bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 begüm bol küfürlü no meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 abi ne igrenc kizlar hepsi olse keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 +1. hislerime tercüme oldun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hem begüm hem +18 hem de no meme olduğu için izlememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 evet buda moda oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 üni yurdu olduğu belli ama hangi okul acaba? karılar kaşarlıktan tinerciliğe terfi etmiş yaw>:D< dayak yiyen ise evrimde geri kalmış biraz ve maymunlaşamamış diğerleri kadar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 - kafam girer mi - bence girer keşke deneseydik dgashdgjasda koptum... şaka maka son gunlerde moda oldu böle kızların birbirini dövmesi yazık walla acıdım kıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mohi said: üni yurdu olduğu belli ama hangi okul acaba? karılar kaşarlıktan tinerciliğe terfi etmiş yaw>:D< dayak yiyen ise evrimde geri kalmış biraz ve maymunlaşamamış diğerleri kadar:D üni yurdunda kızın annesi mi kalıyor? videonun sonunda anası gelicek onla uğraşıcaz diyor karının biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 çat diye ses çıktı be. yazık lan. komik değil ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 cons, odanın halinden falan yurt olduğu belli yaw tekli yataklar, balkonda çamaşırlar, boktan bi ortam falan. 18-20 yaşlarında bööle biton kız aynı odada hergün toplanmıyo sonuçta... büyük olasılıklada ya 1. ya 2. sınıflardır, çünkü sonraki seneler eve çıkar herkes. (şerlok holmes gibiyim yaw:D) sadece annesi değil babasından falanda bahsediyo arada, hepsini çağırır anlatırım, kaç kişiye verdiğini falan diyo. yani bence memleketini arar çağırırım aileni, demek istiyo. ama tabii kesin net bilgimiz yok:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 arkadaşım, döven kızlardan biri "annesi gelicek çabuk gidelim" diyor. pek komplike birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 6:30 "anası gelcek şimdi onla uğraşçaz hadin gidelim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yurt degil ya kızın evini basmışlar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yalnız o kafa atan karıyı evire çevire dövmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hmm, ozaman işler değişir... eğer annesi gelecek falan diyorsa; ozaman gene odaya bakarak, varoş bi semtteki female tinercileri izliyorz diyebiliriz:D ama bukadar kaşar ve bukadar psikopat karıyı aynı mahalleye nasıl toplamışlar anlamadım. ilginç bi muhitmiş valla(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 allahına kurban begüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 evi nası basmışlar onu merak ediyorum ben break-in videosu filan yokmu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Orayı çekmeyi akıl edememişlerdir.Ellerini kollarını sallayarak girmişler anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Cons said: evi nası basmışlar onu merak ediyorum ben break-in videosu filan yokmu acaba Ahanda buldum içeri girerlerken birileri çekmiş bu resmi... http://artofmanliness.com/wp-content/uploads/2008/04/zcustomxg4.jpg This is Sulukule Kashar Army! Put ur hands up u bitchhh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 begüm harbi kızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ahahaha çat çut vuruyo lan. kaşar da ne kadar ezikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 o degılde kız ayvayı yedı bır kısı duyarsa secere cıakrtıcaktı kac kısı duydu kım bılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 KİMDEN ÖTÜRÜ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 nedir bu ego tatmin ihtiyacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 kimden ötürü fena yaa hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar