Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer günü hediyesi AYRILIK

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Bazılarınız bilir bi kızla çıkıyodum ayrılmıştk.Bu sabah yine barıştık açmıcaktım aslında neyse ayrıldık bitti..

Kafamı dağıtmak için arkadaşla içmeye çıktım anneme söylemiştim ayrıldık bitti bu sefer diye.10dk önce eve döndüm döndüğümde annem ağlıyodu sebebi Benim ayrılmış olmam.Çok üzüldüm ya çok koydu onu öyle görmek ve onlara güçlü gözükmek daha da zoru zaten :( hiç birşeyim yokmuş gibi davranıp odaya gidip bunalım bunalım takılmak annemler gelirken koridorun ışığını açtıklarına toparlanmak falan offff

Bi müddet öss bitene kadar sanırım hayatıma kimseyi sokmayı düşünmüyorum şuanda dersane 1.siyim ve 3.senem ve ülke şartları malum ve krizi yaşayan ailelerdeniz onları mahçup etmemem lazım ve umarım bi an önce toparlanmam lazım hem ailem hem kendim için..

Bu zamanımda bana yardımcı olcak şeylerden biri dota galiba yer var mı beyler :(

Edit:Çocukluk yapıyosamda abi mazur görün trollemeyin lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

ekmek kızıyor adama dotaya gelme.

Sen zaten cevabını bulmuşsun.Henüz lisedesin tamam burdaki aşklarında değeri farklıdır ama %90 bir ihtimalle bitecek bir ilişki.Üniversite bambaşka oluyor çünkü.Ben henüz göremedim liseden gelipte ünide aşklarını devam ettirenleri.
Dershane 1.siymişsin.Zirvedesin tek yapman gereken sıkı tutunmak.Çok fazla avantajların var boş şeyler düşünüpte avantajlarını kaybetme bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2-3 tane gördüm liseden üniversiteye devam eden
bir de annenin sen ayrıldın diye ağlaması neymiş ya ben genelde şans eseri öğrenene kadar anneme ya da babama söylemem bile sevgilim olduğu zaman heh hatta genelde (her zaman olmasa da) kimseye söylemem gören öğrenir.

öte yandan sevgilimden ayrılsam annem de öğrense, dalga geçer benle en fazla sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
ben 2-3 tane gördüm liseden üniversiteye devam eden
bir de annenin sen ayrıldın diye ağlaması neymiş ya ben genelde şans eseri öğrenene kadar anneme ya da babama söylemem bile sevgilim olduğu zaman heh hatta genelde (her zaman olmasa da) kimseye söylemem gören öğrenir.

öte yandan sevgilimden ayrılsam annem de öğrense, dalga geçer benle en fazla sdf
ahahaha aynen
Sosyal ağlarda paylaş

Liseyi bitireli 2 yıl oluyo ya :) ilk sene sınava bile kalkmak zor geldi 2.sene 2 puanla kaçırdım istediğim yeri ve bu sene tekrar deniyorum.

Bana da doğru karar gibi geliyo ama onsuzluk koyuyo ya :( o kadar alıştım mutluydum ki.

Ekmek istemez tabi ondan pro kimse olsun istemiyo ondan beni istemiyo
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
ekmek kızıyor adama dotaya gelme.

Öncelikle bugün sana ve fede ye harflerimi büyüttüğüm için özür dilerim. Asıl amacım geyik yapmak bile olsa kalbinizi kırdım sanırım. Fakat bu alınganlığınız iyi değil. Size bakınca elaidi nin eski halini görüyorum, elaidi ile de dalga geçince birden ciddileşirdi, sonra da oyundan çıkardı. Elaidi gibi mi olmak istiyorsunuz? 3 sene sonra hala 45 dakikalık oyunda yalnayak mı gezmek istiyorsunuz anlamıyorum. Özür dilerim arkadaşlar ama sizin iyiliğiniz için yapıyorum bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:
Abi annen neden ağladı onu anlamadım? Yani senin ayrılmandan dolayı neden ağlıyor?

ya üzüldüğümü gördü akşamüstü çok fazla korkuyo bi de içmeye çıkınca iyice kötü oldu :S puanlarımın düşmesinden korkuyo.Bi de daha küçükken küçüklük yapmıştım kendime zarar gibi büyüdüğümü yapmıcağımı anlayamadı kendime zarar veririm sanıyo(en büyük aptallıktır bliyorum)

Bu nedenlerden
Sosyal ağlarda paylaş

ekmekçiğim;

ben kendini biraz daha önemli hissetmen için orda sanki bana kızmışsın da ben de biyerime takmışım gibi yaptım. severim seni bilirsin. yarın öbürgün yine dota oynayacağız hep beraber. böyle dargınlıklara gerek yok. iyliğimizi düşündüğün için teşekkürler, ben de senin için iyi olanı istiyorum ekmek. gel beraber bir HOTDOG yiyelim mi?

best wishes
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene zaten hep öyleydi o 2.plandaydı hep bundan sonra 2.plan yok işte benim için sadece başarı var..

@ekmek: Lan blacke bağırma o öğreniyo bak dün rylai ile dedm ulti atınca yürüme bozulur gayet güzel ultiler attı yap diyince yapcak kıvamda şu anda 6.60 da o da gerçek pro olucak :D
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
ekmekçiğim;

ben kendini biraz daha önemli hissetmen için orda sanki bana kızmışsın da ben de biyerime takmışım gibi yaptım. severim seni bilirsin. yarın öbürgün yine dota oynayacağız hep beraber. böyle dargınlıklara gerek yok. iyliğimizi düşündüğün için teşekkürler, ben de senin için iyi olanı istiyorum ekmek. gel beraber bir HOTDOG yiyelim mi?

best wishes

Sen hiç konuşma bende kzgınım dün girdin net iyi dedin creepler çıkmadan düştün

Ama oyunun başı olduu için hafifletici sebeplerden affedildin..

arz ederim
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
ekmekçiğim;

best wishes

Abi keşke bi yerine taksaydın beni de bloodseeker ın ultisi varken ağırlığımdan maraton koşamasaydın :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...