Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Bu konuda bir kaç topic açıldığını biliyorum, ancak o topicler spesifik macrolarla ilgili. Genel olarak macro kullanımı nasıldır bilgim var wowwikide de bu konuda bilgi var. Ancak 3.0.9 ile (veya öncesinde) bir şekilde macro kullanımı değiştirildi ve kısıtlandı. Sorum şu, güncel tüm macro komutlarını liste olarak görebileceğim bir site kaynak var mı? Sağolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Vallahi açıcaktım bu topiği bende... Net hiçbir kaynak yok. Yani zamanında sphere scp ayzmayı öğrendik kılıç scriptinden, daha bunda böle net bişey hiç görmedim... Hani örnek görsekde çözcez ama... Yok. Evet, help pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 herhangi birşey değiştimi bilmiyorum ama benim bütün kullandığım büütn macrolar çalışıyor eskisi gibi. sorun yaşadığınız macroyu yazarsanız belki yardımım olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Daha yazmadım :D Sidewinder klavye aldım da, zibilyon tane macro yazıcam tek tek tuşlara atıcam böyle bi fantezim var Sen bize şöyle yardımcı olabilirsin mesela, Senin bilgin dahilinde macroda hangi komutlar kullanılabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 http://www.wowwiki.com/Making_a_macro Kaynaklarıda gözden geçirebilirsin Neredeyse macroda kullanılabilecek bütün komutlar mevcut. Güzel kaynak... PS : Wikiden bilgim var demişsin yeni gördümde umarım verdiğim adres değildir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 benim eski TBC zamanında yarattığım spell reflect macrosu hala çalışıyordu en son 2 hafta önce falan girdiğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 macro sistemi değişti eski macrolar çalışmıo vs denmişti (bir ara) ama işte ben nubişliğimden bilemiorum neler değişti. Sanırım wowwikiden bakıp denicem herkese cevapları için teşekkürler ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Aradığınız macroya göre değişiyor ama hardcore oynunuza etki edecek, optimal DPS'inizi artıracak macroları genelde EJ forumlarında bulursunuz, ilgili sınıf mekanikleri bölümünde. Daha basit olanlar official forumlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 EJ'e bakmayı nie atladıysam. Doğru oraya bi bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Pardon konuyla alakası yok ama EJ dediğiniz hangi site oluyor acaba bende bi göz gezdireyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Elitistjerks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Tesekkurler.Simdi bakıyorum da adamlar matematik problemi cozer gibi işlem yapmıs,masallah valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar