Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Lan troll! :( gitti topicim :( :( evet bu gece için çözümü olan var mı ? :( her an aklımda o va rnapabilriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 yat 18 saat uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 oha fede çocuğun ösesesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ne var abi, hepimiz girdik öss ye ben 4 sene yaptım o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Bunu yaşamaktan başka yapıcak bişi yok. Bence otur bi düşün derim en başta. 3 sene bi tarafta, kız bi tarafta. 3 senedir ailenin sana verdiği emek bi tarafta, kız bi tarafta. Annen bile öss yi şu an senden fazla düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 En büyük korkum dershanede aklıma gelmesi ve uyku problemi :S özellikle uyku problemi çünkü kendimi tanıyorum yatınca onu düşünücem ve uyuyamıcam 2-3 saatlik uykularla dershaneye gidicem bu da etklicek diye korkuyorum umarım böyle olmaz tek tesellim hsonu olması ve salıya kadar dershanemin olmaması :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 tmm dur toparliyim o zaman. biraz başka şeylerle ilgilen dart. ço takma cidden kafana. daha gençsin be olm sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bak valentine yaşadığı aşka karşılık bulamayınca intihar etti her 14 şubatta anıyoruz. Bugun sende intihar et.Her 15 şubatta seni analım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 tamam kötü bi öneri. yapma lan sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 sigaraya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Abi dersane 1.sisin ama zeka (-) lerde! KAfanı kullan ulan! Hayatın bi kıza mı bağlı! Bi aynada kendine bak. Dışarısı kız kaynıyor ki üniversitede akar gidersin. Bi akıllı ol! sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ne güzel öneriler ya Allah razı olsun Öleyim ben suda boğulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 madem o kadar seviyosun, gideceksin ben bi bok yedim diceksin, özür diliceksin, arayı uzatmıcaksın ama. çünkü belli bu kadar dertlendiğine göre boku yiyen sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Su zor olur Bilek en temizi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ohyeah said: Abi dersane 1.sisin ama zeka (-) lerde! KAfanı kullan ulan! Hayatın bi kıza mı bağlı! Bi aynada kendine bak. Dışarısı kız kaynıyor ki üniversitede akar gidersin. Bi akıllı ol! sdfs bak burda haklısın ya aynaya bakıyorum arada ulan ben daha güzellerini bulurum diyorm sonra ama olsun diyorum o olsaydı diyorum.Sonra msne dönüyorum bi kız vardı ayrılmamı bekleyen ondan daha güzel onun yazılarını okuyorum sonra patiye bakıyorum intahar et diyolar bu ne ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 fede said: madem o kadar seviyosun, gideceksin ben bi bok yedim diceksin, özür diliceksin, arayı uzatmıcaksın ama. çünkü belli bu kadar dertlendiğine göre boku yiyen sensin Tek suçum sevmekti der ve eklerim Çek git bebeğim uzaklara çek giiiiiit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ya canım kardeşim! Öss yılında seni bırakan kızdan hayır gelir mi! Bi saksıyı çalıştır arada. Herşeyi bi kenara bırak zaten bu sene senin içöin önemli. Saçam sapan insanlar yüzünden harcama. Çalış derslerine koy çocuğu! 4 sene sonra sen üniyi bitirince o seni bırakanlar geri gelir rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Haklısınız beyler.Eyvallah desteğiniz için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Aklına gelirsede kendi kendini ikna et. Bu sene önemli senin için. Geride kalan 20 sene bu seneye bağlı. Bak o 20 senede ne kızlar vardı şimdi hiçbiri yok. Ama öss kol gibi önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Kız malın teki. Seni seviyorum diyip 30 dk sonra ayrılalım diye mesaj atan(yüzüne söylemek yememiş mesaj atmış) kızdan hayırl gelmez.Yarın birgünde evlenince seni seviyoru diyip sonra hayatım eve gelme sana boynuz takıyorum demeyeceğini nerden biliyorsun. Boşver kızı ÖSSye yoğunlaş. Eğer bu sene kız yüzünden ÖSS gg olursa sonraki sene hem ağır gelir hemde çok koyar sana. PS:Olmadı geceleyin gir eve tecavüzcü coşkunluk yap intikamını al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 said: özellikle uyku problemi çünkü kendimi tanıyorum yatınca onu düşünücem ve uyuyamıcam bi gün iki gün olur sonra yeterince uykun gelince uyursun. ne kadar aşık olursan ol insansın sonuçta aşırı trajik bir olay olmadığı sürece uykusuzluğun kalıcı olacağını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Efrasiyab said: Kız malın teki. Seni seviyorum diyip 30 dk sonra ayrılalım diye mesaj atan(yüzüne söylemek yememiş mesaj atmış) kızdan hayırl gelmez.Yarın birgünde evlenince seni seviyoru diyip sonra hayatım eve gelme sana boynuz takıyorum demeyeceğini nerden biliyorsun. Boşver kızı ÖSSye yoğunlaş. Eğer bu sene kız yüzünden ÖSS gg olursa sonraki sene hem ağır gelir hemde çok koyar sana. PS:Olmadı geceleyin gir eve tecavüzcü coşkunluk yap intikamını al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hediye aldın mı ayrılmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Hayır öyle kararlaştırdık hoşlanmıyoduk bu tip atraksiyonlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar