maxrep Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 iki şekilde rotasyon yapıyorum. Ve boss lara kullandığım taktik ve spell ler. Sizde tecrübeleriniz yazarsanız sevinirim. 1- Shadowbolt>Haunt>Unstable Affliction>immolate>Curse of Agony>Corruptiın>Siphon Life > Shadow Bolt spam ...... dönüyor. 2-Siphon Life>Curse of Aony>Corruption>Haunt>Unstable Affliction>immolate>Shadow Bolt .... Simdi sorum şu olacak. Haunt u genelde bitmeden önce atıyorum. 2-5 sn arasında duruma göre. bitmeden yani. Dotları da. 3.2.. derken atıyorum. yani tam bittiğinde atıyorum. Bunlarda Genelde şu sıraylar oluyor. Bu Unstable Affliction>immolate>Curse of Agony diye sıraya koyuyorum. Bittiği zamanda Siphon life atıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz. Bos taktiklerinde de. Ör: Anub'Rekhan (imp-defans) Normal Add lere . ikişer üçer dot ve haunt, Sonra Boss a nuke. Grand Widow Faerlina. Pet olarak (imp - veya Felhunet-Defans) Normal add lere ikişer üçer dot. sonra bosa nuke, Maexxna Bosa normal nuke. ve adler geldimi bosa Seed of Corruption.(impe veya felhunter) Patchwerk Bosa nuke (felhunter- sonlara doğru infernal. wipe olmayacağından eminsem :) Doomguard) Grobbulus Bosa nuke ve adler yakında ise bosa veya yanındakilere (Seed of Corruption )(felhunter) Gluth Bosa Nuke. Desimate time gelmesine 15 sn kala bossdaki dotlarımı yeniliyorum.(dotlar full olsalar bile.) son 2-3 sn kala undead lara Seed Of Corruption atıyorum. Sonra bosa nuke. (felhunter) Thaddius Bosa nuke (imp-defans) Noth the Plaguebringer Bosa nuke- iskeletler çıkınca seed of corruption. (imp veya felhunter defans) Heigan Bosa Nuke- Dans esnasında Dotlardan Corruption>Curse of agont>Siphon life.. iyi zamanlama yakalarsam Haunt veya shadow bolt.(FelhunterDefans ve dans da yanıma çağırıyorum :) ) Instructor Razuvious Bosa Nuke (Doomguard) Adler ortada kalınca health ları hızlı gitmezse dotlayıp shadow bolt. ama healthi hızlı giderse haunt ve shadowbolt. Gothic the Harvaster Adlere Shadow bolt- Death Knight lar gelince Haunt ve dotlarla shadow bolt. Çok geldiklerinde Agro ve health batlarına göre. Seed of Corruption. (Felhunter) kapıya teleport koyuyorum. The Four Horsemen Bosslara nuke. Bildiğimiz rotasyon (felhunter) Saphiron Bosa nuke- (Felhunter- Defans. yukarı uçtuğunda yanına çağırıyorum) Bos deepbreath demesine 4 sn kadar bosa nuke. Tepeden kamera ile bakınca blizzardlar rahat görülüyor. Kelthuzad iskeletlere Searing of Pain, Büyük adlere (isimlerini hatırlamadım) Dot ve shadow bolt. Çok ad gelirse Seed of Corrption, Bosa nuke ve mc olanalara fear. (Felhunter) Tüm bosslarda %25 de Drain soul. sadece immolateyi yenilemiyorum. Haunt ve Corrption ve Curse of Agony devamlı üstünde olmasına hgayret ediyorum. Glyp olarak Glyph of Immolate Glyph of Siphon Life Glyph of Curse of Agony Sizin uyguladığınız rotasyonlar spell ler nasıl. taktik vb. Bilgi amaçlı paylaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Patchwerk te doomguard ile 10mande 5200dps cıkarıyo bizim warlock, ikinici lock aynı fightta 4950dps cıkardı. "10man" e bi kere daha vurgu yapayım :) Bakalım bugun 25man de kac cıkarcaklar. 6500ü görür sanırsam. Glyph of Siphon life yerine, Glyph of curroption dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Trashlerde SB, Haunt ve corruption. Bosslarda aynı sıralama yazdığın ile. Arada sıra karışırsa siphon life veya CoAyı atmıyorum düzeltene kadar rotationı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Dot refresh leri konusunda cok buyuk hata yapıosun. DPSinde ciddi dusmeler gözlenmesi dogal. Asla son dot tick'ini kesme. kesersen eğer 3sn de bi tickleyen dot 6 sn downtime görüyor. Umarım anlatabildim. (Yaw hangi dilde bu diye sormayın, anlatamam körolası :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Lockla ilgisi olmıyıcak ama bende mage olarak yazayım. Living bomb ile başlayıp FFB spam,proclarsa pyro,Living bomb biterse anında yenileme,Patchwerkde 4800 Loatheb de 5600 dps gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Hauntla başla rotasyona, önce instant speller ardından unstable affliction ve immolate. Aralarda shadow bolt, %25e geldiği andan itibaren aralarda drain soul. Ayrıca Xururucanın aynen dediği gibi, hem son tick boşa gider, hem downtime olur hem de boşuna global cooldown harcarsın, dot süresini tamamen kullansın sonra yenile. Doomguard çok kral ya. Zaten sadece doomguardı çıkarabildiğim encounterlarda top dps olabiliyorum. Onun dışında unutun zaten, warriorlarla