Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 oooof of girişteki savaştan dolayı kara kara fps ne olacak diye düşünen bir tek ben miyim? ağdalı cümlelerle gaza gelmeyin durun bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 orası öle mesela Naxx 25 mande rahat oynayabiliorum pc fazla kasmi ama Vault of Archavon da pcim daha çok kasio o mekanlar falan daha bi kastırıo pcyi aynı şekilde wintergraps ki zaten aynı mekan e ulduar ve içi de aynı yapıya sahip olduğundan baya korkouorum fakat 10 man progress yapıcaz genellikle oyüzden sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 inşallah içinizde patlar şu patch :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 oyuna geri donme sebebi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 pff siege weapons falan ne alaka ya. daha dogru duzgun pvp'de oturtamadilar, pve'ye de getirip iyice icine edecekler oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Abi hiçbirşey istemiyorum, sadece naxx gibi bu da peak hoursda laga bağlamasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 drool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 V0-L7R-0N Voltron?? lol adamlar voltrondan bile geri kalmamışlar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Ne kadar casual-friendly olacak merak ettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Hard mode'lara bulaşmassan hiçbir bossun Malygos'tan zor olacağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Hard mode'lar nerflenir zaten 2 aya kalmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Yok canım abartma sende :D. Bir sonraki contente kadar 1-2 tanesini anca nerflerlerse nerflerler. Yoksa genel olarak casual'lara bu hard mode olayı çok güzel hedef oldu. Hem bossu kesmiş oluyorlar, hemde hala deneyecekleri bir content oluyor. Süper uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ben top guildler icin cok zor olacagini dusunmuyorum hard mode denen zimbirtinin. kimsenin gear sikintisi yok $u gune kadar da ortalamanin ustunde beyin sahibi herkes bir yerlere geldi yani. cthundan falan zor combat cikaramazlar heralde. ya da eski 4 horsemen. blacktemple gibi olmasin da acili$inin ilk gunune bitmesin instance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Acaba cockblock koyarlar mı 3.1 Live olduğunda, Sunwell gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Cockblock dediğin gate sistemi yine herhalde ? Cockblock boss yoktu swp de o yüzden : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 dangalak giant enchantlarının sebebi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Muru biraz cockblock deil miydi ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 muru tam cockblocktu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Wispy said: Cockblock dediğin gate sistemi yine herhalde ? Cockblock boss yoktu swp de o yüzden : ) Boss kastım aslında. Muru'da takıldılar baya bi? Yanlış mı hatırlıyorum? Sunwell tam örneği olmayabilir tabi. Huhuran mesela :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 3-4 gün ve bug tarzı bisi vardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Swp çerezdi yaaaaaaauuuuwwwww, zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redomen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Rikkie said: Swp çerezdi yaaaaaaauuuuwwwww, zaten. Çerezmiydi? ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 nerflerden sonra girdiyse çerez gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redomen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 endless_night said: nerflerden sonra girdiyse çerez gelmiştir yes endless bilir ne çektiğimizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Bence bu kadar lafın üzerine 2 günde bitecek bir Raid-Dungeon yapmazlar. Yani C'thun misali kesilemez bir boss bile koyabilirler kapı sisteminden ziyade :) Birde sanki WoW'un şu ana kadar ki yapılmış en efsane dungeonı geliyor. Adamlar o kadar lafın üzerine çalışmış gibi görünüyorlar. Ahh bi de Grim Batol gelse 3.2de de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar