Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Damages

arcane

Öne çıkan mesajlar

arcane said:
Final süperdi :D Resmen ters köşeye yatırdı. (tu)

hangi ters köşe. köşe falan kalmadı yada köşe sayısını unuttum. tam patty e küfür ediyordum, ulan kız hayatını bağışladı sen hala onu tuzağa yolluyorsun diye düşünüyordum tom çıkıverdi. eh be kardeşim nasıl bir köşedir bu.

bu arada wes olayı sezon 3 te baya bi yükselecek sanırım. ama bilemiyorum 2. sezon mükemmeldi 3. sezon için insan üstü bi senaryo olması lazım gibi geliyor inanılmaz yükseltmişler sezon 2 de çıtayı.

bu arada arcane e bu diziyi en azından bana tanıttığı için teşekkür ederim. :p inanılmaz bir 2 sezon izledim 2 günde hehe
Sosyal ağlarda paylaş

tnt vermişti bunu. her seferinde senaryo aynıydı: önce patty öne geçer daha sonra rakip bir koz ile olayları kendi lehine çevirip öyle bitirecek derken bir bakmışız ki aslında işler öyle değilmiş. patty oyun oynamış vs vs.

4 bölüme yakın denk geldiğimde izlemiştim, her seferinde de zevkle izletmişti kendini ama sanırım avukatlık dekoruna takıldım ben. zira birtakım cinayetler vardı arka planda ben de bunları başarılı iş hikayesinin arkasındaki bunalımlar diye kestirip atmıştım.

iyi oldu bu konuyu görüp hatırladığım, hep bakıcam diyip unutuyordum çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar izleyip ilk sezonu bitirdiğinde kendi mesajını alıntılayacağını tahmin ediyorum. :)

2. sezon sonu ve Tom
Patty vs. Ellen'ı, kiralık katilleri, Frobisher'ın triplerini, borsacıları, UNR'ı herşeyi anlıyorum da bu Tom'u çözemedim.

Nasıl bir karakter ki iki sezonda da ağır bir biçimde ezilip, olaydan kopup buna rağmen en sağlam dönüşü yapıyor ama bu kurtarışlara rağmen hala adamın güvenilirliğini de, takımdaki yerini de sorguluyorsun.

Ellen'a kayıt dışı silah getirmesi de ayrı mevzu.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bugün 1. sezona başlama fırsatı buldum. şu saatte bitti.

1. sezon sonu
açıkçası patty den bu kadarını beklemiyordum. Öldüremedikten sonra içine düştü ellen aşşağı ellen yukarı diye. patty karakterinde birinin bu kadar üstelememesi gerekmezmiydi.

frobisher için de merak oluştu içimde. ölmez herhalde o orda?!

ekleme: 2. sayfa sonundaki mesajım için de kendimi lanetliyorum. 2 bölüm arayla denk geldikçe dizi seğretmişim ondan sonra bir b.k anlamadan ötmüşüm bik bik. ilk 8 bölümde zırt pırt izlediğim parça parça sahnelerin denk gelmesi seyir zevkimin içine etti ama gene atlayamadım o sahneleri (:
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Über avukatların multi milyor çatışması teması başlarda sıkıcı gelse de dizi genele baktığında baya ilginç ilerliyor. Senaryonun en başarılı noktası flash forwardlarla sürekli izleyiciyi yanlış yönlendirmesi. Ama iyi yapmışlar bu geçişleri, hiç itici durmuyor.

3. sezonu çekiliyor mu şimdi bunun? Gerçi soruların cevaplarını aldık ama devamı gelse yine izlerim.

The wiredan freamon ve rawlsu ikinci sezonda önemli rollerde izliyoruz. Genel olarak oyunculuk da baya iyi dizide, tate donovan falan cuk oturmuş rolüne. Ayrıca pattynin oğlunun o sevgilisi ne öyle ya vay vay dedirtiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...