Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 www.mangas.fr hotbirduydusunda mı ne çıkıyor, ızındur varlığını biliyordum ama bizim receiver'ın kabızlığından olsa gerek izleyemiyordum. adam gibi yeni bir tane aldık da demin bakıyordum bu çıkmaya başlamış, havalara uçtum. fransızcaa filan tabii iğrenç ama bazı şeylerin görüntüsü bile yetiyor.. hani sizde de böyle uydu neyim varsa bir karıştırın bakalım çıkarabilecek misiniz.. darısı tez zamanda bizlerin başına..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 fransizca animler harbi sux oluo yaa bi ara escaflowne nin 4 bölümünü fransizca izlemistim izlemez olaydim :P japonca ingilizce neysede.. fransizca tamamen bitirio bide ispanyolcalar yokmuuuuu P:[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Vandread isimli güzide esri kesin izle akşam 7-9 arası bi saatte çıkıyor.[signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Every Villain Is Lemons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bugün seyrettim ve gayet hoşuma gitti, ingilizce yayın yapsa kanal müthiş olurdu. almanca'ya bile razıyım, yanımda almanca bilen biri daha var anime meraklısı, o bana çevirirdi.. :) hatta japonca olsun da fransızca olmasın gene.. :-p neyse canım sağolsun, italyanca da olabilirdi.. şu vandread'i de araştıracağım neymiş ne değilmiş, merak ettim..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bendede olsada hem seyretsem hem fransızca alıştırması yapsam =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bir de game one diye bir nala buldum, birisi yazmıştı o da haftasonu sabahları love hina'yı felan veriyormuş. esasen bilgisayar oyunları kanalı ama o işe de el atmışlar gördüğüm kadarıyla, demin süper anime tanıtımları vardı.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar