MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Daha iyi ederlerdi kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 moonfall said: ya onu bunu bilmemde yazın 55 derecesinde bile ayagına postal dar siyah kot siyah uzun kollular giyen adamın marka takıntısı olan con con dan ne farkı var ki takıntı bu deilde ne :D Haha bizzat tanıyorum böyle bi elemanı. Anlaması zor cidden. Şekilci elemanlar. Onu geçtim saç uzatmak filan doğru düzgün bakımı yapılırsa güzel olabiliyor. Abartı uzatıp da pis pis takılmak hoş birşey değil tabi. He bir de hain Vingthor, lafım sana :D : Vingthor said: valla bizim bi elektrikli bi hede var evde duşta.. 3 derecesi var... sadece üçüncü derecede ısıtıyo. ama 3.derecede 3 dakikada sigorta atıyor (faking sıtudınt havz) o yüzden az banyo yapıyoruz hem dünyaya yararımız dokunuyor hemde kutuplar falan :p gerçi ben mutantım bu saç 2 senede uzadı çünkü ki bu yazınki foto. ama saçı yıkamadıkça çabuk ve hızlı uzuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Bizde alsancak deepte takılıyoduk aynı bunun gibiydi :D her masada öpüşenler yiişenler.. Benim de demir kemerim siyah pantolonum zincirim var :P 6 aylık böyle bi dönemim oldu benim de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ahhahahaha koptum yemin ederim barınamazlar fln diyo ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Dorock ı underground mekan diye sunan zihniyetin hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 garipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 utangaç şirin'e koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Romario said: Dorock ı underground mekan diye sunan zihniyetin hastasıyız. edik: vinktorun da saçlar sağlammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Dartanian said: Bizde alsancak deepte takılıyoduk aynı bunun gibiydi :D her masada öpüşenler yiişenler.. Benim de demir kemerim siyah pantolonum zincirim var :P 6 aylık böyle bi dönemim oldu benim de :( sizde en leş mekana takılmışsınız ya :), bi ton başka yer var alsancakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Romario said: Dorock ı underground mekan diye sunan zihniyetin hastasıyız. meheh,harbiden ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Romario said: Dorock ı underground mekan diye sunan zihniyetin hastasıyız. meheh,harbiden ha. sacım uzundu kestirdim artık tiki oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 senko said: Dartanian said: Bizde alsancak deepte takılıyoduk aynı bunun gibiydi :D her masada öpüşenler yiişenler.. Benim de demir kemerim siyah pantolonum zincirim var :P 6 aylık böyle bi dönemim oldu benim de :( sizde en leş mekana takılmışsınız ya :), bi ton başka yer var alsancakta. Ya zaten bunun gibi mekan diye örnek verdim şimdi pupa,life,alkolsüz takılcaksak arka sokaktayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 çok alakasız kaçıcak belki ama geçen 15 şubatta sendikaların ortak eyleminde. birleşik metalle türk metal arasında arbede oldu falan (uzun hikaye komedi unsurunu dağıtmasın). sahneden bağırıyolardı. "TÜRK METALCİLERRRR!!! YAKIŞMIYO SİZEEE!! TÜRK METALCİLERRRR!!! diye. komikti yani biz güldük baya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 birleşik metalin farkı ne alaşım mı inceliyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 united metalist church sdfsdfs sendika ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 birleşik metal disk e bağlı. türk metal de türk iş e. en faşo sendikalardan biri. zamanında bi ton işçiyi öldürdüler. zaten arbede de bunların ergenekondan içeride bi başkanı var ismini unuttum şimdi. x diyelim "hepimiz x in askeriyiz. x'in yolunca yürüyoruz fln deyince çıktı. neyse başlık piç olmasın ben ayrı başlık açıcam zaten sanırım başlık bileme açılmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 aga bu bok evde dinlenmiyo mu ya canlı değil ne değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 xwhiplashx said: http://www.ontv.com.tr/video/24/Punk_Film_Gecesi bu daha saçma. :S AHAHAH BU ÇOK İYİYMİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 konuşan kel adam dynamic lan aynen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 fede said: http://www.timsah.com/Dunyanin-en-kotu-rock-grubu/edr0PVfzIKJ bu yine pek çoğundan iyi yahu löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 abi "dülülülü :((" diye flüt sesi çıkaran grubun nesi iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 metalci ocağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Kenjuro said: xwhiplashx said: http://www.ontv.com.tr/video/24/Punk_Film_Gecesi bu daha saçma. :S AHAHAH BU ÇOK İYİYMİŞ. ahaha bu konuşan ilk 2 çoçuğu tanıyorum ben ya ilk çocugun ismi burak beni bjk de ne zaman görse para isterdi 1 milyon var mı abi diye hergün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 metalciler gey olur diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 metalist kharkiv yendi bugün sampdoria yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar