soulberry Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 online işlemlerde epey bi newbie'yim. o yüzden sorucam, paypal hesabı açarken somut bi kredi kartı mı lazım yoksa atm kartı numaraları da geçerli mi? hesap kendi adıma bu arada, içinde de yüklü miktarda nakit var. yani ödeme yapmak için bu kart numarası kredi kartı yerine geçer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 debit normal kart hepsi geçerli. standart şeyleri yapcan işte cvv miydi neydi o noyu falan gircen etcen ama herşeyini tamamen doğru yaz artık çok kontrolcüler bnmkinde bi eksik vardı 1 hafta sonra açıldı paypal hesabım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Sanal kart açıp onu kullanmanı tavsiye ederim. İçin rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 garanti sanal kart kullanan var mı? destekleniyo mu? ya da paypal için kredi kartı hariç ne kullanıyo paticik insanları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 garanti sanal card geçiyor. hatta daha yarım saat önce geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 garanti sanal kart kullanıyorum ben sorunsuz bir şekilde. 5dk da hallediliyor sanal kart tanıtımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Bende garanti sanal kart ile paypal kullanıyorum önce hesabından 1$ çekiyorlar o işlemin ekstresinde sana güvenlik kodu geliyor onu forma yazdığında aktif oluyor paypal hesabın aktif olunca 1$ ını geri yolluyorlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 valla onu bunu gectim, dun paypaldeki paramin hepsini hesabima aktarabildim, ona cok sevindim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ben de bişi sorcam şimdi paypal hesabım kredi kartı üstünden. ben paypal ile bir ödeme alırsam birinden bu parayı nereye gönderiolar. kredi kartında + hanesin mi geçiyor ben kredi kartından harcadıkça kullanılacak şekilde? yoksa paypal hesabında kalıo başka paypal ödemelerinde kullanabiliyorum parayı? veya bir şekilde bu parayı bankaya gidip hesaptan çekebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Scheriff said: ben de bişi sorcam şimdi paypal hesabım kredi kartı üstünden. ben paypal ile bir ödeme alırsam birinden bu parayı nereye gönderiolar. kredi kartında + hanesin mi geçiyor ben kredi kartından harcadıkça kullanılacak şekilde? yoksa paypal hesabında kalıo başka paypal ödemelerinde kullanabiliyorum parayı? veya bir şekilde bu parayı bankaya gidip hesaptan çekebiliyor muyum? Saydıklarını yapabiliyosun evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Azmodai said: valla onu bunu gectim, dun paypaldeki paramin hepsini hesabima aktarabildim, ona cok sevindim :D zamanında daoc'tan sattiim platları hesaba aktarabilsem zengindim bildiğin. yine acı doldum resmen. 59 plat'ım vardı. tanesi 20-30$ arasına gidiyordu. günde 2 plat yapabiliyodum. 3 tane satıp 80$ almıştım. hesaba yatırmamıştı. hesap abd merkezli olduğu için blok yemişti falan. sabah sabah hüzün doldum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Daha geçen gün 500dolar scam yedim paypalden. Adama ödeme talimatı yolladım ödemesi için, not olarak virtual item olmadığını service olduğunu işaretledim. Kabul etti yolladı parayı, bende banka hesabıma aktarımı başlattım. Ertesi gün adam; hesabımdan benden habersiz para yollandı diye paypale unauthorized claim açmış. Hem para geri adama gitti hemde işlem ücretini bana patlattılar. -25 dolara düştük. Paypalde adam parayı yolluyor, sizde malı yolluyorsunuz, adam sadece ip adresini değiştirip benden habersiz para yollanmış malım ben diye paypale ihbar ediyor ve paypal parayı geri herife veriyor. İnanılmaz. Paypal hesabımdaki kartı iptal etmeye calıstım hesap - diye iptal etmedi. Hesabı kapatmaya çalıştım bakiye - diye gene iptal edemedim. 10kere mailleştik hesabın bakiyesini düzelttiler sonunda. Kafam girsin paypale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 paypalin ne suçu var be hahahaha. git adama sok kafayı. mal bir şey yaptı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Anlatamadım heralde :) adam parayı yolluyor, malı alıyor. Sonra ip değiştirip hacklendim, bu parayı hesabıma başkası girip yollamış diyor. Paypal parayı adama geri veriyor. Sanal mallarda zaten direk sorgusuz sualsiz geri çekebildiği gibi(paypal sanal mallarda alıcıyı direk kolluyor) normal mal olsada hacklendim dersen parayı gene geri alıyorsun. Yani şey gibi bu, hesap kartınla alışveriş yap. Sonra Bankaya hacklenmişim-çaldırmışım-kaybetmişim kartımı de alışveriş yaptığın yerden parayı alıp sana geri versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Internet Şubesi kullanıyosan sanal kart yap dicektim ben de tam. Sanal kart kullanıyorum ben, sen de kullan. bazen saçma sapan para çekiyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bende işbankın üniversiteli kartı var da ona bi sanal kart çıkartmak için ücret alıyorlarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 paypal e üye olmak için paypal.com.tr den mi üye oluyoruz? ben garanti olsun diye direkt com dan girdim de banka hesabından transferde sadece amerikan bankalarından transfer görünmekte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 direk burdan paypal a transfer yok malesef paypalda paran varsa ancak kendi bankana aktarabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar