Chastise Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 MADBOY said: Chastise said: geçen lan partide lidriye ve deloğlanın, kantırda spidee yi yenme çabalarını izlemiştim ben. 2 saat falan dfg Olm adam pro, kafama yedigim headshotlarin haddi hesabi yoktu o aksam, elim agrimisti lan. baya eğlenmiştim ben de dfgd. gecenin sonuna doğru bi dota dönsün lan bari =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 dönsün de bütün gece HADİ DOTA hadi şu hadi bu diye gruplara ayrılmayın topluca oynayacağımız oyunlara daha çok zaman ayıralım. ardarda 2 dotadan fazlası, wow yasak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Sly-One said: battlefield da da benden iyi uçak/heli kullanan bi xunn var. ZUAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bir iddian varsa gel gelemiyosan trolleme aşkım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Üzülürsün ama böyle dersen. Hatta sonra "Yeaa dalgaya vurdum ondan böyle oldu, yokseaaa..." dersin, ben de üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 benden iyi kullanma ihtimalin yok bi kere. ben 6 yaşımdan beri kullanıyorum. sertifikalarım var. bize gelirsen onları da gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Denklemi kendin kurdun, kendinle çelişiyorsun şimdi. "Xunn benden iyi" dedin, ben de Xunn'dan iyi olduğuma göre, otomatikman eline almış oluyorsun... ...sertifikaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 hayallerde yaşıyor bazı ibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesajları da tutuyorum, sırf eglencesine lan partiden sonra banlatıcam yavrularım sizi afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ueheuheuahuaeh gs reali yendi fener gs yi yendi fener real e koyar falan hesabı yapmıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ben hepinizden daha iyi ucak/helikopter kullanirim, xunn mouse'ini getiriyordu o yuzden ustun oluyordu, ben de getirecegim artik. CoD5 multi patchleri yapiliysa bayagi basarili, daha dusuk tempo ww2 oldugundan, da bug abuse yapilabiliyordu bir aralar, simdi nasil bilemiyorum. Retro military adamiyim ben, bana s*kimsonik silahlarla gelmeyin kardesim. Wow'a giren kayitsiz sartsiz meydan dayagi yiyecektir, sonrasinda da canin testislerini avuclayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ben mouse'umu getirmeden hepinizi alırım. Geçin karşı takıma, uçağın/helikopterin spawn noktasında bekleyin, sırayla gelin karşıma sonra. İsterseniz ikili gruplar halinde de gelebilirsiniz, driver/gunner olarak, yalnız o zaman 2 katı kill'im olur, bir dahaki LAN Party'ye katılamazsınız utancınızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Maraşta helikopter var mı ki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 arda neden mesajlarımı siliyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 lan 20 şubatta lan party ye gidiceğinize discoriuma gelsenize. ne asosyal adamlarsınız. sınrısız yerli yabancı 50ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Sınırsız Yerli-Yabancı derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ben çılgın eğlenceye gideceğim için ya gece baya geç gelicem ya da gelemiycem. Gelirsem de cod4 de şişkodan korurum sizi merak etmeyin. Ayrıca batelfayeld 2 konusunda da kimin bir numara olduğunu herkes biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kaan aklımı taksime çelmeye başladı HALA BELLİ DEĞİL O YÜZDEN asında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 taksim aga bırak lan partyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ha ulan cilgin eglence varsa gidin tabi, bizim gibi curumeyin oralarda. Voys said: lan 20 şubatta lan party ye gidiceğinize discoriuma gelsenize. ne asosyal adamlarsınız. sınrısız yerli yabancı 50ytl Ehliyet almadan gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 doublepost allah kahretmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 arda siler mesajı merak etme hep yaptığı şey o değilde ben olsam bende taksime giderdim can yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Abi taksime hep gidiyorum yani o da var aç değilim öyle eğlenceye, lan parti desen senede 1-2 kere yapıyoruz. bu da bir testosteronsal ihtiyaç sonuçta, oyunda sabaha kadar arkadaşların eline vermek. ikilemlerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 diskortiyum ne be adında meymenet yok, ama lan partiye bak ne kadar samimi, lanlı manlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar