Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Benim bir Sony Vaio vardı 2003te almıştı peder. BEnde o zamanlarda iyi bakmayıp tırt ettirmiştim ekranı. Ekranı kırılmış ama laptop çalışıyor.Şimdi ise acil tarafından eve laptop lazım 2-3 günlük nete girmek için ancak tek çarem bu ekranı kırık makina. Bağlıyorum VGa kablosuyla XP nın açılış ekranını filan TVye veriyor.(TV yeni 19" philips her şeyi olan cinsten) ne zaman ki oturum açılıyor kendi ekranına geri dönüyor laptop ve TV veri girişi yok diyor. Şimdi ben Laptou kasa olarak kullanmam lazım, ancak masaüstünü göremediğim için TVye veremiyorum görüntüyü. Hiç kesmeden TVden devam etmesi için ne yapmam gerekir acaba? (Tamiri 300-400 avroymuş asla tamir ettirmem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Function key ler ile os dan ayarlamadan da goruntu aktarabilmen lazim. Mesela http://www.kbprotector.com/images/z036-2.jpg Mesela burdaki layout a gore external display a FN + f7 kombinasyonuyla geciliyor, cogu makinede de boyledir vaio lar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 görüntü windows logosu gelindikten sora gidiyorsa windowsta çözünürlük ayarın tvnin desteklemediği bişey demektir. ayarlamak için illa bi ekran olacak, veya windows açılırken F8'e basıp VGA modu ile açmayı dene, bu da kurtarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Çözünürlük problemiyse Güvenli Kip'ten de ayarlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 şöyle bir alet var bu arada http://www.bitenekadar.com/index.cfm yalnız link bugun için geçerli yarın bu aleti bulamıyorsun o sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Teşekkürler. Bu akşam hepsini deneyeceğim. Sonucu bildiririm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar