Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 rpg'lerden yıllardır beklediğim bir olay, nihayet yaptılar. yüzlerce olmasın, onlarca olsun, gene de yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Yapılamaz ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 çok belliydi zaten conrad vernera dair yaptığın şeyin ileri oyunda çıkıcağı. yeni düşünmemişler bunu belli. wrex'in ırkında olan hastalığın tedavisini bulmuştu bi adam , ama öldürmek zorunda kalıyoduk , wrex kızıyodu bilmemne.. onun falan hepsinin geri geliceğini blmek güzel. tekrar oynamak gerekicek oyunu mass effect 2 save i için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 10. defa soruyorum. Madem hala aynı şepırtız, nerde o skiller nerde o itemlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 dusta kayip kafasini vurunce hepsini unutmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 itemlar ordunun malıydı görev bitince geri verdik, skiller de biz level atlarken herkes bizimle level atladı zaten o evrendeki, bu yüzden eşitlendik herkesle 2. oyunun başında. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 itemleri sanmam da , öle keko şekilde başlamayız oyuna .. ilk oyunda da zaten öyle dandik başlamıyoduk yani. ayarlar onu bi şekilde.. ya da shepard'ın torununu oynıycaz da kekliyolar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 zaten CE kutu falan alırsanız uber/silah armorlarla başlayacak karakteriniz oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 aquila said: dusta kayip kafasini vurunce hepsini unutmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://bi.gazeta.pl/im/7/7370/z7370387X.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kadroyu yeni inceledim bu arada ; hakaten "chuck seven ME de sever" demişler herhalde.. ah yvonne ah :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 axedice said: 10. defa soruyorum. Madem hala aynı şepırtız, nerde o skiller nerde o itemlar? geberiyor Shepard, Cerberus raise dead cekiyor 2 sene sonra... Mass Effect evreninde attribute olmadigi icin Raise Dead yuzunden constitution penaltisi yerine direkt levellari silmis DM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 "cunku dm yaptı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 aynen rocks fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bu oyunlarin yapimlarinda calisna bi turkun cikip yaptik oldu lan, size ne demesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 2187123789126 sayfalık dragon age credits'te adının arasına tek lakap yazdırabilen kişi olan türk yapar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bu arada ui'de ayni anda shield ve healthi gorememe olayi final build'de umarim duzeltilir... zaten low health indicator diye ekranin 3/4'unu kaplayan damar cakmasi seylerin olmasi yeterince sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 mw2'de cılkını çıkarmışlar o olayın, 2 kurşun yedim mi cam sileceği kolunu aramaya başlıyorum. anlamadığım olay bütün dmg'yi alnımıza mı yiyoruz ki kaşlar bile yetmiyor kanı tutmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 hadi o first person, burda zarari alan shepard benim gozlerimin damarlarina noluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 HellHound said: bu arada ui'de ayni anda shield ve healthi gorememe olayi final build'de umarim duzeltilir... zaten low health indicator diye ekranin 3/4'unu kaplayan damar cakmasi seylerin olmasi yeterince sinir bozucu http://img17.imageshack.us/img17/5743/1259535610398.jpg hepsi iksbakscılar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 aquila said: bu oyunlarin yapimlarinda calisna bi turkun cikip yaptik oldu lan, size ne demesini istiyorum. Gankleriz, pişman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Sam said: 2187123789126 sayfalık dragon age credits'te adının arasına tek lakap yazdırabilen kişi olan türk yapar belki. o eleman game testerdı sanırım moby games te profili vardı bakmıştım, eski 2-3 oyunda daha ismi geçiyordu. aynı oyunu 6 ay hergün 9 saat crash etmek için oynayan (her haritayı kenarlarda zıplayarak, en olmayacak şeyleri tekrar tekrar, üstelik grafik ve ses eksik olarak yaparak, aylarca oynadığınızı düşünün ;_; ), kişiler onlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Zıplayamıyorsun ki. Hatta koşarken pause olduğundan kendine hakim olmaya başlıyorsun. Gururla belirteyim, Dragon Age sayesinde artık MMOlarda zıplaya zıplaya gezmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 benim öyle bi şansım yok , her herom super jumplı , illa zıplamak zorundayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Infiltrator aha stealth ayrica burda Normandy icini ve biraz soldier gameplay gosteren bir roportaj var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar