Mavi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Arkadaşlar merhaba, 3 Aylık minnoş'umuza sıcacık bir yuva arıyoruz. Kendisi çok oyuncudur :) Aşıları yapılmıştır. İstanbulda oturuyoruz. İletişim için lütfen mail yada özel mesaj atın. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 yazık be ya. o kadar bakmışsınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 çok şirin lan daha yeni bi kedi almış olmasam alırdım :/ cinsi var mı? kırma mı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 kardeşim psikopatın teki olmasa düşünmeden alırdım o tatlı şeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bizzat tanıdığınız birine vermeniz daha hayırlı olacaktır kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Sokak kedisi arkadaşlar. Ama fotoğraflarda gördüğünüz gibi fena tatlı. Yağmurlu, soğuk bir günde annemin iş yerinin önüne gelmiş almışlar içeriye. Bizim 1 tane kedimiz var olmasaydı düşünmeden alırdık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ben büyük ihtimalle alıcam. ev arkadaşlarına da haber vereyim, sonra sana haber vericem mavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Tamam fede, haber bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 a minnoş tam bir minnoşmuş ama çok şekermiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Alırız biz ev bulamazsan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ev bulunduğuna sevindim, çünkü ev arkadaşının göz problemi varmış, ameliyat olmuş, alamıyorum yani ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sen napcan olum kediyi zaten. yiycen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yenmez mi bu şirinliğe baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ızgarasıda güzel olur ha kedi ciğerinin lezzeti tartışılmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 cızbız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 beslenir ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 oha cok şirin. köpeğim olmasa alırdım, yerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Ev bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Bıyıklı gibiymiş yalnız hayvan Allah sağlıklı büyütsn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 tokai esprilerinle yikiosun forumu adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar