RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 sphereci biri olarak arkadas zoruyla runuo oynatılıyorum yeni basladimda tecrubeli arkadaslar bi soleyebilirlermi acaba para en kolay nasil kasiliyor ( tamer denmisti bana eger oleyse skilleri nasi olucak solermisniz)? birde archer-necro oynamayi dusunuyorum skillerimi nasil ayarlayim
Querral Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Oynadığın sunucuya göre değişir o yüzden kesin bir şey söyleyemem hem burası RunUO değil OSI bölümü..
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sanırım osi bölümünden benim bölüme atmışlar, ben de pati uo bölümüne atayım. orada da barındıramazsanız garbage'a atın lol.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 chivalry archer ac git ogre lrd farmla 3 okta bi ogre lord oluyor 600 gp + gem felan dusuyo
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 1- tamer la kasabilirsin: skillerin şöle olursa kafi bi ww bi de drake bul bonded yap onları (nm olursa da olur). skiller: 100 tame 100 lore 100 vet 100 music 100 peace olsun ps bulursan peace e basabilirsin.. kalan 200 ü de kafana göre doldur işte.. tamerınla blood dungeona git hem minor arti kasarsın hem para hem de belki arada hoş bi item düşer falan.. ya da df ye git ordan da arti kasar ve güzel itemlar bulup satarsın. 2- champ yaparsın ps satarsın yerdekileri toplarsın 2-3 mage arkadaş bul barra kas. 3- bi tailor karakter aç leather gorget i 100'de 100 exep yapana kadar bekle. sonra doldur bankana derileri luna ya git razorla makro yap durmadan banktan deri alıp yapıp satıp parayı da bankaya koyarsın.
Öne çıkan mesajlar