cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 t3 gemilere baktim daha hazirdeyiller direk boyle cikarsa t3ler tek caldari ve minimater inki kulanila bilir olcak amarr ve gallenta ya bir takim bonus sart amarr silah kulanirken kulandigi cap ti dusuren bonus mesela o olmadan olmaz bu sart gallentayada hem drone damage hem 100mbit i 125mbit yapalabilmeis lazim drone konusunda 4 ogre kulanabilcek max suankiyle pakette nerf sayilcak pek birsey yok o en guzeli ccp en sonunda super bi paket cikartcak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Yeni fitting penceresi bence süper olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bence hic guzel deyil herif hazir yapmisken kac dps var hardnerler acikken tank kac oluyo saniyelik tank kac falan millet onu da ekler eft tekinin aynisini bekliyodun bek gorunce biraz hayal kirikligi oldu bu arada minimater t3 gemi icinde 5% damage per lvl olayi sart olmazsa hic bi seye benzemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Saniyede kaç rep yapıyor fln gibi bazı şeyleri gösteriyor ama çok fazla bakamadım bu aralar gazetenin çıkış günleri yaklaştığı için evde PC yi hiç açamıyorum bile. Mizampaj çalışmaları baya yoğun bu aralar bi rahatlasam adam akıllı bakıcam inş. :P Ama o zmna kadar patch çıkacak gibime geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar