vimpir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Dun geceden beri ugrasiyorum tam tame edicem bi ziplatiyor tame bozuluyor:( bunun puf noktasi yokmu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 freezing trap koy önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 traplayp tame edilior galiba bilmiorm ama duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 İyi davran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Aluriel said: freezing trap koy önceCok denedim su ziplatma olayi olmasa becericem ama bi koyuyor 2 metre ucuruyor serefsiz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 freezing trap koy, 4-5 adım geri git, ateş et devilsaura. devilsaur trape girince gg zaten. dibinde durma trapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bi druid bul sürekli hybernate atsın denemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Rahat uyucam artik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 tebrikler. keşke siyah olanı alsaydın bu çok çirkin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Aluriel said: tebrikler. keşke siyah olanı alsaydın bu çok çirkin :PBu daha marifetli gibi geldi bana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Tamelemişsinde genede yazayım. Tame skilinin 30 yard range'i var. Önüne trap koy 2 adım geri çekil ve direk 30 yarddan tame'e başla. Sana koşarken traba girecek ve trap süresi bitmeden de tame olacak. Bırak seni sıplatmayı vurma şansı bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Birde benden sana tavsiye interfaceını bir düzelt.Yane büyüleri ekrana koyma sıranı,en çok kullandıklarını kolay erişebileceğin bir yere koy ve uzakta kalanlarada key bindings vermeni tavsiye ederim.(yane üstüne tuş ata) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Gratz & nn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Birde zıplatıyorsa, kite et mobu arkanı bir duvara ver öyle tame et. Edit: SS için print screen yapıp painte yapıştırmak la uğraşma. Print screen yapınca zaten X:World Of WarcraftScreenshots klasörüne kaydediyor ztaen oyun içi görüntünü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ama o dosyaların boyutu daha çok oluyo painte yapıştırıp jpeg olarak kaydedince daha az yer kaplıyo=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 jpeg olarak atmiyo mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 long, eskiden png ydi (galiba) şimdi hepsi jpeg. hatta 1 yıldır öyle sanırım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Nickname başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 evet eskiden png`ydi artik jpeg atiyor ama convert ile ugra$masin diye insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Greeny said: Birde zıplatıyorsa, kite et mobu arkanı bir duvara ver öyle tame et. Edit: SS için print screen yapıp painte yapıştırmak la uğraşma. Print screen yapınca zaten X:World Of WarcraftScreenshots klasörüne kaydediyor ztaen oyun içi görüntünü :) Biliyodum bir gün Vimpir sayesinde birşey öğreneceğimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar