Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 *Xp'de iken moonstar kullanırdım. Kasmayan, süper bir sözlüktü. Yalnız vista 64'Te calıstıramadım. Moonstar gibi güzel bir sözlük varmı vista'da ? **Birde belki bilen vardır. Mac'lerde oxford sözlük var sadece ingilizceden ingilizceye ceviriyor. (üstüne yok heralde) Onun pc versiyonu varmı
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 moonstar kötüdür yau.. ben şu anda http://www.lingoes.net kullanıyorum. free olması sebebiyle tercih sebebim. babylon'a free alternatif ama onun kadar iyi değil aslında. ama kötü de değil.
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 seslisozluk.com neden kullanmiyosun? babylon kullanirdim eskiden, iyidir o da..
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kesinlikle babylon. hatta crackıyla şusuyla buşuyla uğraşıncaya kadar git orjinali al.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 moonstar gibi abuk sabuk şeylerle uğraşmaya değmez. seslisozluk.com var oh mis gibi.
Öne çıkan mesajlar