Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ben özel okulda bedenciden yemiştim dayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Absolut said: Öğretmen bizi döverdi ama ailemize söylemeye utanırdık ailemiz daha çok kızar diye. ahaha aynen eğer ben okulda öğretmen dövdü desem peder dövmekten daha beter ederdi laflarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ilkokul ted kayseri koleji birinci sinif :) iki uc ogrenci odevini yapmayinca butun sinif sira dayagina gecirilir ilkokul uc terbiyesizlik yapan cocugu hoca tekme tokat dalarak dover(bu ben degildim) ortaokul malatya anadolu lisesi 2 nci sinif hoca sinifa girdiginde adam akilli davranmayan matama ve arkadasi hoca tarafindan havada cevrilip saglam bir tokat yer:) ben hep derim su an ki nesil coook kolay okudu gorucektim ben izi 15 20 sene once simdikiler okul mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bi kere ilkokulda kulağım çekilmişti ailem azına sıçmıştı hocanın sora immune olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 müdür kayıplara karışmış lan. bu arada dayağı yiyen öğrenci değil hoca, hani haberi okumayan vardır belki diye söylüyorum. ben de bi kere ilkokulda yeni sünnet olmuş arkadaşıma "acıo mu lan" demiştim, acımıyo cevabını alınca bi tekme atmıştım malum yere, sonra beni çok seven hocam korku krizi (evet korku krizi) geçirmekteyken bana güzel bi tokat atmıştı haketmiştim ama hehe. sonra bi de tenefüs bitti zili çalmıştı yine ilkokulda, okulun böle kabadayı geniş enseli bi hocası vardı "herkeeeas içeriiiğeea" diye bağırmıştı, ben de arkadaşların duyacağı bi ses tonuyla "girmiyoz leeeaaannnn" demiştim. artık rüzgar mı esti ne olduysa duymuş, yanımda bitiverdi, enseme koymuştu bi tane ama kendimi öne attım pek hissetmedim. bi de erkek olduğuna emin olduğum bi kadın ingiliz hocamız vardı yine ilkokulda, dersinde ısrarla sakız çiğnediğim için bi tokat atmıştı off bi o çok acımıştı ama şerefsiz karı ya.. gerçi hemen önceki hafta yaptığı sınavında kağıdın sonunda yazan "good luck" yazısının kenarına ingilizce şansa ihtiyacım yok benim zaten hep 100 alıom überim aqü tarzı bişi yazmıştım karı feci ayar olmuştu hehe.. başka da bişi olduğunu hatırlamıyorum. herkes yazdı diye yazdım ben de ama dün şok olmuştum çok sevdiğim hocamı o halde görünce, bugün biraz yumuşadım tabii. müdürü bulamadık bulsak cezasını kesicektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 gençliğinde güzelmiş kadın ha bide ben her tenefüs ve ders içersindde müdür yardımcısı tarafından dayak yedim bi kere şikayet etmedim özel okul bide düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 olm kadının tipine bakın lan bu kadın kesin kendini dövdürtecek kadar sinirlendirmiş o müdür. eminim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 öyle bi kadın değil black-ice, gerçekten çok iyi biri yani bi adamın bu kadına el kaldırması için psikopat fln olması lazım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 beni dinci taciz etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 popomu elledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ben müdürü dövdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 okuldan uzaklaştırıldım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bizim bekir hoca yı kimse geçemez ya madem konu dayaktan açıldı mal osman vardı sınıfta. bekir hoca ingilizceci 1,60 boylarında 120 kilo bir insan. neyse efenim hoca demiştiki, eğer 100 alamayan olursa sınavda söylesin tamamlayacam. osman salağıda 68 almış, cin gibi kalktı hocam ben 68 aldım 100 yapabilir misiniz. bu da gülerek gel oğlum dedi, bi tokat attı. hocam noldu derken bi tokat daha. bak dedi 70 e tamamladım 100 e kadar gidiym mi dedi. olur hocam dedi e malum tokatlar gelmeye başladı 88 e geldi hoca, biz gülüyoruz tabi. gülmeyin lan dedi. sonra durdu, aa dedi osman ben nerde kaldığımı unuttum. baştan başlayalım dedi adam 68-100 arası olan tokatları gene yedi. bu arada osmanın notu 100 e tamamlanmadı 68de kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 aahahah 1 dk aralıksız güldüm resmen. mal osman. aaauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ahahha hikaye çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 dasaaa said: bekleyin bi sn.. hah beklediniz mi? güzel dasaaa trollsüz bölgeyi gururla sunar.. konuyla alakalı kalalım, kendi aralarında konu ile alakasız cıngar çıkartanları banlayalım devam ediyoruz.. evek! dasaaa'nın bu tarzından hiç bir şey anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 şişşşt çaktırma kimse bişi anlamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Dayak said: E.A. ifadesinde, Balabanuluğ’un odasına girerek kendisine hakaret ettiğini, dışarı çıkmasını isteyince masasına yumrukla vurduğunu, bunun üzerine aralarında itişme yaşandığını ileri sürdü. EA bu günleridemi görcekti... yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Pederi uye yapayim ben patiye, uni oncesi askeri lise anilarini anlatsin, falaka sira dayagi tekme tokat halt yemis dersiniz direk sdhfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 said: dasaaa'nın bu tarzından hiç bir şey anlamıyorum. troll'ler cirit atıyordu başlıkta.. "bi sn bekleyin" dedik kapattık başlığı. sonra bu hatalı mesajları sildik, gereken cezaları dağıttık.. nihayetinde başlığı tekrar kullanıma açtık. o mesajı olaylara dahil olanlar anlasın yeter. zaten yine anlamazlarsa bana inanmaları yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Görmemiştim bu konuyu/haberi... Ayıp bu ne rezalet böyle bu nasıl kepazelik içim acıdı resmini görünce. Sebebi ne olursa olsun bir bayana vurulur mu.. Nasıl bir gerekçe nasıl bir olay yaşanmış çok merak ediyorum ama bunları tabiki o sümsüğe bir bayana el kaldırma hakkını vermiyor. İzmirde yaşıyor olsam evidir okuludur demem gider bulur o herifin ağzını burnunu bir ederdim. Yazık kadıncağız ne hale gelmiş. Kodumunun sümsüğüne bak bir bayana şiddet uyguluyor, orada yokmuymuş o herifin ağzını burnunu kıracak bir kişi çok merak ediyorum. Pof.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar