Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 of bende metal dinlerim ama şu dünyada en bi iğrendiğim tiplerden biride "ben harbi metalciyim1 tipidir :S neyse allahtan yavaş yavaş trance'e falan kaymaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Vingthor'da bele kadar saç var, bilginiz olsun diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 moonfall said: ya onu bunu bilmemde yazın 55 derecesinde bile ayagına postal dar siyah kot siyah uzun kollular giyen adamın marka takıntısı olan con con dan ne farkı var ki takıntı bu deilde ne :D Marka takintisi concon dedigin insana kurban olunur, daglar kadar fark var aralarinda. Yaz sicaklarinda ayaginda pazar mali postal, sirtinda pazar mali deri ceket gezip aybaslarinda banyo yapan adam coplukte olmeye mahkum olacaktir. http://img.photobucket.com/albums/v488/erhanfarewell/erhanmetal.jpg Saygiyla aniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Griswold said: Vingthor'da bele kadar saç var, bilginiz olsun diye söylüyorum. saçtan korksak rapunzel okumazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mission accomplished. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Viktor said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Gümüşçüler daha iyi.. (böğk) Geyik bir yana , evet birçok kişi sırf özentiden özellikle ilk üniversite senelerinde saç uzatır , küpe takar , orasını burasını deldirir. Şahsen saçımı baya bi uzatmıştım kıvırcık olmasına rağmen , şimdi o resimlerime bakıp gülüyorum :). Ama bunları yapmadan metal müziği damarlarında hisseden birçok insan var , metalci olmak şekil şemal ile olmuyor bana göre. Birçoğu özenti , videoda konuşturdu tiplerde genelde sçemece , başka arkadaşın dediği gibi orda az denemeyecek kadar adam akıllı insan olduğuna eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 http://www.webelements.com/shop/shopimages/products/normal/webelem-B1-poster-400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Ahah dorock ya baydı orasıda. Başka heavy metal çalan mekan bilen varmı taksimde adam akıllı bi mekan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Basligin kapanisi yapilsin artik. TEHDITKAR KARA METAL. diyerek konuyu bitiriyorum, dismissed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ya bi erkek nie saçını keserki?!? kadından farklımı olmaya çalışır... bi kere yüzde kırk(garip bi kendinden emin suratı) kadın ruhu taşıosun... bunu söleyen kız neler içmiş acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 acaba bunlar hakkaten bu kadar salak mı yoksa mikrofon uzatılan insanların %90 ı o heyecanla mı salaklaşıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ONTV'nin cevap vermeye uğraştığı sorular da baya ilginçmiş:kel metalci olur mu? metal müzik sağır yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 kızlar fena değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 http://www.timsah.com/Dunyanin-en-kotu-rock-grubu/edr0PVfzIKJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ahauah bacı pilot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 orda bi tane kız gördüm,şu dakka metal müzik dinlemeye karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 mekan neresi abi yalniz orada kizil sacli bir hatun var taaass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Dorock diye les biryer, acilen kapatilmasi ve yikilmasinda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 metalci yuvasında final countdown sadlkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 dorock mu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Every one of us has heard the call Brothers of true metal proud and standing tall We know the power within us has brought us to this hall Theres magic in the metal theres magic in us all Heavy metal or no metal at all whimps and posers leave the hall Heavy metal or no metal at all whimps and posers go on get out Leave the hall Now the world must listen to our decree We dont turn down for anyone we do just what we please Got to make it louder, all men play on ten If youre not into metal, you are not my friend Heavy metal or no metal at all whimps and posers leave the hall Heavy metal or no metal at all whimps and posers I said Leave the hall Now the world must listen to our decree We dont turn down for anyone we do just what we please Got to make it louder, all men play on ten If youre not into metal, you are not my friend Theres metal in the air tonite, can you hear it call If you aint got the balls, to take it you can Leave the hall Heavy metal or no metal at all whimps and posers leave the hall Heavy metal or no metal at all whimps and posers leave the hall ense traşınızı görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ya gerçi vidyo garipmiş harbiden ben direk laf atılıyo diye koruma isteiği duydum.metal dinlerim ama asla siyahlara bürünmedim, saçlarımı garip modellere sokmadım,annemden babamdan soğumadım, emo olmadım.ama metal dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ne var adamların hallerinde tiki mi olsalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar