Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rune tarzı multiplayer oyun

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Hatırlayanınız vardır. 2000 yılında çıkmış Rune diye bir oyun vardı. Özetle Quake'in kılıç kalkanlısı diyesim geliyor. Hiç single oynamadım ama multiplayer'ı baya zevkliydi.

Milletin kafasını koluna kesip ona buna fırlatırdık. Etrafta rune toplayıp silahına göre kısa süreli özel güçler alırdın. Arenalar vardı, karışık haritalar falan vardı. Güzeldi yani.

Buna benzer güncel multiplayer bir oyun var mı? Yani yakın dövüş olan multiplayer oyun üstüyorum. Jedi Knight gibi de olabilir, illa orta çağ olması gerekmez.

Rune screenshot

http://runegame.com/images/about_rune_images/Screen_Shots_Pg1/BridgeFight.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

grafikleri görünce aklıma bir oyun geldi, kılıcı kalkanı numpad tuşları ile kontrol ediyorduk, bayağı ilginç bir kontrol mantığı vardı, verdiğin darbelere göre adamların değişik yerleri kopuyordu, onların verdiği hasara göre de sen yaralanıyordun, misal adam ayağına geçirdi kılıçı ayağın yaralanıyordu fln.
efsane oyunda zamanına göre neydi adı :)
(çok alakasız oldu yaf konuyla)
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:
grafikleri görünce aklıma bir oyun geldi, kılıcı kalkanı numpad tuşları ile kontrol ediyorduk, bayağı ilginç bir kontrol mantığı vardı, verdiğin darbelere göre adamların değişik yerleri kopuyordu, onların verdiği hasara göre de sen yaralanıyordun, misal adam ayağına geçirdi kılıçı ayağın yaralanıyordu fln.
efsane oyunda zamanına göre neydi adı :)
(çok alakasız oldu yaf konuyla)

die by the sword du sanırsam
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:
die by the swordda kılıcı mousela kontrol ediyodun.. mousela beraber kafa kesiyodun falan.. fikir başarılı olsa da oyun başarılı gelmemişti bana..

mouse lamı kontrol ediyordun?? vallahi abimle oynardık numpadi kullanırdık hep eminmisin mouse kontrolü olduğundan? vardıda biz numlock kullandıysak harbi malmışız.

level dergisi tam sürümünü vermişti oyunun tey tey. güzel oyundu be. ondada yaratığın kolunu kesip silah olarak kullanabiliyodun enteresan bişeydi. hatta bitane troll gibi bişey vardı vurdumu karşı odaya savuruyordu seni.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
tunch said:
die by the swordda kılıcı mousela kontrol ediyodun.. mousela beraber kafa kesiyodun falan.. fikir başarılı olsa da oyun başarılı gelmemişti bana..

mouse lamı kontrol ediyordun?? vallahi abimle oynardık numpadi kullanırdık hep eminmisin mouse kontrolü olduğundan? vardıda biz numlock kullandıysak harbi malmışız.

hehe evet die by the sword da mouse la kontrol ediyordun.

rune u sondan bi önceki lan party de denemiştik ama hatırlamadığım bi sebepten dolayı patlamıştık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...