kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 haber türkte böyle bi program var bayadır izliyom güzel şeyler tartışıyolar arada eskilerden müzikler felan yannız ordaki bi kız var böyle bi konuşurken tarih muhabbetinde direk olayı hükümete felan çeviriyo garip oluyo ama güzel program yani sabaha kadar sürüyo bazen gece başlıyo tavsiye ederim izlemeyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Pelin Batu'nun ne işi var o programda ya dsfjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 işte bende onu anlamıyom karı direk tarihle ilgili bi olayla tartışırlarken direk akp ye lafı çeviriyo bi şekilde onu konuşluyo Murat Bardakçı iyi bi şekilde azarlıyo felan bazen adam azarlıyo pelin batuyu çoğu zaman hatta konukfelan birileri geliyo onları bile azarlıyo gibi konuşuyo kıl oldum pelin batuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 pelin batu tarih mezunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mezun olsa kaç yazar ki aga, programa sıfır katkısı. Tamamen eye candy niyetine dikmişler oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 amaca uygun o zaman, neyini anlamadiniz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Tarih programında eye candynin ne işi var Şükrü AAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 tarih mezunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 mezunda bişi biliyosa kafamı keserim konu neyse sabahında yada öğleninde çalışıyo noptlara bakıyo oraya çıkıyo saçma sapan konuşuyo felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Pelin Batu'yu bi kenara bırakısak ben oradaki amcayı sevmiyorum (murat bardakçı). Böyle bir dediğim dedik çaldığım düdükçülük falan, bir dur dinle karşındaki ne diyor anla yahu. Yok öyle değil o diyip şak diye geçiyor olayı falan. Ayıp, koskoca adamsınız xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Desqpio said: Pelin Batu'yu bi kenara bırakısak ben oradaki amcayı sevmiyorum (murat bardakçı). Böyle bir dediğim dedik çaldığım düdükçülük falan, bir dur dinle karşındaki ne diyor anla yahu. Yok öyle değil o diyip şak diye geçiyor olayı falan. Ayıp, koskoca adamsınız xD Hocam belki Murat Bardakçı sert bir üslup kullanıyor ama adam gerçekten bu işin duayeni. Hatta tarihçi bile değil akademik anlamda benim bildiğim gazeteci ama gerçekten birçok tarihçiden daha çok şey biliyor. Şahsen çok severim ve imrenirim kendisine...adamın kendi arşivi var ve anladığım kadarıyla çok büyük bir arşiv. + Kitaplarında vesikasız, asılsız birşey bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 murat bardakçı şahane adamdır. kaldı ki karşısında adam gibi biri varsa dinler. abidik gubidik tipleri çıkartmışlardır, o da kızmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 pelin batuya kızıyo genelde işte kjasgdas dün biri konuktu neydi adı unuttum bak bu mekke medine fethiyle ilgili tartışma adamı güzel dinledi pek söz felan kesme olmadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 http://img442.imageshack.us/img442/9530/aquilaii1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 TVde izlenebilecek nasir şeylerden, Pelin Batu da nadir insanlardan zaten, uygun olmuş bu anlamda, konuşması şart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ama susmuyo da , sorun o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 çoğu zaman ne söylediğini unutuyo gibi konuşuyo bi başlıyo ama böyle geveliyo ehoooo öhmmm felan derken murat zaten araya giriyo toparlıyo sanki askdhgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 çok boş bir tip o pelin batu'ya,yani cidden süs için koyulmuş sadece, murat bardakçı bayağı iyi yapıyor orada,devam etmesi dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 o kadını öldürmek istiyorum ya acaip sinir oluyorum birde hep 3 gibi falan gülüyor aptal aptal sonrada hep bu saatte oluyor böyle falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 aysundan iyidir pelin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 pelin batu avrupa tarihi konusunda kendini geliştirmiş falan ama bence de programa şahane bi katkısı yok...arada Murat Bardakçı'yla ters düşüyolar uykumuz açılıyo asd o diilde Yaprak naapsın orda? Tüm Program 20 dakika anca parça okuyor garibim sabaha karşı kalkıp gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bardakcinin katildigi her program seyredilir. gecen hafta rasgeldim bardakci ile ali riza demircan teketek'e katildilar tadindan yenmedi fatih altayliyi bi kenara birakirsak program gercekten kaliteliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 hakkaden feciymiş be pelin batu burda... fonksiyonu, görevi ne tam da anlamadım. sunumu filan da bardakçı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bu hangi gün oynuyor ya bn her hafta izliyorum ama gününü bilmiyorum hep denk geliorm şansa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Cumartesi akşamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar