huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 20 senelik viskinin sağlığından eminsen, alayını kaça satmaya hazırsın? fiyat ver; ama sözleşme imzalarım, haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sağa sola ilan koy işte internette, alıcı çıkarsa bulursun bi yolunu elbet trade in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Bir arkadaşın babasında 20000euroluk viski vardı. Nakliyeciler güzel görüp içmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Penthesilea said: Yillanma denilen sey zaten sisede yapilmaz ki, sarap icin de bu gecerli diyorum atmiyim da en azindan viski icin gecerli. Cat diye de bozulmaz da, viskilerin olayi su: aldigin hali zaten o fiyatla alabilecegin en guzel tadi alacak sekilde yillandirilmis. Uzerine cikarsan, hem sisede yillandirma kosullari hem de viski guzel bi viskiyse mukemmel dengesini bozarsin. Ama koleksiyon olayi cok farkli bisey tabi, umarim satmanin bi yolunu bulursun. Eger satmicaksan da devam ediceksen, Blue Label'in duty free'de 400 euroluk King George V versiyonu var, zengin olursam ilk alacagim sey olarak yazmistim zamaninda. http://lh4.ggpht.com/_W8cvglH2R0I/SCjgsZYG80I/AAAAAAAAAak/P5TPF9dRZuA/S6300338.JPG ustundesave %19 yazan seyın (hayır neden save'ı az gostermek ısteyıp 19 yazarsınki? 20 yapıver) karızmasıda sıfırdır koleksiyonuda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Angelotti said: Bir arkadaşın babasında 20000euroluk viski vardı. Nakliyeciler güzel görüp içmiş.. muahhahaha süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 $250a aldim ben gecende blue label, ama kral mral versiyonu degildi heralde. deri canta icinden satiyolar lan siseyi, enteresan. nedir ki olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 hayırdır şükrü iş mi buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sarap sisede yillanir viski ficida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 aquila said: $250a aldim ben gecende blue label, ama kral mral versiyonu degildi heralde. deri canta icinden satiyolar lan siseyi, enteresan. nedir ki olayi?abi blue labelin olayini bilmeden blue label aldiysan cidden baban Rockefeller falan heralde hala is bulmadigini farzediyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kendime almadim, zaten icmedim de. $250 ne lan, gider bira alirim 50 kasa sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Her sisesi seri numarali blue label'in, karistirdiklari blendler bilinmiyor ama sehir efsanelerine gore artik uretilmeyen ve cok degerli blendlerden az az varmis icinde. kac sene yillandirildigi falan da bilinmiyor. ise girince ilk alacagim sey zaten, digerini de zengin olunca ilk alicam iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 o kadar pahali degil abi, zengin olmayi beklemene gerek yok. normal bi ise girsen rahat alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 olsun, zengin olmak icin bi amaci olmali insanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bi sise viski olmasin abi amacin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Blue label hediye gelmişti bizim bi arkadaşa, içtik de pek öyle vayttt dedirtecek bir olayı yok. sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ilke sen bana ver paranı ben değerlendireyim. çok parlak görmedim senin para işletme geleceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 eğer alacak yoksa kapamayın dükkanın önünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 internet bölümü burası kim alsın senin bozuk viskilerini. zuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Fiyat ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Ya da verme, açık çek yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 12bin dölar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 GERGE said: Boş şişe olmasa da viski yıllanan bir içki olmadığından yarısı bozuktur. nasıl ya? blue label? chivas 21 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 @killjoy okumamissin, mayasiz ickilerde yillanma ficilarda olur, siseye girdikten sonra aroma ve sertlikde bir degisim gecirmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bLackcha0s said: 12bin dölar. sonrasinda dotali durum partisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 evet dürümleri rus moldava romen kızlar yedirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar