Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macro kullanımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu konuda bir kaç topic açıldığını biliyorum, ancak o topicler spesifik macrolarla ilgili. Genel olarak macro kullanımı nasıldır bilgim var wowwikide de bu konuda bilgi var. Ancak 3.0.9 ile (veya öncesinde) bir şekilde macro kullanımı değiştirildi ve kısıtlandı.

Sorum şu, güncel tüm macro komutlarını liste olarak görebileceğim bir site kaynak var mı?

Sağolun :)
Mesaj tarihi:
Vallahi açıcaktım bu topiği bende... Net hiçbir kaynak yok. Yani zamanında sphere scp ayzmayı öğrendik kılıç scriptinden, daha bunda böle net bişey hiç görmedim...

Hani örnek görsekde çözcez ama... Yok. Evet, help pls.
Mesaj tarihi:
herhangi birşey değiştimi bilmiyorum ama benim bütün kullandığım büütn macrolar çalışıyor eskisi gibi. sorun yaşadığınız macroyu yazarsanız belki yardımım olabilir.
Mesaj tarihi:
Daha yazmadım :D

Sidewinder klavye aldım da, zibilyon tane macro yazıcam tek tek tuşlara atıcam böyle bi fantezim var

Sen bize şöyle yardımcı olabilirsin mesela,

Senin bilgin dahilinde macroda hangi komutlar kullanılabilir :D
Mesaj tarihi:
http://www.wowwiki.com/Making_a_macro

Kaynaklarıda gözden geçirebilirsin
Neredeyse macroda kullanılabilecek bütün komutlar mevcut.
Güzel kaynak...

PS : Wikiden bilgim var demişsin yeni gördümde umarım verdiğim adres değildir ;)
Mesaj tarihi:
macro sistemi değişti eski macrolar çalışmıo vs denmişti (bir ara) ama işte ben nubişliğimden bilemiorum neler değişti.

Sanırım wowwikiden bakıp denicem herkese cevapları için teşekkürler ayrıca :)
Mesaj tarihi:
Aradığınız macroya göre değişiyor ama hardcore oynunuza etki edecek, optimal DPS'inizi artıracak macroları genelde EJ forumlarında bulursunuz, ilgili sınıf mekanikleri bölümünde.

Daha basit olanlar official forumlarda var.
  • Yeni Oluştur...