Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 final iyiydi ama wes fazla iyi olmuş ya, en azından 24 tarzı bi combat la gitmeliydi messer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Sen daha dur :) Ellen'ın nişanlısının ölümü hala çözümlenmedi. O olay üçüncü sezon zirve yapacak. Ted Danson'ın adı boşuna açılışta yazmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ya bişi dicem de dizide bi tane mi arkadan vurmayan, ikiyüzlü olmayan adam yok ya.. kimden nefret ediceğimi şaşırdım, tüm karakterler birbirinden evil abi bu ne. Ama bi oturuşta izletti mi 6 bölüm, izletti jdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 arcane said: Final süperdi :D Resmen ters köşeye yatırdı. (tu) hangi ters köşe. köşe falan kalmadı yada köşe sayısını unuttum. tam patty e küfür ediyordum, ulan kız hayatını bağışladı sen hala onu tuzağa yolluyorsun diye düşünüyordum tom çıkıverdi. eh be kardeşim nasıl bir köşedir bu. bu arada wes olayı sezon 3 te baya bi yükselecek sanırım. ama bilemiyorum 2. sezon mükemmeldi 3. sezon için insan üstü bi senaryo olması lazım gibi geliyor inanılmaz yükseltmişler sezon 2 de çıtayı. bu arada arcane e bu diziyi en azından bana tanıttığı için teşekkür ederim. :p inanılmaz bir 2 sezon izledim 2 günde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 tnt vermişti bunu. her seferinde senaryo aynıydı: önce patty öne geçer daha sonra rakip bir koz ile olayları kendi lehine çevirip öyle bitirecek derken bir bakmışız ki aslında işler öyle değilmiş. patty oyun oynamış vs vs. 4 bölüme yakın denk geldiğimde izlemiştim, her seferinde de zevkle izletmişti kendini ama sanırım avukatlık dekoruna takıldım ben. zira birtakım cinayetler vardı arka planda ben de bunları başarılı iş hikayesinin arkasındaki bunalımlar diye kestirip atmıştım. iyi oldu bu konuyu görüp hatırladığım, hep bakıcam diyip unutuyordum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Tekrar izleyip ilk sezonu bitirdiğinde kendi mesajını alıntılayacağını tahmin ediyorum. :) 2. sezon sonu ve TomPatty vs. Ellen'ı, kiralık katilleri, Frobisher'ın triplerini, borsacıları, UNR'ı herşeyi anlıyorum da bu Tom'u çözemedim. Nasıl bir karakter ki iki sezonda da ağır bir biçimde ezilip, olaydan kopup buna rağmen en sağlam dönüşü yapıyor ama bu kurtarışlara rağmen hala adamın güvenilirliğini de, takımdaki yerini de sorguluyorsun. Ellen'a kayıt dışı silah getirmesi de ayrı mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 izledim birinci sezonu, bu diziyi nasi duymamısım anlamadim. senaryo yazanlarınada saygı duydum. gercekten her seferinde "hastir" dedirten dizilerden ehuhe. 2 sezon bittimi? bitmediyse bitsin oyle cekiyim toptan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Yeni bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 arkeyn senin sözüne güvenip indirdik, bugün başlıcaz, gitti rapid den 6gb kota, umarım değer yoksa başına çok fena ekşirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bu dizi (tu)(tu), o konuda şüphe olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 İlk bölümün sonu, ilk O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Süper dizi, arcane kral sağolsun ikinci sezondayım zaman yok izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 henüz ilk iki bölümü izledim, öyle aman aman bişe yok. tamam para için ruhunu şeytana satan hatun konsepti çok yabancı bişe değil; ama göreceğiz gerisini netekim. torrentten 60k civarı geliyor valla. no para for rapid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bugün 1. sezona başlama fırsatı buldum. şu saatte bitti. 1. sezon sonuaçıkçası patty den bu kadarını beklemiyordum. Öldüremedikten sonra içine düştü ellen aşşağı ellen yukarı diye. patty karakterinde birinin bu kadar üstelememesi gerekmezmiydi. frobisher için de merak oluştu içimde. ölmez herhalde o orda?! ekleme: 2. sayfa sonundaki mesajım için de kendimi lanetliyorum. 2 bölüm arayla denk geldikçe dizi seğretmişim ondan sonra bir b.k anlamadan ötmüşüm bik bik. ilk 8 bölümde zırt pırt izlediğim parça parça sahnelerin denk gelmesi seyir zevkimin içine etti ama gene atlayamadım o sahneleri (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Sorularının cevapları 2. sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Bitirdim şimdi, süpermiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 1. sezonda şasi yamuluyor 7 milyar hasar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 2.sezon 8 i şimdi izlicez, süper gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 2.sezon O_o, 3 ne zaman geliyor? not: rep ler arcane e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Hazır aklıma gelmişken upliyim. Şimdi milletin final dönemi falan. Dersler bitince bu diziyi mutlaka izleyin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Über avukatların multi milyor çatışması teması başlarda sıkıcı gelse de dizi genele baktığında baya ilginç ilerliyor. Senaryonun en başarılı noktası flash forwardlarla sürekli izleyiciyi yanlış yönlendirmesi. Ama iyi yapmışlar bu geçişleri, hiç itici durmuyor. 3. sezonu çekiliyor mu şimdi bunun? Gerçi soruların cevaplarını aldık ama devamı gelse yine izlerim. The wiredan freamon ve rawlsu ikinci sezonda önemli rollerde izliyoruz. Genel olarak oyunculuk da baya iyi dizide, tate donovan falan cuk oturmuş rolüne. Ayrıca pattynin oğlunun o sevgilisi ne öyle ya vay vay dedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 S3 çekiliyor. Ocak'da başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yarın sabah 3. sezon başlıyor. hadi bakalım. güzel bi yerde bırakmışlardı 2. sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Aylardır bunu bekliyorum. Yalnız myepisodes yanılmıyorsa yarın değil de Salı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ha evet doğru. salı sabahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar