Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 "mangalcı" nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Arkasokak said: "mangalcı" nedir? asdas yıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 link varmı maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Arkasokak said: "mangalcı" nedir? Sokak kebapçısı entebçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Nobre verdi çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 mert nobre attı 0-1 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Teyyo kardeş verdi 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bu olmadı.zor deplasman.puan kaybı olmalıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 2. yarıyı izlemiyorum ya ondan atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 2.50 oranı kaçırdık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ben oynadım valla. bilyonerde hazır kupon vardı. tıkladım gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ahaha stadda edilen küfürleri merak ettim şimdi .hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Antep bu golleri yemeyi haketti. ilk devre o kadar kaçırırsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Adamlar rüştüye ilk yarı ayna tuttular , bu yarı da hop hop rüştü .. edit: beşiktaşta yönetim varsa acilen bu serdar özkan'ı fenere satmalı edit2: süper lig acilen kapatılmalı.bi kaç yıl test yılı diye devam etmeli .uefa izin verirse pro olsun . taraftarlar da gitsin tenis izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 marcio 0-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 messimisin toramanmısın hey yavrum bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 0-3 nobre tello nobre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 serdar özkan yerine delgado oynarsa , en sonunda ligimizde , dünya üzerinde kabul görmüş çağdaş futbol sistemiyle oynayan bir takım görebilicez . tabii bunu tam anlamıyla görebilmemiz için seneye cisse ve tello yerine daha kalitelilerinin , nobrenin yerine de top tekniği daha yüksek bi oyuncunun gelmesi lazım. takımın geri kalanında değişikliğe gidilmesine gerek yok seneye , eh bu da gelecek yıl için büyük avantaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 nası yok yaa üzülmez gitsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ernst çok iyi transfer yalnız. adam bu hafta antreman yapamadı yani. doğru zamanda doğru yerde hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 abi adam tam DM işte :) anticipication - work rate - aggression - positioning 15+ :D bu sistemde üzülmezin gitmesine gerek yok , daha iyisini bulabilirsen elbette al.. ama 4-4-2 oynarken sağ bek - sol beki yabancıya harcamak gereksiz.. adam olabilseydi mehmet sedef oynardı. en olmadı mustafa hocanın altaya kiralık gönderilen emreyi denemesi lazım orda seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 adamın tipini gördüm ilk tepkim bu adam dm .Gravesen .aynı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Baya bi fail görüyorum yine topic'te keh keh keh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 skor tahmini yapan butun arkadaslara ithafen.. Biraz gidin mac fln izleyin futbol ogrenin hic anlamiyorsunuz futboldan birde anliyormus gibi su sebepten dolayi su maclar arasinda en cok ihtimal burda fln yazmissiniz peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Hic bilmiyorsan yorum yapmadan once onceki maclara bakarsin birazcik kac kere bjk yenmis bu sezon nasil yenmis kac gol atmis ona gore yorum yaparsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar