sostizm Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Forumlarda fink attım, kimse pek anlamamış bu kanuyu, ben de anlamadım. Aylarca notebook'dan sadece görüntü yollayıp BERBAT kulaklık çıkışından büyük anfiye ses çıkartıp film izledim. Kulaklık çıkışı adı üzerinde kulaklık bağlamak için. Koca anfiye gidince hiçbirşeye benzemiyor ses. Sonra gene forumlarda birşey gördüm, KAYITTAN YÜRÜTME AYGITLARI diye bi ayardan, SPDIF seçince, TV'den aniden ses gelmeye başladı, hem de gaayet net, gürültüsüz. SOnra bir acil update geldi vistaya ve bu sayfadan SPDIF kayboldu, Tekrar da açamıyorum. Yabancı forumlarda GOM Player'ın audio ayarlarından çözebilenler olduğunu okudum ama nafile. Bu konuyu hakikaten anlayan bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 aygitlari gezdigin yere sag tikla, disabled olanlar da gozuksun de, sonra enable et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 o ayar tam olarak nerede acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 http://img24.imageshack.us/img24/5169/capturej.jpg http://img24.imageshack.us/img24/449/capture2x.jpg http://img7.imageshack.us/img7/7182/capture3e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 mumChamber, belki de tüm internetteki en iyi açıklamayı yapmışsınız, ama o son pencerede artık bende SADECE "hoparlörler" var. devre dışı bırakılmışları da göster dedim. YOK!!.. eskiden vardı artık yok.. Ara ara bulamıyorum delireceğim. Bi update sonrası uçtular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 aygıt yöneticisine bak, ekran kartının hd audio codeci silinmişolabilir belki? üstünde soru işareti falan olan herhangi bir aygıt var mı diye. kartın ne bide onu söylersen driver linki verebiliriz, son driverları baştan kurup denersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ekran kartı?? hmm ben gerçekten bu yeni nesil şeyleri anlamıyorum. Ekran kartım, NVIDIA GeForce 8600M GS ses, Conexant High Definition SmartAudio HD2 Eskiden çok sayıda şey yazıyordu bub ses altında, ama ekran kartının altında sesle ilgili bişey varmıydı anımsamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 BIOS üzerinden ses kartının HD özelliği kapatılmış olabilir mi? Oraları karıştırtmak istemiyorum aslında da, aklıma ilk gelen bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Offff ya çok saçma bi yöntemle çözdüm. Ocak 2008 tarihli sürücü sürümünü yükledim. Yeni sürümden bir öncekini. Sorun çözüldü... Hiç inanmadan çaresizlikten bir de bunu deneyeyim dedim. Umarım geçici değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 laptoptan hdmi kablo ile hdtv özelliği bulunan philips tv ye görüntü aktaracam. aktaracağım görüntü 720p olsa mesela, hdmi kablonun kalitesi ne kadar şey değiştirir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bisi deistirmez cok cok cok cok mukemmelci deilsen hic bi zaman deistirmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 şöyle söylilyeyim, ya HİÇ görüntü alamazsın ya da AYNİ görüntüyü alırsın. Kaliteli ve kalitesiz arasında fark sadece 0,1 - var veya yok. Ayni şeyi esata external kablo için de söylerim. Ya aktarır ya aktarmaz. Aktarırsa esata hızında aktarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar