Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

City of Heroes

tunch

Öne çıkan mesajlar

CrayTotem said:
Ben şu an da denemden bütün yeni power lara bakıyorum falan.
Villianları inceliyorum.Gayette hoş.Oyanaylim.
ama Cry dersen bana kan çıkar, Cray plx.

OY :( pardon ya CRY yazmışım A işlememiş işte Kaka pis "a" Niye abini üzüyorsun bakim? neyse Gelicem İndiriyorum indiriyorum pause u yokmu bunu be abey? Deli oldum 3 defadır 1.7gb indirip cancel edince Gidiyor neyse arkada fallout oynamaya devam ben :D

512kb bağlantı var o yüzden ytavaş bu kadar geliyorum ama Villian pek sevmedim ben ya... Rogue isle hosuma gitmedi pvp alanı gibi. BEN Hiro olcam : D Sanırım Fire Scrapper olujeaamm D: yada blaster olurum : )))))

Bu arada son 300mb : )
Sosyal ağlarda paylaş

villain tarafın özellikle başlangıc adası "mercy" ısland , bir oyunda olup olabilicek en kötü karşılama alanıdır herhalde.. özellikle görevler arasında koşmak yürümek , ceza gibi..

ama kırmızı tarafın görevleri , task forceları ve sınıfları hero tarafına göre çok daha iyi tasarlanmış durumda ; en azından genel kanı bu yönde..

ayrıca karakter için de , BOL BOL deneme yapmanı tavsiye ederim.. "ben bu sınıftan ne zevk alıcam" dediğin bir sınıfla bile , tahmin etmediğin kadar zevk alabilirsin.. örneğin bn amerika serverlarında bir sürü karakter denedikten sonra , ilk level 50m 2. ay sonunda açtığım tankerim olmuştu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde ilk karakterim fire/fire blasterdı, oldukçada keyifliydi.

Şimdi ben hemen hemen herşeyi deniyorumda.Bence oldukça iyi cov, yani class seçimleri çok karakteristlik geldi.Şöyle demek istiyorum ki pri ve sec power seçimleri bana daha uyumlu ve daha zevkli geldi.Cov classları biraz daha oturulmuş gibi, ayrıca başlangış yerinede bayıldım.Bence çok güzel olmuş, iç karartıyor böyle, kara mizah gibi olmuş etraf biraz.Hoşuma gitti.

ama tabiki Hiro olmak, o renkli dünyada dolanmak çok ayrı bir kafa.2 side şart.
Sosyal ağlarda paylaş

saçma sorular , cevaplayalım yine de

villain guildi ile hero guildi ayrı

ama aynı accountta hem villain hem hero açabiliyorsun. genelde her guildin hem hero taraınfa hem villain tarafında şubeleri oluyor , o yüzden sorun yaşamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...