Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

City of Heroes

tunch

Öne çıkan mesajlar

dregoth şansın i14 çıktı , herkes mission architect başında , 1-2 haftaya oyunun ortamını daha iyi yakalıyabilirsin.

ben adam akıllı görev yapmıyorum mesela kaç güdür , badge peşinde koşmaktan :)

bu arada nemesis ile osmanlı arasındaki kirli ilişkileri içeren bi story arc yayınlamayı düşünüyorum sınavlar bittikten sonra, yayınladıktan sonra buraya bi foto albümü yaparız , crayle sen de gelirsin gruba :D

bir de benim anlamadığım , hakaten bütün sistemini ve communitysini oturmuş , denge sorunu olmayan ve en az 2-3 ay sıkılmadan yapıcak şey arama derdi olmadan sizi götürücek bi oyun varken , neden beta davetiyeleri falan uğraşıyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada mission architect'e 3 tane çok çok kısa görev ekledim

tunch diye aratırsanız çıkıyorlar , oynayıp 5 yıldız verirseniz sevinirim , malum bazı badgleri kendi başıma almam mümkün değil , badge toplayıcılar olarak birbirimize yardım ediyoruz , sizden de katkı bekliyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

wow'dan yine baydim boyle daha casual, rahat bi oyun bakiniyorum final doneminde, oyle bi anlatmissiniz ki canim cekti, trial cekiyorum simdi. Acaba server olarak tek bir server mi var? Ayrica karakter olarak controller begenedim ama sitede baya zor diyor, yeni oyuncu olarak kasar mi? Sizinle birlikte oynamak icin giricegim server (eger varsa) soylerseniz ve biraz yol gosterirseniz super olur...

ps. keske trial downloader 250 kb'dan fazla verseydi :I
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun çok rahat ve casuallara çok uygun. Ayrıcana çok eğlenceli. Union serverındayız biz. Ben villain oynuyorum genellikle. Karakterimin adı Arienum. Friend liste ekleyemiyorsun galiba Trial'da ancak oyunun zaten fiyatı aylık ücretten 2 mi 3 mü euro ne daha fazla yani al gitsin 2 hafta sonrasında oyunu oynuyorsan kaybedeceğin 5-10 TL birşey oluyor. Kesinlikle bekleriz, oyun çok eğlenceli, ben gayet rahat kasaraktan level 13 oldum. Levellamak grupla çok zevkli ve kolay. Gruplarda ingilizcen iyiyse newbielere çok iyi davranılıyor, community çok kaliteli. Ben daha hala Mercy Island'da takılıyorum.

Karakter Adı : Arienum - Level 13
Sosyal ağlarda paylaş

peki, anlasildigi kadariyla ben us client cekmisim, eu client cekmem gerekiyor mu yoksa tek client ikisine de girebiliyor mu? bir de sitelerinden oyunu alirsam account direk aktive oluyor mu, cd key icin kutu beklemek istemiyorum :('

veya refer a friend yapmak isteyen arkadas var mi? daha hizli olsun hem sizde kazanmis olun
Sosyal ağlarda paylaş

arkadas blizzarddan nefret ederdim, NCSOFT'u unutmusum ben. benim trial belli ki US'mis, oyundan oyunu al dedigimde US store a gonderiyor, simdi EU trial to full acouunt aldim para verip, kullanamiyorum uygun degil diye, EU trial yaratmaya calisiyorum, trial'a bastiginda "click here for information" diyor, tikliyosun EU'nun home page e atiyor. Saka midir nedir ya..

hahah super ya.. ask a question'dan yardim almaya calisiyorum, herseyi doldurdum, soruyu gonder'e bastim, yazdigim soru gitti, account creation sayfasi geldi, yukarda logged in'im zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar oyun içinde , kullandığınız chat tabına sağ tıklayıp "edit" deyin. çıkan ekranda "join chat channel" , ve kanal ismi olarak da "turkce" yazıp kanala katılın.

az sayıda da olsak , turk oyuncuları orada buluşturmaya çalışıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...