Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal

soulberry

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
ben de bişi sorcam
şimdi paypal hesabım kredi kartı üstünden. ben paypal ile bir ödeme alırsam birinden bu parayı nereye gönderiolar. kredi kartında + hanesin mi geçiyor ben kredi kartından harcadıkça kullanılacak şekilde?
yoksa paypal hesabında kalıo başka paypal ödemelerinde kullanabiliyorum parayı?
veya bir şekilde bu parayı bankaya gidip hesaptan çekebiliyor muyum?
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:
ben de bişi sorcam
şimdi paypal hesabım kredi kartı üstünden. ben paypal ile bir ödeme alırsam birinden bu parayı nereye gönderiolar. kredi kartında + hanesin mi geçiyor ben kredi kartından harcadıkça kullanılacak şekilde?
yoksa paypal hesabında kalıo başka paypal ödemelerinde kullanabiliyorum parayı?
veya bir şekilde bu parayı bankaya gidip hesaptan çekebiliyor muyum?

Saydıklarını yapabiliyosun evet..
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
valla onu bunu gectim, dun paypaldeki paramin hepsini hesabima aktarabildim, ona cok sevindim :D

zamanında daoc'tan sattiim platları hesaba aktarabilsem zengindim bildiğin. yine acı doldum resmen. 59 plat'ım vardı. tanesi 20-30$ arasına gidiyordu. günde 2 plat yapabiliyodum. 3 tane satıp 80$ almıştım. hesaba yatırmamıştı. hesap abd merkezli olduğu için blok yemişti falan. sabah sabah hüzün doldum. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Daha geçen gün 500dolar scam yedim paypalden. Adama ödeme talimatı yolladım ödemesi için, not olarak virtual item olmadığını service olduğunu işaretledim. Kabul etti yolladı parayı, bende banka hesabıma aktarımı başlattım.
Ertesi gün adam; hesabımdan benden habersiz para yollandı diye paypale unauthorized claim açmış. Hem para geri adama gitti hemde işlem ücretini bana patlattılar. -25 dolara düştük.

Paypalde adam parayı yolluyor, sizde malı yolluyorsunuz, adam sadece ip adresini değiştirip benden habersiz para yollanmış malım ben diye paypale ihbar ediyor ve paypal parayı geri herife veriyor. İnanılmaz. Paypal hesabımdaki kartı iptal etmeye calıstım hesap - diye iptal etmedi. Hesabı kapatmaya çalıştım bakiye - diye gene iptal edemedim.
10kere mailleştik hesabın bakiyesini düzelttiler sonunda. Kafam girsin paypale.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlatamadım heralde :) adam parayı yolluyor, malı alıyor.
Sonra ip değiştirip hacklendim, bu parayı hesabıma başkası girip yollamış diyor. Paypal parayı adama geri veriyor. Sanal mallarda zaten direk sorgusuz sualsiz geri çekebildiği gibi(paypal sanal mallarda alıcıyı direk kolluyor) normal mal olsada hacklendim dersen parayı gene geri alıyorsun.

Yani şey gibi bu, hesap kartınla alışveriş yap. Sonra Bankaya hacklenmişim-çaldırmışım-kaybetmişim kartımı de alışveriş yaptığın yerden parayı alıp sana geri versinler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...