Armentum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Bugün bir arkadaşım benden yardım istedi, akşam araştırır öğrenirim dedim, ancak başarılı olamadım, sevgili patiden yardım istiyorum. Soruna gelince.. Xp mi Vistami bilmiyorum ilerleyen saatlerde öğrendigimde topice eklerim. Neyse, olay şu. Bu arkadaş kullandıgı windows isletim sistemi Kullanıcı Hesaplarını seçmeden önce bir şifre istiyormuş ve arkadaşın ebeveynleri bilgisayarı kullanabildigine göre, zannımca ebeveynleri bu güzel hanımkızımzı msnde fazla takılmasın diye yapmışlar. Ancak biraz araştırdıktan sonra, ne windows Vistada nede windows xp de Kullanıcı hesaplarını seçmeden önce bir şifre sorulmasını saglayan bir opsiyon olmadıgını öğrendim. BU yüzdende bu şifrenin ya bir bios şifresi yada bahsi geçen ebeveynler tarafından kullanılan çününcü parti bir programın yarattıgı bir şifre oldugunu zannediyorum. O yüzdende merak ediyorum sizce bios şifresi midir (ve öyleyse bu şifre nasıl öğrenilebilir) yoksa üçüncü parti bir programın eserimidir ve umtu yokmudur? Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bios pilini söksün bi 5 dk sonra tekrar taksın bi saçma bu dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 şifre pencesinin ne zaman geldiğini öğren. Eğer açılır açılmaz geliyorsa bios şifresidir.Pili çıkartıp takınca kolayca açılır. windows loading ekranından sonra geliyorsa.windowsa kurulu bi program veya windowsun şifresidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 kermit, şöyle dieyim, bu hanım kızımız, tabiri caizse, biraz odun oldugu icin, bios pili desem "ha?" diye kalır o yüzden bios şifresi olmamasını umuyorum. Bu arada biraz araştırmadna sonra windowsda "windows başlangıç parolası" diye bir şey oldugunu öğrendim, kullanıcı hesaplarına ulaşmak için girilen sorun buda olabilir bu "windows başlangıç parolası" hakkında bilgisi olan varsa oda bayagı işime yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 güvenli modda girip (tabi girebiliyosa) bi kurcalasın diycem kız odun dedin bence sen kızın yanına git uğraş bi yani belki kızla yakınlaşırsın felan kız arkadaşın yoksa kızda güzelse sebep olur işte bu şifre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 yok kermit hiç öyle bir amacım yok :) bu arada şu an en büyük şüpheliler bios şifresi ve windows başlangıç parolası denilen şey gözüküyor (bu windows başlangıç parolası denen şey safe mode da da çıkıyormuş ki bu yüzden en büyük şüphelim bu) o yüzden bir bilgn varsa bu "windows başlangıç parolası" (windows startup password dür diye tahmin ediyorum o yüzden suanda onu araştırıyorum) çok sevinirim @blackchaos: Kullanı Hesaplarını seçmeden önce, kullanıcı hesaplarına ulaşabilmek için gerekiyormuş bu şifre. dip not: bu hanımkızımız bende 45 km uzakta oturmasa gider yaparımda 45 km bu gidiş dönüş 90km boru degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Millette ne ebeveyn var birader. Bizimkilerin, bilgisayarın nerden açılıp kapandığından haberi yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Valla black bende aynı şeyi düşünüodum tam :) Neyse sorun bu "windows startup password" imiş, aynı zamanda SYSKEY olarakta biliniyormuş, ve tabiri caizse, "nah" kırılıyormuş. aslında kız bilgisayardan anlasa 8-9 program yardımıyla öğrenilebiliyormuşta onu kıza anlatmaya ugrasacagıma camdan atlarım daha ii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ bu programla syskey kaldırılabiliyormuş. tabiki bilgisayardan iyi anlayan biri yapabilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 gamign sağolasında bu programı daha önce normal logon şifresi kaybolan vista bilgisayarımı krutarmak için kullanmıştım, syskey password u kapatmak gibi bir meziyeti oldugunu hatırlamıyorum. edit: syskey i kaldirma opsiyonu varmışta eger ben salak degilsem, düzgün calismiyor. edit2: bende o opsiyonun calismama sebebi calismayan bir windows vista üzerine windows xp kurmam olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Bios şifresi bilgisayar ilk açıldığında sorulmaz mı yahu? Windows açıldıktan sonra bios nerden sorsun şifreyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 gaming o verdiğin linkte efs midir nedir bu yeşil yeşil gözüken elemanların şifrelerini de kırabılır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar