Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ya son 1 haftadir kiz arkada4imdan cok kablo arizayi aradim. ak$am saatlerinde patliyolar nedense, bi de guzel firca kaydim. Ama el mahkum napalim. Quiknet vardi da biz mi almadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Valla gecen haftada aynen ben callcenter la kanka olmustum ama en azindan adsl gibi yarim yamalak calismiyor. Tesellim bu, ya mukemmel calisiyor, ya calismiyor. harika bisey. =] 1mbit adsl ile pingim ist routerlarina 50 ye yaklasinca sevinirdim. simdi 1mbit kablo ile(ki yeni baglattirdigim ama hatlardan emin olmadigim icin 1mbit almistim, 4mbit e gecicem en kisa zamanda) 40 a cikarsa uzuluyorum. asimetrik hat izdirabi olan ul+dl bandwith inin sabit olmasi durumuda yok, ayni anda mis gibi 140kb lik dl ile 30-35 arasi ul yi hic dalgalanmadan kaldirabiliyor hat. coax kablolarin gozunu seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 aradım, dedim sorun yaşıyorum; anlattım falan. wow mu oynuyosunuz dedi eleman.. neyse işte, dedi ki sonunda, modemle alakası yok katiyen, bağlantınız da gayet iyi (iki hız testi yaptık, ikisi de aksi gibi iyi çıktı), birçok şikayet alıyoruz bu konuda dediği, mac adresimi, hizmet nomu, ip'mi, adımı soyadımı aldı, biz bu konuda şu an bir iletişim içerisindeyiz yurtdışındaki firmayla, bir haftaiçinde sonuç alırız, bizi tekrar arayabilirsiniz dedi. ben de aricam merak etme koçum dedim, demedim de işte içimden dedim, sonra kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 allah kahretsin böyle bağlantıyı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bende aradım dayanamayıp, 9 senedir kablonet kullanıyorum ama iptal etmek üzereyim dedim ki quicknet gelsin kabloyu alın bir tarafınıza monte edin diyeceğim zaten. Wow, Knight online gibi upload isteyen oyunlarda yurtdışı çıkışı yüzünden sorun varmış bunların portlarını etkiliyormuş sadece. Yurtdışı çıkışı çuvalladığında herkez de aynı sorun oluyor ama şu anda sadece kabloda sorun var dedim yok sırf bizim portlarda sorun var bla bla, haberimiz var çalışma yapılıyor ilerki günlerde çözülecek felan fistan, at babam at oyala babam oyala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 son 1 saatte 2 kere ip alamadi modem 10 dakka sonra duzelior falan rezil ettiler raidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Nasıl uyuzum kabloya anlatamam, 2 aydır gece 8-12 arası oyun oynanmıyor, adamlar bizde sorun görünmüyor diyor hala, iptal ettirirken büyük bir zevkle küfüre edip öyle ettireceğim , adi herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ayni durumdayim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Kablonet her yerde mi sorunlu? 20-24.00 saatleri arasında WoW'da durumunuz nedir mesela? Sınırsız 1mbit kablonete geçmeyi düşünüyorum da, iyi olur mu? Yoksa 1mbit ADSL'de kalayım mı? Şu an kotalı kullanıyorum ama onu da sınırsız yapacağım, genelde WoW oynuyorum ama kota derdim olmadığında DL'ye de abanırım heralde. Bu arada ADSL'de de sürekli 200-400ms arası; hafta sonları da 600+ falan olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ben kablonet hizimi dusurup yanina 1mbit adsl almayi planliorum raidde hangisi iyi verirse artik :) 2 aya yakin suredir istanbul bakirkoy taraflarinda kotu kablonet( en azindan tanidigim insanlarda ve bende) aksam 6 civari baslayip gece 12 bazen 2 ye kadar suren bi yavaslama ve pinglerde artma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Şu quiknet yaygınlaşsa da bari, uğraşmasak kabloyla, adsl'yle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Kablo net şuanda cidden rezalet, öğle vakti 200 ping alıyorsunuz wowda oh ne güzel vs derken akşam bir başlıyor, sanki biri saat 20:00 ye kurmuş tam o anda bir anda ping 600 e çıkıyor kardeşim tamam 600 ilede oynarım ama LOSS inanılmaz derecede, durmadan düşüyorum , hep packet loss... Kendinize işkence etmeyi seviyorsanız kablonet alınız, müşteri hizmetleride tek cvp biliyor 'Bizde birşey gözükmüyor' , ben sana birşey göstereceğim yakında bakalım onuda göz ardı edebiliyormusun =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sitede degilsen yalan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Miraul said: 2 aya yakin suredir istanbul bakirkoy taraflarinda kotu kablonet( en azindan tanidigim insanlarda ve bende) Tanımadığın insanlarda da öyleymiş görünüşe göre :p Buraya kimse yazmayınca tek sorunlu benim sanıyordum ben de, meğer genelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 2k-3k ping var pazar pazar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bu sorun istanbuldamı sadece? yani izmirdeyim 1mbit adsl kullanıyorum 2mbit kabloya gecmeyi dusunuyodum ama yazdıklarınızı gorunce vazgectim gibi oldum. bu sorun turkiye genelindemi yoksa sadece istanbuldamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Valla avrupa / anadolu arasında bile fark var. Bu arada kablonet ile alakalı Ping vs (özellikle wow için) ekran görüntülerinizi [email protected] 'e atın. Bir halt olacağını sanmasamda yinede belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bahçeşehirde oturan ve adsl kullanmış yada kullanan biri varmı? Bana bilgi lazım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 dc ustune dc rezalet ya. arayip ariza kaydi verdim. tip gene bana warcraft mi oynuon serverdandir serverdan dio deliricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 birdaha aradim simdi tekrar ariza kaydi verdim. pingler rezalet vs dedim yokhmu abicim size bu konuda hic sikayet kayit falan? yok dio tip lol ilk sizden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bulunduğun bölge için ilk sorun olabilir. Sonuçta bölge bölge bakılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ilk degill ayni ariza kaydini ben 500 kere verdim :) baya bi kisiyede verdirttim aynisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 o zaman yazmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Kaptanın seyir defteri yıldız tarihi 2009 , 23 mart, saat 22:03 , donmalar devam ediyor, kablo adındaki mahlukatın hayat belirtisi göstermesini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 aynen antalyadada donmalar devam edio bide yüzsüz gibi ordaki tipler kimse daha once böle bir sorun oldugunu belirtmedi diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar