Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bakalım paticik nasıl besleniyor. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kalori hesabı filan kasmam..öğünleri pek kaçırmamaya çalışırım ama yemeklede aram pek yoktur.. hatta kilo almak için kasıyorum.. diye bi seçenek olmalıydı belkide sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kahvaltı genelde yok, yapasım geldiğinde genellikle knorrun çabuk çorbası , öğlen yemeği olarak derslerimin arasında 1 saat boşluk varsa okulun yemekhanesinde, yoksa kadıköyde bi yerlerde fast food , akşam da artık makarna,şinitzel,köfte gibi seçeneklerden birisi ya da yemeksepeti. yemek yapmayı da bilsek çok güzel olcak öğrenci evi olayı da öğrenemedik bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 10dk önce yemeksepetinden hamburger menü söledim mcdonaldstan, şimdi yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 hic durmadan makarna yeriz seceneyi yok yav burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 2 ile 4. seçenek çok olur bence gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Kalori hesabı illa kilo verme anlamındamı oluyo mesela ben 5 bin kalori fln almaya çalışıyorum :D hangi şıkkı seçmeliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Düzenli öğünlerle beslenmeye çalışırım, yediklerimin kalori hesabını vs yaparım. bunu seç işte. kalori hesabı illa kilo verirken mi yapılır. xD body falan yapıyorsundur yine hesaplarsın fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Allah ne verdiyse yerim. dışarda yemek yerim 1 saat sonra gider evdede yerim. pizzadır hamburgerdir fazla aram olmamasına rağmen 110kiloyum bide onlar olsa ne olcam hiç bilmiyorum. yemek sepeti pide kebap ftw(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 herkes ot obur patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kalori hesabı çok salakça görünüyor uzaktan.. yiyn işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 anam yanlış yazdım :/ et olcak o yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 aga güncelle diye bi seçenek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bazı gün oluyor. bi öğün civar0ıo yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Badici adam proteinini karbonhidratını hesaplar. 2 saatte bir yemek yer. Sporcu beslenmesi içerisindeyim adlı seçenek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bende öğün kaçırmadan, ara öğünlerde dahil karbonhidrat hesaplıyarak yemek yiyorum. Diyabet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 birinciyi işaretledim ama, benim kalori hesaplama anlayışım çikolata yedikten sonra paketin arkasını cevirip kalorisine bakmak^^ bunu önce yapmak gerekir tabi ama öyle yapınca biraz kötü hissettiriyo. ama çikolatanın verdiği haz > kalorisi tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 hayatım %80 ev yemeği %20 hazır yemek olarak gidiyor ev yemeklerinde ise %99 salata yiyorum. Brokoliyi gördüğüm yerde yerim acımam. yani vejenteryan değilim ama yine de mümkün olduğunca pişmemiş sebze yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kafama göre yerim diye şık olmalı.işaretlemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 soğan ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 said: Yemeksepeti sağolsun, fast food ile yaşıyorum. pizza, burger, kebap hede hödö %40 bkz. Burger Kingle ilgili başlıklar, soslar vs. > bunları okuduktan sonra Burger King'e gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 kalori değilde protein hesabı yapıyorum ben dsgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Kalori falan bana göre değil. günlük öğünlerimi yine zamanında yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 düşünmeden yiyorum :) akışına bırakıyorum.yani neyse o.bzn 1 öğün hafif yiyorum.bazen tatlısıyla yemeğiyle çok ağır yemekler yiyorum.ruh halime bağlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 açsam yerim değilsem yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar