Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme alışkanlıklarınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kahvaltı genelde yok, yapasım geldiğinde genellikle knorrun çabuk çorbası , öğlen yemeği olarak derslerimin arasında 1 saat boşluk varsa okulun yemekhanesinde, yoksa kadıköyde bi yerlerde fast food , akşam da artık makarna,şinitzel,köfte gibi seçeneklerden birisi ya da yemeksepeti.
yemek yapmayı da bilsek çok güzel olcak öğrenci evi olayı da öğrenemedik bi.
Mesaj tarihi:
Düzenli öğünlerle beslenmeye çalışırım, yediklerimin kalori hesabını vs yaparım.

bunu seç işte. kalori hesabı illa kilo verirken mi yapılır. xD body falan yapıyorsundur yine hesaplarsın fds.
Mesaj tarihi:
Allah ne verdiyse yerim. dışarda yemek yerim 1 saat sonra gider evdede yerim. pizzadır hamburgerdir fazla aram olmamasına rağmen 110kiloyum bide onlar olsa ne olcam hiç bilmiyorum.
yemek sepeti pide kebap ftw(tu)
Mesaj tarihi:
birinciyi işaretledim ama,
benim kalori hesaplama anlayışım çikolata yedikten sonra paketin arkasını cevirip kalorisine bakmak^^
bunu önce yapmak gerekir tabi ama öyle yapınca biraz kötü hissettiriyo.

ama
çikolatanın verdiği haz > kalorisi tabiki.
Mesaj tarihi:
hayatım %80 ev yemeği %20 hazır yemek olarak gidiyor ev yemeklerinde ise %99 salata yiyorum. Brokoliyi gördüğüm yerde yerim acımam. yani vejenteryan değilim ama yine de mümkün olduğunca pişmemiş sebze yiyorum.
Mesaj tarihi:
said:
Yemeksepeti sağolsun, fast food ile yaşıyorum. pizza, burger, kebap hede hödö %40

bkz. Burger Kingle ilgili başlıklar, soslar vs. > bunları okuduktan sonra Burger King'e gitmek.
Mesaj tarihi:
düşünmeden yiyorum :)

akışına bırakıyorum.yani neyse o.bzn 1 öğün hafif yiyorum.bazen tatlısıyla yemeğiyle çok ağır yemekler yiyorum.ruh halime bağlı :)
  • Yeni Oluştur...