sir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 efenim kutusuyla ve her türlü aksesuarıyla (kulaklık, usb bağlantısı, şarj aleti, kılıfı vs) beraber pek az kullanılmış blackberry'mi satıyorum. bi tek hattı eksik, o derece =) cihazın şu anki piyasa fiyatı 1000tl civarında, ben 450'ye verebilirim, pazarlık da yapılabilir. istanbul içinde elden teslim edilebilir, istanbul dışıysa kargo yollanabilir hesaba para geçtikten sonra. bi de ilginç bir takas önerebilirim, analog efekt pedalı almayı düşünüyorum, en başta ds-1 veya ds-2 alıcam, yine boss'un iyice bir compressor-sustain ya da tremolo pedalına talibim, aklınızda bulunsun. ama tabi fiyat farkı olacaktır hehe
sir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 dtghlfhiljkgşlhkj aheuhgdifşlgşlk geberdim
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Seçim yaklaştı, AKPciler kelepir Blackberry satıyolar.
sir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ck ck pis ulusalcılar double post yaparak ticaretimi baltalıyolar fsdkljf
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ben belki alabilirim de aldığın para akp ye mi gidecek ?
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Cons said: LAİKMİ? ulan sir ün ilan verdiğini görünce yazsam mı böle bişi diye düşünüyodum ki sen yazmışın...too fast too laik edit: sir yanlış anlama pls patide böle bi geyik döndüğünden affına sığınarak hede höde...kuramadım cümleyi
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yeter cıvıtmayın tmm diğer modlar gibi her mesajı silmem öyle de geyik de bi yere kadar yerinde bırakalım. sir satsın bilekberisini
sir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yahu gittigidiyora ilan vereyim dedim, meğer adamlar para alıyomuş ilan için, bi de 10% kesiyolarmış. yuhh yani, ne anlamı var o zaman internetten satmanın.. neyse devam ediyo satış ama talep de mevcut yani, elinizi çabuk tutun. ek olarak tayyibe spam yapma özelliği var telefonun, kendim yüklettirdim :P
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sir said: yahu gittigidiyora ilan vereyim dedim, meğer adamlar para alıyomuş ilan için, bi de 10% kesiyolarmış. yuhh yani, ne anlamı var o zaman internetten satmanın.. neyse devam ediyo satış ama talep de mevcut yani, elinizi çabuk tutun. ek olarak tayyibe spam yapma özelliği var telefonun, kendim yüklettirdim :P şu son özellik için varya 1 değil 1 milyon bilekberi satarsın. hemde up up .
Öne çıkan mesajlar