Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Selam, Hatırlayanınız vardır. 2000 yılında çıkmış Rune diye bir oyun vardı. Özetle Quake'in kılıç kalkanlısı diyesim geliyor. Hiç single oynamadım ama multiplayer'ı baya zevkliydi. Milletin kafasını koluna kesip ona buna fırlatırdık. Etrafta rune toplayıp silahına göre kısa süreli özel güçler alırdın. Arenalar vardı, karışık haritalar falan vardı. Güzeldi yani. Buna benzer güncel multiplayer bir oyun var mı? Yani yakın dövüş olan multiplayer oyun üstüyorum. Jedi Knight gibi de olabilir, illa orta çağ olması gerekmez. Rune screenshot http://runegame.com/images/about_rune_images/Screen_Shots_Pg1/BridgeFight.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 jedi academy i saymazsak daha iyisi yapılamadı maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 darkfall online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Darkfall forumlarında gezerken aklıma geldi zaten. Ama MMO olunca melee savaşın pek başarılı olacağını zannetmiyorum. İşin içinde karakter skill cart curt girince aynı tadı vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bende demosu vardı özellikle dövüş opisyonları güzeldi =) Yüklenip oynanabilir multiplayer aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 mirage , tam tersi skill falan hikaye diyorlar.. benim de videolardan gördüğüm rune a benzemesi.. ha o yüzden soğudum oyundan , 2000 yılındaki rune daha eğlenceliydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Maalesef yok(bildiğim kadarıyla). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 enee rune 2000de mi cikmis? ben onu ikinci dunya savasindan filan kalma zannediyodum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 cok kralite oyundu be! 200 falandı evet, oha lan o zamanda o grafikler ne ucuktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 lise son üniversite 1'de oynuyoduk internet kafede, cs'den bayıp ara verdiğimizde. çok eğlenceliydi ya. ama 10 kişi ve üstü olunca boku çıkıyodu haha. şu anda onun gibisini, güzel grafiklerle ve 3-5 yenilikle çıkarsalar piyasanın bi tarafına koyarlar valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 grafikleri görünce aklıma bir oyun geldi, kılıcı kalkanı numpad tuşları ile kontrol ediyorduk, bayağı ilginç bir kontrol mantığı vardı, verdiğin darbelere göre adamların değişik yerleri kopuyordu, onların verdiği hasara göre de sen yaralanıyordun, misal adam ayağına geçirdi kılıçı ayağın yaralanıyordu fln. efsane oyunda zamanına göre neydi adı :) (çok alakasız oldu yaf konuyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 rune gibi oyun olabilir mi bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 senko said: grafikleri görünce aklıma bir oyun geldi, kılıcı kalkanı numpad tuşları ile kontrol ediyorduk, bayağı ilginç bir kontrol mantığı vardı, verdiğin darbelere göre adamların değişik yerleri kopuyordu, onların verdiği hasara göre de sen yaralanıyordun, misal adam ayağına geçirdi kılıçı ayağın yaralanıyordu fln. efsane oyunda zamanına göre neydi adı :) (çok alakasız oldu yaf konuyla) die by the sword du sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 die by the swordda kılıcı mousela kontrol ediyodun.. mousela beraber kafa kesiyodun falan.. fikir başarılı olsa da oyun başarılı gelmemişti bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Age of chivalry diye bir mod var HL2 icin, steamden ucretsiz, oneririm. M&B gibi daha cok ama eglenceli oldukca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 tunch said: die by the swordda kılıcı mousela kontrol ediyodun.. mousela beraber kafa kesiyodun falan.. fikir başarılı olsa da oyun başarılı gelmemişti bana.. mouse lamı kontrol ediyordun?? vallahi abimle oynardık numpadi kullanırdık hep eminmisin mouse kontrolü olduğundan? vardıda biz numlock kullandıysak harbi malmışız. level dergisi tam sürümünü vermişti oyunun tey tey. güzel oyundu be. ondada yaratığın kolunu kesip silah olarak kullanabiliyodun enteresan bişeydi. hatta bitane troll gibi bişey vardı vurdumu karşı odaya savuruyordu seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 yanılmıyorsam o modlar için hl2 ye sahip olmak gerekiyor. Fakat senin dediğin içinde geçerlimi bu emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Evet dediğim gibiymiş Linkteki turuncu yazıyı okuyun lütfen. Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 gunz diye bi oyun var silahlar falanda var ama kılıçta kullanabiliyosun duvarda yürüyosun falan :p ben pek sevmedim ama oynayan çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Gunz baya baya eğlencelidir ama pek newbie friendly değil. Baya baya oturup pratik kasmak gerekiyor hareketleri becermek için ama tavsiye ederim. Katana ile mermi bloklayıp duvarda yürümek aşırı zevkliydi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Xenocide said: tunch said: die by the swordda kılıcı mousela kontrol ediyodun.. mousela beraber kafa kesiyodun falan.. fikir başarılı olsa da oyun başarılı gelmemişti bana.. mouse lamı kontrol ediyordun?? vallahi abimle oynardık numpadi kullanırdık hep eminmisin mouse kontrolü olduğundan? vardıda biz numlock kullandıysak harbi malmışız. hehe evet die by the sword da mouse la kontrol ediyordun. rune u sondan bi önceki lan party de denemiştik ama hatırlamadığım bi sebepten dolayı patlamıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Xenocide said: mouse lamı kontrol ediyordun?? vallahi abimle oynardık numpadi kullanırdık hep Epey emek vermişsiniz, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 mount and blade multi olcak bekleyin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar