BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 fede said: absonun sorduğu 2si de renk yapmış mesela, atıyorum 5 kupa eldeki 2 kağıt da kullanılarak yapılmış, elinde kupa as olan kupa papazı ezer. onu soruyo galiba. gerçi düşününce yere 4 kupa açılsa elinde kupa as olan, elinde iki kupa olanı da eziyor Eger iki kiside flush(renk) yaptiysa high card olan alir. Mesela ornek oyun. Yer 4S 5S 10S AS KD Oyuncular 6S 3D 7H 10D QC 2S 3S 6D AH JC bu durumda iki oyuncudada yerden gelen 4 spade(maca) ile beraber flush war. Ama elinde 6 S olan yuncunun yaptigi oyun AS 10S 6S 5S 4S dier oyuncunun AS 10S 5S 4S 3S oldugundan ilk oyuncu kazanir. (ilk oyuncuda tek spade varken ikinci oyuncuda 2 spade var ona ragmen high cardli oyuncu kaznair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hah işte senin verdiğin örnekteki gibi durumdan çok kaybettim onu biliyorum ama, iki oyuncunun da yaptığı beşlide en yüksek kart A olduğundan bölünüyor. ya da öyle değil de benim göremediğim başka birşey var. hiç bi zaman emin olamıyorum ama aynı durumdan kaybettiğim çok oldu onu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 abi en yuksek karta bakilmaz en yuksek seriye bakilir yane ben ole bakyorum dur bi arastiralim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 fedem bak bi Flush Defeats Defeats Flush examples A flush is a poker hand such as Q♣ 10♣ 7♣ 6♣ 4♣, which contains five cards of the same suit, not in rank sequence. It ranks above a straight and below a full house. Two flushes are compared as if they were high card hands; the highest ranking card of each is compared to determine the winner. If both hands have the same highest card, then the second-highest ranking card is compared, and so on until a difference is found.[b][b]If the two flushes contain the same five ranks of cards, they are tied – suits are not used to differentiate them. Flushes are described by their highest card, as in "queen-high flush" to describe Q♦ 9♦ 7♦ 4♦ 3♦. If the rank of the second card is important, it can also be included: K♠ 10♠ 5♠ 3♠ 2♠ is a "king-ten-high flush" or just a "king-ten flush", while K♥ Q♥ 9♥ 5♥ 4♥ is a "king-queen-high flush". There are 5,148 possible flushes, of which 40 are also straight flushes; the probability of being dealt a flush in a five-card hand is frac {5108} {2,598,960} approx 0.20% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hmm öyle değilmiş demekki. bütün kartlara bakılıyomuş. bu poker çok acayip bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 abi inanilmaz bi matematik psikoloji oynu bence ya. yane internet oyunlari hic bisi deil. Gercek turnuvalarda elinde full house lan hala 3big blind bidleyen adamlar var bole max bid budur diye. adamin kalp atisi bile hizlanmiyo. son turda all in gircekse giriyo. cok elenceli ya. izlemeside oynamasida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bonepart said: Oyuncular 6S 3D 7H 10D QC 2S 3S 6D AH JC nasıl texas be bu? ayrıca verdiğin örnekte ikisi de flush to ace ile bölüşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ahahaha haklisin lan 2 kart olmali kafa durmus sabah sabah poker moker dersen ole olur tabe ama yazdigiklarim dogru bak yukarda aciklama war flush ace almiyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 http://www.pokertips.org/rules/poker-hands.php aha bi baslik daha flush entarisinin altina bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 said: A Flush consists of 5 cards of the same suit. The flush with the higher top card wins. If two flushes have the same top card, then the flush with the higher 2nd-to-top card wins, and so on.and so on dediği böyle gider anlamında di mi? yanlış biliyormuşum o zaman ben, thanx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 evet abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 aslinda boyle gitmez. simdi bi elde en fazla 1 tane renkten flush olabiilr. yere 4 adet kupa acildi diyelim iki sahisinda elinde 2ser kupa var. iki sahisin elindede ayni rakamda kart olamayacagi icin iki tarafta renk yaptiysa mantiken sadece sahislarin elindeki yuksek karta bakilir ve eger o yuksek kart yerde acilmis olan diger 4kartin altinda ise pot bolusulur.yere 3 renk acilmissa zaten bolusmek mumkun degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 elinde çift olması onemli degil yerdeki kagitlara gore pot eşit gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 THARKAS said: sadece sahislarin elindeki yuksek karta bakilir ve eger o yuksek kart yerde acilmis olan diger 4kartin altinda ise pot bolusulur. Neden öyle olsun canım? Eşitlik olduğu sürece bir sonraki karta bakılır, hepsi eşitse anca bölüşülür. Yerde maça A 10 8 6 olsun, birinde maça 4, birinde maça 2 ve 3 olsun. Flush yapsınlar, birinin elindeki maça 2 6. kart olacağı için kicker değeri kazanmaz. Diğer dördü eşit, 4>3 olduğu için elinde 4 olan kazanır. Dediğin gibi olsa yere A açılan her flush'ta pot bölüşülürdü yani. (edik: gerçi onu dememişsin tam olarak ama 2. 3. karta bakılıyorsa 5. karta da pekala bakılır, "ilk 4'üne bakılır sonra split" diye bir kural olamaz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 haci yazdik zaten nah yukari flush straight gibi oyunnarda kartlara sirayla bakiliyo ve rengin onemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yok ben yalis anlatmisim sanirim olayi yada anlatamamisim. yere acilan kartlar ortak kart oldugu icin bir onemi yok flush siralamasinda...yani bi sonrakine falan bakma olayi geyik. onemli olan elindeki iki kart...senin en buyuk kartin rakibininkinden buyukse veyerde 5 tane yuksek renk acimadiysa alirsin yoksa bolusursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar