Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulduar - Patch 3.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
orası öle

mesela Naxx 25 mande rahat oynayabiliorum pc fazla kasmi ama Vault of Archavon da pcim daha çok kasio o mekanlar falan daha bi kastırıo pcyi aynı şekilde wintergraps ki zaten aynı mekan e ulduar ve içi de aynı yapıya sahip olduğundan baya korkouorum fakat 10 man progress yapıcaz genellikle oyüzden sorun olmaz.
Mesaj tarihi:
Yok canım abartma sende :D. Bir sonraki contente kadar 1-2 tanesini anca nerflerlerse nerflerler.

Yoksa genel olarak casual'lara bu hard mode olayı çok güzel hedef oldu. Hem bossu kesmiş oluyorlar, hemde hala deneyecekleri bir content oluyor. Süper uygulama.
Mesaj tarihi:
ben top guildler icin cok zor olacagini dusunmuyorum hard mode denen zimbirtinin. kimsenin gear sikintisi yok $u gune kadar da ortalamanin ustunde beyin sahibi herkes bir yerlere geldi yani. cthundan falan zor combat cikaramazlar heralde. ya da eski 4 horsemen. blacktemple gibi olmasin da acili$inin ilk gunune bitmesin instance.
Mesaj tarihi:
Wispy said:
Cockblock dediğin gate sistemi yine herhalde ?

Cockblock boss yoktu swp de o yüzden : )

Boss kastım aslında.
Muru'da takıldılar baya bi? Yanlış mı hatırlıyorum?

Sunwell tam örneği olmayabilir tabi.
Huhuran mesela :p
Mesaj tarihi:
Bence bu kadar lafın üzerine 2 günde bitecek bir Raid-Dungeon yapmazlar. Yani C'thun misali kesilemez bir boss bile koyabilirler kapı sisteminden ziyade :)

Birde sanki WoW'un şu ana kadar ki yapılmış en efsane dungeonı geliyor. Adamlar o kadar lafın üzerine çalışmış gibi görünüyorlar. Ahh bi de Grim Batol gelse 3.2de de.
  • Yeni Oluştur...