MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Sly-One said: espriden ya da seksten anlamayan testosteronsuzlarla oynamam ben zaten. Good point, geliyorum ama, fikrin degisirse seni bekliyor olacagim. ASKA GELDIK BULBULLER SAKIRDASIN. Gençler ayıp oluyor. // Zaugna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Haydea o da şaka ypaıyor yahu off :P Benide iplemiyorlar zaten gördüğün gibi sen gel ibret olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Aksam ekoyu da kulagindan tutup getirecegim bulustuktan sonra, BAKIN YOLDA EKMEK BULDUM HUEUAEU diyip ensesini tokatlayacagim. Gunes falan geliyor bu arada, kalk gel direk Efe. Saat 8 gibi falan olurum ben orada herhalde, anca yetisirim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Yapmacık kalk gel efeler falan... /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Ooo enternasyonel lan parti, çinlimiz bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Kimmis cinli?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Custodem sen tibetten ben keşmirden çıkalım dünyada barış olsun savaş oyunlarda kalsın MADBOY said: BAKIN YOLDA EKMEK BULDUM HUEUAEU 3 kere öpüp alnına götür önce. Nimet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bana uyar cinli arkadaslarla geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Öncesinde Taksim'de buluşalım diyenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Biz 3-4 kişi kadıköye erken gelip yemek falan yiyelim diyoruz Taksim değil de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Kadıköy'de erken saatte insanların buluşma ihtimali var sanırım. 6 gibi falan, isterseniz haberleşin birbirinizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Kadıköy buluşmasının detayını yazıversene Kaede, Ekmek de bilmiyor ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 İşte detay yok henüz piyasada. Bu taraftan ben fenris axedice viktor beraber gelebiliriz. Akşam party de yemek yemek de yalan olucağı için yiyelim biryerlerde diyoruz. 6 erken olabilirde 7 de buluşsak hoş olabilir. 7 de burger mesela ? veya Otantik var cillop gibi ev yemekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bende erken gelebilirim dersim 4 te falan bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ben erken gelemem bünye meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Sen doğru yolu buldun benimle taksimdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bırak şunları ya muhattap olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 et xaenin ıpoddan patıyı acıp kızlara ımzanıda gosterıyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Sly-One said: espriden ya da seksten anlamayan testosteronsuzlarla oynamam ben zaten. yanında kova taşı akan fazlalar boşa gitmesin içersin tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 selam kadıkoy için haber verebilirsiniz erken saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bi ara uğrayıp hepinizi teker teker muk die öpmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ben de gelmek istiyorum ama yemiyor. hiç lan partiye katılmadım dayanamam gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bide ne oynanıyor? ben fps leri unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ben iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Sen iptal değilsin, hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar