Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 rune yoktu ben hiç bişeyde yenemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Cod 4 sux diye arena yaptık bizde alla alal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Senelerdir aradığım oyunun adının ran değil rune olduğunu öğrendim nerden indirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 dotada benim ezmemi bünyeler kaldıramadı quitlediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Saeros said: abi güneş nasıl kasmış hahahah çakacak nerdeyse bi tane monitöre CoD4'e yetmeye çalışıyorum orada muhtemelen, göremiyorum katiyen karambolde düşman falan, sinir oldum ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 CusTodeM said: Cod 4 sux diye arena yaptık bizde alla alal arena derken rune arena mı? rune yok dediler lan bana o_O adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 yok wow'a girdi efe =) yalnız bütün grup olarak efe'nin arena sırasında ettiği küfürlere kopmamız bombaydı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Sly-One said: Biz gelmedik kaanla. Emre de bizim yanimizdan geldi ama masamizdaki herkese yollu kiza yavsamadan da etmedi. Ben mi kıza yavşadım lan, senin yavşamandan bıkıp benim kollarıma attı kız kendini, masa altından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Ardeth said: CusTodeM said: Cod 4 sux diye arena yaptık bizde alla alal arena derken rune arena mı? rune yok dediler lan bana o_O adiler Yok bea wowda arena yahu ne runeu:P küfürlerim yaratıcıdır evet güneşte sever onları heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 abi flatout ve cod 4 yönetti bence harbi baya eğlendim , ekstra olarak flatout daki üstün dodge yeteneğim gözden kaçmamıştır inşB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 CusTodeM said: Ardeth said: CusTodeM said: Cod 4 sux diye arena yaptık bizde alla alal arena derken rune arena mı? rune yok dediler lan bana o_O adiler Yok bea wowda arena yahu ne runeu:P küfürlerim yaratıcıdır evet güneşte sever onları heh custo nun kediyle olan ilişkisi hepimizi güldürdü kıh kıh huahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 CusTodeM said: Ardeth said: CusTodeM said: Cod 4 sux diye arena yaptık bizde alla alal arena derken rune arena mı? rune yok dediler lan bana o_O adiler Yok bea wowda arena yahu ne runeu:P küfürlerim yaratıcıdır evet güneşte sever onları heh Bir noktada bütün mühendislere bir küfür geldi ki, kendimden geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 AHAHAHAHAHAHAH Süperdi o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Druidimden engineeringi sildim geçen gün. YEMİN EDİYORUM SİLDİM HERBALİSM ALDIM valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 buarada anlayabileceğiniz gibi bir grup insan EZZiQuE gibi wow oynadı bir süre sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Olan ordaki mühendislere oldu ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 orda laf başka meslek sınıflarından başlayıp mühendislikte bitti. kümelicek olursak tüm insanlık o cümleden nasibini aldı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 galiba team fortressda en yeto sınıf hangisi o tartışılırken döndü o cümle sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Arena'da 2-3 maç Engineerlardan dayak yediler de, ondan çıktı o cümle ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Ya sanırım artık, yeni oyunlar olmadıkça lan party lerin eski zevki olmayacak gibi. Yani güzel bir kadro toplandık, baya da oyun oynadık ama hep eski oyunlardı ve bir kısmından da oldukça çabuk baydık. Mesela alternatif olarak oynanan CoH, ben oynamasam da oldukça ilginç gelmişti bana. Yeni oyunlara ihtiyacımız var kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Tabi yine en az bi 3-4 ay yapmamak gerek lan party, aynı hevesin oluşması için. Gelecek sefer de ben organize etmem gibi gözüküyor, hesabın organizatöre kalması kadar saçma bir şey duymadım çünkü ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 yeni oyun şart da her yeni oyun oynandığında yaa bu ne ya diye önyargılı yaklaşmamak şans vermek lazım ben şahsen cod5i cod4ten daha çok sevdim muhtemelen yeni olmasından ama said: Gelecek sefer de ben organize etmem gibi gözüküyor, hesabın organizatöre kalması kadar saçma bir şey duymadım çünkü ahah yarım ekmek tavuk döneri mi ne ödemeyen birileri vardı onu bedava sanıp para vermeden çıkan olduysa Ardaya ödesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 hesap girdiyse ayıp olmuş ama kimsenin isteyere bırakcaını sanmıyorum unutmuştur muhtemelen o yorgunlukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 kasadada karışıklık olmuş olabilir fazla yazılma ihtimali de yüksek 26 kişinin hesabını tutmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Abi yanlış anlaşılmasın, çok bir hesap da girmedi; ki o yorgunlukla 26 kişiden birilerinin unutması da çok normal. Ben de unutabilirdim yani organizatör olmasaydım. Kimse alınmasın yani. Ama organizatörlük fikri baydı beni baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar