Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer günü hediyesi AYRILIK

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

En büyük korkum dershanede aklıma gelmesi ve uyku problemi :S özellikle uyku problemi çünkü kendimi tanıyorum yatınca onu düşünücem ve uyuyamıcam 2-3 saatlik uykularla dershaneye gidicem bu da etklicek diye korkuyorum umarım böyle olmaz tek tesellim hsonu olması ve salıya kadar dershanemin olmaması :S
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:
Abi dersane 1.sisin ama zeka (-) lerde! KAfanı kullan ulan! Hayatın bi kıza mı bağlı! Bi aynada kendine bak. Dışarısı kız kaynıyor ki üniversitede akar gidersin. Bi akıllı ol! sdfs

bak burda haklısın ya aynaya bakıyorum arada ulan ben daha güzellerini bulurum diyorm sonra ama olsun diyorum o olsaydı diyorum.Sonra msne dönüyorum bi kız vardı ayrılmamı bekleyen ondan daha güzel onun yazılarını okuyorum sonra patiye bakıyorum intahar et diyolar bu ne ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ya canım kardeşim! Öss yılında seni bırakan kızdan hayır gelir mi! Bi saksıyı çalıştır arada. Herşeyi bi kenara bırak zaten bu sene senin içöin önemli. Saçam sapan insanlar yüzünden harcama. Çalış derslerine koy çocuğu! 4 sene sonra sen üniyi bitirince o seni bırakanlar geri gelir rahat ol
Sosyal ağlarda paylaş

Kız malın teki. Seni seviyorum diyip 30 dk sonra ayrılalım diye mesaj atan(yüzüne söylemek yememiş mesaj atmış) kızdan hayırl gelmez.Yarın birgünde evlenince seni seviyoru diyip sonra hayatım eve gelme sana boynuz takıyorum demeyeceğini nerden biliyorsun. Boşver kızı ÖSSye yoğunlaş. Eğer bu sene kız yüzünden ÖSS gg olursa sonraki sene hem ağır gelir hemde çok koyar sana.

PS:Olmadı geceleyin gir eve tecavüzcü coşkunluk yap intikamını al.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
özellikle uyku problemi çünkü kendimi tanıyorum yatınca onu düşünücem ve uyuyamıcam

bi gün iki gün olur sonra yeterince uykun gelince uyursun. ne kadar aşık olursan ol insansın sonuçta aşırı trajik bir olay olmadığı sürece uykusuzluğun kalıcı olacağını sanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Efrasiyab said:
Kız malın teki. Seni seviyorum diyip 30 dk sonra ayrılalım diye mesaj atan(yüzüne söylemek yememiş mesaj atmış) kızdan hayırl gelmez.Yarın birgünde evlenince seni seviyoru diyip sonra hayatım eve gelme sana boynuz takıyorum demeyeceğini nerden biliyorsun. Boşver kızı ÖSSye yoğunlaş. Eğer bu sene kız yüzünden ÖSS gg olursa sonraki sene hem ağır gelir hemde çok koyar sana.

PS:Olmadı geceleyin gir eve tecavüzcü coşkunluk yap intikamını al.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...