CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Ben şu an da denemden bütün yeni power lara bakıyorum falan. Villianları inceliyorum.Gayette hoş.Oyanaylim. ama Cry dersen bana kan çıkar, Cray plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ben haftasonu yokum oyunda , malum ebevyn yanına dönüş , pazar akşamı buluşalım oyunda.. union serverındayız guild olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 CrayTotem said: Ben şu an da denemden bütün yeni power lara bakıyorum falan. Villianları inceliyorum.Gayette hoş.Oyanaylim. ama Cry dersen bana kan çıkar, Cray plx. OY :( pardon ya CRY yazmışım A işlememiş işte Kaka pis "a" Niye abini üzüyorsun bakim? neyse Gelicem İndiriyorum indiriyorum pause u yokmu bunu be abey? Deli oldum 3 defadır 1.7gb indirip cancel edince Gidiyor neyse arkada fallout oynamaya devam ben :D 512kb bağlantı var o yüzden ytavaş bu kadar geliyorum ama Villian pek sevmedim ben ya... Rogue isle hosuma gitmedi pvp alanı gibi. BEN Hiro olcam : D Sanırım Fire Scrapper olujeaamm D: yada blaster olurum : ))))) Bu arada son 300mb : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 villain tarafın özellikle başlangıc adası "mercy" ısland , bir oyunda olup olabilicek en kötü karşılama alanıdır herhalde.. özellikle görevler arasında koşmak yürümek , ceza gibi.. ama kırmızı tarafın görevleri , task forceları ve sınıfları hero tarafına göre çok daha iyi tasarlanmış durumda ; en azından genel kanı bu yönde.. ayrıca karakter için de , BOL BOL deneme yapmanı tavsiye ederim.. "ben bu sınıftan ne zevk alıcam" dediğin bir sınıfla bile , tahmin etmediğin kadar zevk alabilirsin.. örneğin bn amerika serverlarında bir sürü karakter denedikten sonra , ilk level 50m 2. ay sonunda açtığım tankerim olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Abi allah sizi inandırsın oyuna girdim 3 dakka oynadım cıktım : D ahahah.Bi karakter yarattım cok salakça oldu.Scrapper Dark punch yaptım işte Fire shield verdim kötü :D ya sevmedim dark olayını Aslında enerji blaster'ı olabilirim D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 blaster deniyeceksen fire veya ice tavsiye ederim kendi level 50 blasterim ice/mental çok zevklidir oynaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Benimde ilk karakterim fire/fire blasterdı, oldukçada keyifliydi. Şimdi ben hemen hemen herşeyi deniyorumda.Bence oldukça iyi cov, yani class seçimleri çok karakteristlik geldi.Şöyle demek istiyorum ki pri ve sec power seçimleri bana daha uyumlu ve daha zevkli geldi.Cov classları biraz daha oturulmuş gibi, ayrıca başlangış yerinede bayıldım.Bence çok güzel olmuş, iç karartıyor böyle, kara mizah gibi olmuş etraf biraz.Hoşuma gitti. ama tabiki Hiro olmak, o renkli dünyada dolanmak çok ayrı bir kafa.2 side şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 VİLyan mısın Heğro mu şimdi? : - D Ona Göre A harfini unutucam :D :D anladın sen ahah.Birde Oyunda nickin ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Şu anda villain. Global nick Leyrek sanırım.Arkadaşımın deneme accinde bakınıyorum. Xaeron adında level 10 bir corruptor yaptım şu anda. Larea adındada level 5 bir mastermind var.Onuda 10 yapıcam.Birer adette Brute,blaster ve stalker yapıcam.Sonra doymazsamda oyunu alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Fire/devices blaster olun çabucak 50 olun xD ben öle yapmıştım us serverlarında asdsadsa ama o zamanlar powerlevel fln vardı level 50 missionına sokardı seni fire tanker , 2-3 günde 50 olurdun rahatça :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Eu aldım, başladım. Global nickim @Bronox Totem şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Anam, hatalı mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Oyunu indirip bakıcam çok merak ediyorum bu oyunu hoşuma giderse alıp oynicam şahsen edik: tabi nasıl trial kod alındıgını birisi söylerse edik2: buldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Bi rehber gibi bişey olsa neyin ne işe yaradıgıyla ilgili süper olucak valla hiç bişey anlamadan seçtim bişeyler deneme amaçlı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Not al merak ettiklerini sor bana pm den. Açıklayalım elimizden geldiği kadar. Oyunu seveceksin azıcık ilgin varsa emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 İlgim varda HDD yanıcak zamanı buldu. Tekrar indiriyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bende city of villains var, uzun sure oncesinde 6 ay kadar oynamistim. bu accountu actirirsam heroes bolumunden karakter yaratabilirmiyim yoksa villains olup size kesilmek durumundamiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 artık oyunlar birleşti , villains accountu ile de hero açabiliyorsun. ama kesme/kesilme çok bekleme.. pvp çok az yapılıyor oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 pvp sevmem beceremem istemem de zaten :) ikinci soruda su : villains acar isem heroes guildine girebiliyormuyuz ? yazdigini yanlis da yorumluyor olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 İki oyunu tek olarak düşünebilirsin artık, hiç bir engel yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yok onu anladim sorum villains heroes karakterler ayni guild altinda birlesiyormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 aykirimisin kardesim eger herolarla oynayacaksan ne diye villain aciyorsun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 saçma sorular , cevaplayalım yine de villain guildi ile hero guildi ayrı ama aynı accountta hem villain hem hero açabiliyorsun. genelde her guildin hem hero taraınfa hem villain tarafında şubeleri oluyor , o yüzden sorun yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 saol tunch.. guru kardesim eq2 de kotu acip sonradan taraf degistirebiliyorsun efendim. ondan sordum o kadar sacma degil esasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 http://www.gametrailers.com/player/46323.html şu video, oyuna tekrar başlatacak kadar iyi değil. ama düşündürtüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar