Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

metalci yuvası

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

moonfall said:
ya onu bunu bilmemde yazın 55 derecesinde bile ayagına postal dar siyah kot siyah uzun kollular giyen adamın marka takıntısı olan con con dan ne farkı var ki takıntı bu deilde ne :D

Haha bizzat tanıyorum böyle bi elemanı. Anlaması zor cidden. Şekilci elemanlar.

Onu geçtim saç uzatmak filan doğru düzgün bakımı yapılırsa güzel olabiliyor. Abartı uzatıp da pis pis takılmak hoş birşey değil tabi.

He bir de hain Vingthor, lafım sana :D :
Vingthor said:

valla bizim bi elektrikli bi hede var evde duşta.. 3 derecesi var... sadece üçüncü derecede ısıtıyo. ama 3.derecede 3 dakikada sigorta atıyor (faking sıtudınt havz)

o yüzden az banyo yapıyoruz hem dünyaya yararımız dokunuyor
hemde kutuplar falan :p

gerçi ben mutantım bu saç 2 senede uzadı çünkü ki bu yazınki foto. ama saçı yıkamadıkça çabuk ve hızlı uzuyo
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:
Bizde alsancak deepte takılıyoduk aynı bunun gibiydi :D

her masada öpüşenler yiişenler..

Benim de demir kemerim siyah pantolonum zincirim var :P

6 aylık böyle bi dönemim oldu benim de :(

sizde en leş mekana takılmışsınız ya :), bi ton başka yer var alsancakta.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:
Dartanian said:
Bizde alsancak deepte takılıyoduk aynı bunun gibiydi :D

her masada öpüşenler yiişenler..

Benim de demir kemerim siyah pantolonum zincirim var :P

6 aylık böyle bi dönemim oldu benim de :(

sizde en leş mekana takılmışsınız ya :), bi ton başka yer var alsancakta.

Ya zaten bunun gibi mekan diye örnek verdim şimdi pupa,life,alkolsüz takılcaksak arka sokaktayız
Sosyal ağlarda paylaş

çok alakasız kaçıcak belki ama geçen 15 şubatta sendikaların ortak eyleminde. birleşik metalle türk metal arasında arbede oldu falan (uzun hikaye komedi unsurunu dağıtmasın). sahneden bağırıyolardı. "TÜRK METALCİLERRRR!!! YAKIŞMIYO SİZEEE!! TÜRK METALCİLERRRR!!! diye. komikti yani biz güldük baya:)
Sosyal ağlarda paylaş

birleşik metal disk e bağlı. türk metal de türk iş e. en faşo sendikalardan biri. zamanında bi ton işçiyi öldürdüler. zaten arbede de bunların ergenekondan içeride bi başkanı var ismini unuttum şimdi. x diyelim "hepimiz x in askeriyiz. x'in yolunca yürüyoruz fln deyince çıktı. neyse başlık piç olmasın ben ayrı başlık açıcam zaten sanırım başlık bileme açılmamış...
Sosyal ağlarda paylaş

Kenjuro said:
xwhiplashx said:
http://www.ontv.com.tr/video/24/Punk_Film_Gecesi

bu daha saçma. :S

AHAHAH BU ÇOK İYİYMİŞ.

ahaha bu konuşan ilk 2 çoçuğu tanıyorum ben ya ilk çocugun ismi burak beni bjk de ne zaman görse para isterdi 1 milyon var mı abi diye hergün :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...