eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ya ben biri oynuyorum. daha yeni başladım. kendimi gemimi alıp konuşmamı yaptıktan sonra haritanın karşısına geçiyorum. ama haritadaya bastığım zaman ekran siyah kalıyor. sağ tık yaptığımda bi görüntü çıkıyor sonra tekrar siyah. 3 defa olduktan sonra haritadan komple çıkıyor. fixi var mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Orjinal alabilirsin ya da googla aratabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bu arada gezegen scan edip, prone yollayabiliyoruz res. için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Garrus Garrus'un yüzünü kurtarmanın bir yolu var mı o gemiyi iptal etmemiştim ilk oynayışımda acaba adamı omni-tool ile öldürsem garrus vurulmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Orada gemiyi sabote etme şansı vermiyor zaten, ya da ben de senin gibi hiç dikkat etmedim.(Gerçi son çetenin boss u kullanıyor onu, muhtemelen yapılamaz) Kendi yüzümüzdeki yaraları heal lemek için gemideki medic bölümünü upg. lemek gerekiyor, belki Garrus için de işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yara dr. chackwasdan gelen maile göre yüzünüzdeki yaralar sanırım paragon gidersek düzeliyo, renegade gidersek iyice açılıyo onu da düzelmet için medical bay upgradei var da inanılmaz pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 /v/ ye giremez oldum collectors, illusive man, grunt-wrex için öyle spoilerlar aldımki oyundan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 @revan Gezegenleri pron lamaya başlamadın mı, resources lar kolay geliyor, eezo hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 başladım tabiki çıkan upgradeleri de yaptım hatta medical bay dışında pahalı dememin sebebi, zaten kendiliğinden iyileşicekse niye 3 armor upgradei kadar para resource vereyim diye düşünmemdendi belki bi olayı vardır hakkaten, garrus falan da iyileşiyodur ordan, bi şekilde bi questle alakalıdır falan o zaman alırım, öğrenirseniz yazın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dayanamadım tali romance izledim streamliyen birinden bioware benim için bitmiştir. daha orjinal bişeyini almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Scan upgrade'inide yaptıktan sonra kaynaklar rahat doluyor bence. Star chartlarını kim satıyor onu bulamadım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 mass effect 1 i oynamadan oynasak bunu nasil olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 oyun bir hayli güzel olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Gerçekten sürekli dallanıp budaklanıyor, çok fazla side quest var yine. Bu arada ashley tam bir malsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 aquila said: olmazcidden mi lan, 1 i mi oynayayim once? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Abi ilkini her türlü oyna zaten oynamadıysan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 iyi tamam beraber siparis vereyim 20 dolara dusmus zaten ilki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Palladium ve platinium için tali yi kurtardırdığınız ve jack e yardım ettiğiniz galaksileri prone layın kesin, çok verimliler. birde talent reset açmadan eezo harcamayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 combatlar baya zevki ya hardda, ai zorluyor baya me1 den çok farklı taktikle ilerlemek gerekiyor bazı yerlerde cidden, çok şukela olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 citadel hayal kirikligi olmus. :( Presidentiumda cirit atamamak cok kotu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dreagloth said: Gerçekten sürekli dallanıp budaklanıyor, çok fazla side quest var yine. Bu arada ashley tam bir malsın. side lara hiç ellemeden main le devam ediyorum. şimdilik gayet iyi. yoksa kafam çok karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dreagloth said: Bu arada ashley tam bir malsın. (tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Redeagle said: Scan upgrade'inide yaptıktan sonra kaynaklar rahat doluyor bence. Star chartlarını kim satıyor onu bulamadım bende.star chartlar ilium'da (böyle miydi adı) en güneyde deck üzerinde bir konsol tarafındna satılıyor. baria frontiers diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Side ları yapmak şart. Bir sürü upg. çıkıyor, para, res., exp. Crew quest lerde de uniqe power açılıyor, artı bir outfit. Garrus un q yu alıp çıktım, sabaha yaparım, heralde düzelir kıyafet ve yüzü quest ten sonra. Bu arada eezo Jacob ın q sunun olduğu gezegende çok fazla var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar