onthere Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 eisenheim said: yuh artık demek için girdim saygılar.. hg kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Penthesilea said: abi bu ciddiye alinacak bisey degil, salaga gulup gecmezsen sinir hastasi olursun. +1 ama önünün de kesilmesi lazım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ahahhhaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yahu hitler hakkını helal etse ne olur etmese ne olur. sanki babası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 "hitlerin hakkı" var bi de ne hakkı geçtiyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 -007- said: "hitlerin hakkı" var bi de ne hakkı geçtiyse :Phakkı bulut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Aket-Atum said: Hitleri sevmemekle amerika paranoyası ne alaka bir açıklasana bonec Sam said: e bone cidden yuh. bütün diyeceğim bu. millet gülmüş eğlenmiş de ben tiksindim, tiksinen görmeyince de şaşırdım. aa sarcasm arkadaşım o. sen de amma cahilmişsin ama (:P) o değil de yani ben haberde ciddiye alıncak bişi göremedim. adamın yaptığı komik değil, en fazla saçma denilebilir, abesle iştigal bişi çünkü. durduk yere Hitler'e ne helvası ya. adama verilen tepkiler de abes geldi. Hitler'e helva yapıp dağıtmakla ırkçı olmuş adam. Haberi iki kez okudum "acaba bir yerde kahrolsun Yahudi ırkı" felan mı demiş diye. fazla ciddiye almak gereksiz. tiksinecek ne var ki? helvaya fazla yağ felan mı koymuş :P o yüzden öyle yarı sarcasm yarı saçma bi post atmıştım. onu da fazla ciddiye almayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bence yaratıcı bi protesto :p hitler bey ahuasduh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 aheahhadsfds kusursuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 - Hitler beeey - WAS?! Rahat yok adamcağıza :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 http://w9.gazetevatan.com/Namaz_kilmayani_bosa_aldatani_bosama/223705/1/Gundem münferit der geçerseniz bu memlekette herşey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 hıtlere helvasını dagıtmışlar dıye hayıflanıcagınıza, hıtlerın bıle helvasını dagıtacak kadar mukemmel bır toplum oldugumun ıcın gururlanın. ortada hıtlerın, düşüncelerinın yaptılarının övülmesi onaylaması gıbı bır durum yok. hıtlerın gazabından korunmak ıcın helva dagıtırken bır yandada hıtlerın yaptıklarını, kotuluklerını, amerıkanın yaptıklarıyla, kötülükleriyle karşılaştırıp tam bır kornerden gol atma durumu var. adam ayarların şahını vermış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 rüyasında gaz odasına sokuyomuş hitler bunu o yüzden korkmuş adamcağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=sfkDxF2kn1I videoyu izleyip uzulmus adam bir iksboks sahibi olarak empati yapmis FUUUUUUU MICROSOFTTTT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 viktoru da troll yaptık ya çok iyiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Kendi istegiyle oldu, dogru yola girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Phyxantar said: kayresi ne fantastik bi şehir yahu öyle şehir mi var türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar