calimero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 selamlar. kolesterol illa ki hastaneye gidip mi ölçtürülür yoksa eczanede bu tür hedevatlar var mıdır kolesterol ölçen? google dan da bakardım da hem varsa kullanan görüşü ve de bilmeyen de öğrensin diye açıyorum başlığı... edik: ulan ölmek için yazmışım başlığa. dikkat etmek gerek tabi de gözden kaçmış demek ki. modlar gelince bi zahmet değiştirirler artık... Topik düzeltildi / Absolut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kan tahlili dışında bi ölçme yöntemi yok diye biliyorum. ama hastane değil de poliklinik, sağlık ocağı, tahlil laboratuarı felan hepsi yapıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kolesterol yok sanırım ama trigliserid ve şeker ölçen aletler var, babam kullanıyor oradan biliyorum. kolesterol için gene bir sağlık kurumuna gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar