara şirketleri mi oldu, 10dk da bir sıgara içen birileri çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bitirmeyen bakmasın Son görev harikaydı. Yaklaşık 27-28 saatte bitti. Az side yaptım, 4 crew görevi yapmadım. Ama sonunda bir sonraki zorluk seviyesine aynı karakterler, silahlar, res., ve %25 daha fazla exp ile geçme hakkı verdi. Ya da devam edip dlc oynama ve bitirmediğimiz q ları yapma şansı. peeh yanlış kıza yazmışım, miranda zaten gg, diğerlerinin q larını da yapmıştım halbuki, neden olmadı acaba. 3.oyunla, ilgili olarak ta, bunun sonunda gördüğümüz tabloya göre bence kesin gemi kullanırız ve oyun h&s olur, anca öyle temizlenir onlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 su ana kadar gayet guzel gidiyo :) Jack Ftw ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Jack'i hiç sevmedim. Grunt Wrex'in üzerine meh. Bu oyundaki katlanmış karizması nedeniyle Garrus ve Yvonne'a olan saygımdan dolayı Miranda ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 @diazepam, ekran kartında bir sorun vardır kesin. bugün hiç oynayamadım, ve icime dert oldu resmen. favori ikilim miranda jacob bu arada. humanist diyebiliriz benim icin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hmm hatunlari sirayla bafiliyebiliyomuyuz? gozume su galaxy map'in yaninda duran hatunu kestirdim ama bi yandan jacklede kaynasiyoruz. birini bafilersem oburu trip atsin istemiyorum. en sona da miranda kaliyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 AHAHAHAHAHAH Illiumda quarian hatuna meriçlik yapan turianı gördünüz mü xD Her lafını dinlemeniz lazım xD xD xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 dinlemeden baristirmaya ikna ettim ben onlar ya tuh sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Redeagle said: AHAHAHAHAHAH Illiumda quarian hatuna meriçlik yapan turianı gördünüz mü xD Her lafını dinlemeniz lazım xD xD xD bachelor party Bu da süperdi ya. Bi de salarian, turian ve insan'nın asari'leri seksi bulması hakikaten bir an ulan! dedirtti. Demek ki her ırk asari'leri estetik görüyor ama gerçek görüntüleri farklı olabilir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 @dis kelly ye hiç yazma, ben odada yemeğe kadar çıkardım, bütün gece konuştular, sonra bunu baya kötü bir durumdan kurtardım, hatun bana mısın demedi. Birde bana işin içinde "dokunma" olacaksa sen de olmalısın falan diyor. Ana senaryo bitti devam ediyorum bakalım bir şey olacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bioware milletin larry serisine düşkünlüğünü abuse ediyor, şu hale bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 26 ocak d.günüm bana gift olarak alsanıza şunu bi be =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sercan, presidentium ve cogu yerin tamiri bitti, wardlarin bitanesinde problem varmis, oranin duzelmesi bir kac sene alir diyor. neticede beni cok sarmadi maalesef. bi sekilde bitirecem ama birin atmosferi daha iyidi bana gore. illa ben begenmedim diye kotu olacak diye bisi yok, zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Redeagle said: AHAHAHAHAHAH Illiumda quarian hatuna meriçlik yapan turianı gördünüz mü xD Her lafını dinlemeniz lazım xD xD xD ahahahah inanılmazdı bu. Disappear said: dinlemeden baristirmaya ikna ettim ben onlar ya tuh sdf bu redeagle'ın dediği değil, başka bu. senin dediğin şiir okuyan korgan. zavallı. ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım falan diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 azmo Collectors`lar ile karşılaştığımız görevler güzel baya, nefesimi tuttum hepsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 abi daha oyun çıkmadan dlc çıktı piyasaya ahah, xbox live'de 10 paket falan sunulmuş oyunculara ücretsiz olarak hem de. yanlışlık olmuş falan diyorlar sdsf. heh dlc işte ya uykusuzluk falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 dlc olmasın onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yok ilk ciktiginda bedava olacagi soylenmisti dlclerin. sonraki dlcler parali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sonunda cdkeyim, cerberus codeum neyin gelmiş, hazırım pre-download a oley :D edit: Mass Effect™ 2 Digital Deluxe Edition umu indirmeye başladım şimdik, 10.1 GBcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yahu ben miranda yolludur diye yazılıyorum oyunun başından beri sürekli bi ilgi alaka gösteriyorum questlerini yapıyorum daha bi ekşın göremedim. aslında ben liaranın peşindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yahu hepinizmi romance a taktınız, ME3 de group olayı olmazsa oynamam, bırakın yaw bunları :) delikanlı shepherd spectre dır yanlız yurur iz bırakmaz garıylan gızlan işi olmaz delikanlıdır sakız çiğnemez, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Redeagle said: AHAHAHAHAHAH Illiumda quarian hatuna meriçlik yapan turianı gördünüz mü xD Her lafını dinlemeniz lazım xD xD xD AHAHAh çok iyi bu ya. Abuk sabuk pozisyonlarda renegadelik yapabiliyoruz, asıl tam burada sol click müdahalesi yapabilseymişiz keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar