Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç Resimler

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

abi ölücem ya..
bi adamın resmini gordum.
tırstım lan[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk resimdekileri yapınca bisi goren var mı o adam kim[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

o hayalet bana vız gelir tırıs gider estel'in forumda verdiği o link'ten sonra :) Lord's Prayer olayı. tekrar kınıyorum burdan estel'i bilinç altımın ağzına s.çtığı için.

*!KINN *[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 15 Mayıs 2004 22:33 tarihinde demiş ki:
38 no lu yanıltma süpermiş yanılıp küfür ettim hehe :D

ilkinde bende bastım küfürü :)
ama boyle şeylerde beynin iki tarafı da kullanılıyomuş galiba oyle duydum onun için karışıyo...[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Sosyal ağlarda paylaş

38 de hiç hata yapmadan okudum
bu esası beyin lob testidir
sağ tarafı çok çalışıyorsa çok hata yapar renkleri söylersiniz
sol çalışıyorsa düzgün söylersiniz
en azından öyle biliyorum terside olabilir ama benim daha önceki bi testten sol çıkmıştı ve hatasız okudum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

cavell.sitemynet.com/yanilma/yanilma29.htm
cavell.sitemynet.com/yanilma/yanilma35.htm
cavell.sitemynet.com/yanilma/yanilma38.htm

ya bu 29 mu 35 mi ne bi resim var bi ev resmi anasını bi kız geçti hayalet gibi pat diye abi acaip tırstım ya. off sıçcam altıma.[signature][hline]Blind Guardian - Noldor ( Dead Winter Nights )
Noir Staff - Netbul Admin
Sosyal ağlarda paylaş

abi harbi diyorum ölüyordum gebercem gitcem bilgisayar başında helal olsun linki veren arkadaşada hiç uyarmamış bişi etmemiş yani , ben yemin ederim bir kalp sorunum olsa giderim ula ... Ruh kadın çıktı geldi orta kapıdan etcem bende şimdi ortadan altıma.[signature][hline]Blind Guardian - Noldor ( Dead Winter Nights )
Noir Staff - Netbul Admin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 16 Mayıs 2004 00:49 tarihinde demiş ki:
abi harbi diyorum ölüyordum gebercem gitcem bilgisayar başında helal olsun linki veren arkadaşada hiç uyarmamış bişi etmemiş yani , ben yemin ederim bir kalp sorunum olsa giderim ula ... Ruh kadın çıktı geldi orta kapıdan etcem bende şimdi ortadan altıma.

lol tahmin ettim öyle bişey olacağını kapattım direk :) hiç işim olmaz 2 kere yedim bu tarz şeyleri şimdiye kadar 2sinde de ödüm koptu 3.yü almayayım[signature][hline]Ankara Paintball
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...