dkları geçmenin imkanı yok adam kendisi slacklemedikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Franceskooo said: Lockla ilgisi olmıyıcak ama bende mage olarak yazayım. Living bomb ile başlayıp FFB spam,proclarsa pyro,Living bomb biterse anında yenileme,Patchwerkde 4800 Loatheb de 5600 dps gördüm dps olarak demek istememiştim. Warlock rotasyonum ve boss taktiğim olarak demek istedim. Trash larda çok agro alıyorum. genelde 1-2 sn bekliyorum tankların trashlara vurmasını. Paladin tank olduğu zaman agro sorunum olmuyor ve 3 mob fazlası oldumu dps de genelde 1 im. Armory Dün gece girip hit imi 350 ledim ve talentimi az değiştirdim. Meta gem e 21 crit verip, Molten Core a 2 verdim, Suppression u 2 yaptım, Fel Concontration a 1 verdim. Eradication 2 de kaldı. Haste değişmedi. Spell Damage biraz azaldı. Gemlerin hemen hepsi . 9Spelldamage+8 hit veya , sprit verdim. Bu arada okuduğuma göre immolate de bug varmış. Bende çoğu zaman attığımdan emin olduğum halde. miss lemiyor. ama gözükmüyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bende rotasyon olarak söylemiştim,neredeyse tüm bosslarda aynı sadece uzun fightlarda molten deil mage armor açıyoruz,ayrıca bizde birinciliği manyak bi sp ile moonkin çekiyo,benim 5400 dps yaptığım loathebde 6200 dps cıkardı manyak sp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Thadius da 1 lik genelde fury warrior ve melee ler .oluyor. Mage, Warlock, Shaman ve sp hep ilk 5 de. Sizdeki talent dizilişi nasıl. Agro sorununuz oluyor mu? Ne yapıyorsunuz. Normal boss larda bile agroyu koparıyorum. Shard kullanmama rağmen. Bu Sphiron da bile oluyor. Kelthuza da agro taktiğiniz nasıl ? Ben son anda shar basıyorum. Omende tank ı da geçtiğimde basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Franceskooo said: Lockla ilgisi olmıyıcak ama bende mage olarak yazayım. Living bomb ile başlayıp FFB spam,proclarsa pyro,Living bomb biterse anında yenileme,Patchwerkde 4800 Loatheb de 5600 dps gördüm scorch'u unutmuşsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Aket-Atum said: Franceskooo said: Lockla ilgisi olmıyıcak ama bende mage olarak yazayım. Living bomb ile başlayıp FFB spam,proclarsa pyro,Living bomb biterse anında yenileme,Patchwerkde 4800 Loatheb de 5600 dps gördüm scorch'u unutmuşsun :) Yok unutmadım,bosslarda scorch işi başkasına ait oluyo,4 mage paylasıyoruz her bossda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 o konuda 2 tartışma var. scorch x2 -->> LVB yada LVB -->> scorch x2 Genelde ikinci secenek kullanılıyor, theorye göre, LVB nin patlama damage'i applciation esnasında deil patlama esnasına ki debufflara bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 maxrep said: Thadius da 1 lik genelde fury warrior ve melee ler .oluyor. Mage, Warlock, Shaman ve sp hep ilk 5 de. Sizdeki talent dizilişi nasıl. Agro sorununuz oluyor mu? Ne yapıyorsunuz. Normal boss larda bile agroyu koparıyorum. Shard kullanmama rağmen. Bu Sphiron da bile oluyor. Kelthuza da agro taktiğiniz nasıl ? Ben son anda shar basıyorum. Omende tank ı da geçtiğimde basıyorum Tankınız nedir ? Prot pala kullanmayı deneyin aggro sorunu ortadan kalkar ;) Improved Drain soul / Destructive reach aldığınıza emin olun. Paladinlere whipcast yükletin Hand of Salvation için Soul shatteri belirli bi miktar aggro stoklamadan patlatmayın ayarlamaya çalışın kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bizim mesela prot paladinimiz yok, bende de o %10 azaltan talentler yok, tranquil air de koymuyor denyo şamanlar, arada gg oluyoruz ister istemez, BoSu hala BoWa ve unimproved BoKa tercih ederdim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Agro dusuren baska class yoksa ya agrona dikkat edeceksin ya da agro talenti alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Rikkie said: Bizim mesela prot paladinimiz yok, bende de o %10 azaltan talentler yok, tranquil air de koymuyor denyo şamanlar, arada gg oluyoruz ister istemez, BoSu hala BoWa ve unimproved BoKa tercih ederdim :< tranquil air oyundan kalkalı ne kadar oldu haberin varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 tranquil totemi kalkmıs olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Öyle bir tranquil air totem özlemidir ki işte her gördüğüm air toteme o gözle bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Lorrotar said: tranquil air oyundan kalkalı ne kadar oldu haberin varmı? 3.0.2? Ekim 2008? 3-4 ay falan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar