Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Kız görüşürse üzülcek ve en mantıklısı görüşmemeyi seçiyo sorun sevgilinde vicdan yapıyo ya da sana öyle söylüyo açıkça konuş sevgilinle derim ben.Sonuçta bak ne dersen de onlar eski sevgili arkadaş değil.Bi daha düşün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kızın sozleriyle hareketleri birbirini tutmuyo iste. kız boyle yapınca cocugun iyice aklı karısıyo ben de gizlice facebooktan olayları takip ediyorum var mı boyle bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 görüşmesin kız arkıyla eski nie görüşsün, alakasını kessin olmaz öle şey. eski sevgili demek sorun demek. biraz bencil ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dunno said: kızın sozleriyle hareketleri birbirini tutmuyo iste. kız boyle yapınca cocugun iyice aklı karısıyo ben de gizlice facebooktan olayları takip ediyorum var mı boyle bisey Kız seviyo.Görüşünce kötü oluyo görüşmeme kararı alıyo.. Sonra kız çok özlüyo ve mesaj atıyo iletişim kurmadan duramıyo.. Sonuç ne mi? Şu anda bunu düşünen uykusu kaçan ve ÜZÜLEN tek bi insan var o da SENSİN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mortis said: görüşmesin kız arkıyla eski nie görüşsün, alakasını kessin olmaz öle şey. eski sevgili demek sorun demek. biraz bencil ol. 4 yıl cıkmıslar ya. konusma onunla bi daha demek baya bencillik olmaz mı? neler neler katmıslardır birbirlerine kimbilir. of bilmiyorum ya aklım karıstı iyice ayrıldıklarından beri gorusmediler yuz yuze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Aslında biraz daha ciddi olarak bakınca o çocuğun sanki seninle eski sevgilisinin boşluğunu doldurmak için beraber olduğunu düşünmeye başladım.Bazen öyle insanlar çıkıyoki "Ne seninle ne sensiz" dedirtiyor. Çocukla konuş,beraber resimlerinizi görmekten rahatsız oluyorum de,yada buna yakın bişey.Belki en iyi arkadaşı olarak görüyodur,ama kız için durum daha farklı olabilir,çocuğun değerini kaybedince anlamış ve şimdi harekete geçmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 GEÇER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ayrılıp 2 sene sonra hatırlamıcanız insanlar için bu kadar nefes tüketmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Fede artık şarkını söylemiyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=SLDUEdq65GM al şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Franceskooo said: Aslında biraz daha ciddi olarak bakınca o çocuğun sanki seninle eski sevgilisinin boşluğunu doldurmak için beraber olduğunu düşünmeye başladım. eski sevgilisinden bana beni sevdigini itiraf edebilmek icin ayrıldi. kendi yaptı yani bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dunno said: Mortis said: görüşmesin kız arkıyla eski nie görüşsün, alakasını kessin olmaz öle şey. eski sevgili demek sorun demek. biraz bencil ol. 4 yıl cıkmıslar ya. konusma onunla bi daha demek baya bencillik olmaz mı? neler neler katmıslardır birbirlerine kimbilir. of bilmiyorum ya aklım karıstı iyice ayrıldıklarından beri gorusmediler yuz yuze. iyi de ayrıldıklarından beri görüşmüolar işte demek ki görüşmeden oluo eğer çocuk senle ilişkisini sağlam tutmak istiosa görüşmez , muhabbetini bile yapmaz, vicdan azabı nedir herkes birbirinden ayrılıır, nereye kadar vicdan azabı çekebilirsin. Bunlar bahane. Ağırlığını koy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 onda bulamayıp sende bulduğu küçük bi nokta getirmiştir onu buraya belki. ben de 1.5 sene önce ayrıldığım kıza her açıdan son derece benzeyen ama biraz daha dengeli bi kıza aşık oldum mesela şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Dunno kaç biraz kovalamazsa sevmiodur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 aklıma bisey geldi. cocukla bikac fotomuzu yavas yavas koymaya baslasam nasıl olur? kız "aa cocugun hayatı devam ediyo galiba" diyip back off yapar mi yoksa "aaa iyice unutmaya basladı beni" diyip gaza mı gelir acaba bu fikir de yazmaya baslarken cazip gelmisti simdi pek akıllıca gozukmedi ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 o zaman şunu ekleyip yatayım. Bırak, dönerse senindir. hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dunno said: aklıma bisey geldi. cocukla bikac fotomuzu yavas yavas koymaya baslasam nasıl olur? kız "aa cocugun hayatı devam ediyo galiba" diyip back off yapar mi yoksa "aaa iyice unutmaya basladı beni" diyip gaza mı gelir acaba bu fikir de yazmaya baslarken cazip gelmisti simdi pek akıllıca gozukmedi ühühü bi tane amerikan gençlik filminde vardı bu. eleman facebookta relationship statüsünü değiştiriyodu. yanındakilerde ne ilk sen mi yaptın diyip facepalm çekiyodur. yazarken hatırladım. himym daydı. ama işe yarıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dunno said: aklıma bisey geldi. cocukla bikac fotomuzu yavas yavas koymaya baslasam nasıl olur? kız "aa cocugun hayatı devam ediyo galiba" diyip back off yapar mi yoksa "aaa iyice unutmaya basladı beni" diyip gaza mı gelir acaba bu fikir de yazmaya baslarken cazip gelmisti simdi pek akıllıca gozukmedi ühühü yap yap harekete geç pasif kalıp tamam beyim ne derse o olur moduna girersen kaçar gider ellerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dunno said: aklıma bisey geldi. cocukla bikac fotomuzu yavas yavas koymaya baslasam nasıl olur? kız "aa cocugun hayatı devam ediyo galiba" diyip back off yapar mi yoksa "aaa iyice unutmaya basladı beni" diyip gaza mı gelir acaba bu fikir de yazmaya baslarken cazip gelmisti simdi pek akıllıca gozukmedi ühühü Buluş bi eşyanı onun cebine koy.Son bişey söylicem sonra gidicem karda donmak üzeresin uyku tatlı geliyor ama öldüğünün farkında değilsin de ve dön git :P Sevgilinle konuşmazsan adam gibi resti çekmezsen uzar gider böyle çok fazla topic açarsan kişisele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 resti cek diyosun da ne diyebilirim. "cok vicdan azabı duyuyosan lutfen git hallet bu konuyu, seni uzgun gormek beni de uzuyo bu da bize zarar veriyo" gibi bisey mi cocuk halledebilse zaten halletmez miydi? anlatabilicei baska biri olsa baskasına anlatmaz mıydı zaten? cok zalimce geliyo resti cekmek ya=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 rest çekme vazgeçmiş olursun sevgilinden. direk eski sevgiline döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ya kendini benim yerime 4yıllık bi ilişkim olsaydı ve o çocuk hala beni sevseydi.Ben de vicdan azabı bile olsa senin yaptıklarını(artık neyse burda yaptıklarını sayarsın) yapsaydım ne düşünürdün..Uykularım kaçıyo seni seviyorum ama biraz da beni düşün daha fazla üzülmek istemiyorum.... Gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 çok sert çıkarsan terkedebilir de hazır beni bekleyen biri var öyleyse bb şeklinde fotoğraf koymak en mantıklısı, "beni iyice boşladı" yorumunu geleneksel mantık çerçevesinde yapmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ya abi seven insan terketmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dory said: of allahim dar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar