Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 *Xp'de iken moonstar kullanırdım. Kasmayan, süper bir sözlüktü. Yalnız vista 64'Te calıstıramadım. Moonstar gibi güzel bir sözlük varmı vista'da ? **Birde belki bilen vardır. Mac'lerde oxford sözlük var sadece ingilizceden ingilizceye ceviriyor. (üstüne yok heralde) Onun pc versiyonu varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 moonstar kötüdür yau.. ben şu anda http://www.lingoes.net kullanıyorum. free olması sebebiyle tercih sebebim. babylon'a free alternatif ama onun kadar iyi değil aslında. ama kötü de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 babylon+şurup :P mis gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 seslisozluk.com neden kullanmiyosun? babylon kullanirdim eskiden, iyidir o da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kesinlikle babylon. hatta crackıyla şusuyla buşuyla uğraşıncaya kadar git orjinali al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 seslisozluk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 zargan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 moonstar gibi abuk sabuk şeylerle uğraşmaya değmez. seslisozluk.com var oh mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar