Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Bazılarınız bilir bi kızla çıkıyodum ayrılmıştk.Bu sabah yine barıştık açmıcaktım aslında neyse ayrıldık bitti.. Kafamı dağıtmak için arkadaşla içmeye çıktım anneme söylemiştim ayrıldık bitti bu sefer diye.10dk önce eve döndüm döndüğümde annem ağlıyodu sebebi Benim ayrılmış olmam.Çok üzüldüm ya çok koydu onu öyle görmek ve onlara güçlü gözükmek daha da zoru zaten :( hiç birşeyim yokmuş gibi davranıp odaya gidip bunalım bunalım takılmak annemler gelirken koridorun ışığını açtıklarına toparlanmak falan offff Bi müddet öss bitene kadar sanırım hayatıma kimseyi sokmayı düşünmüyorum şuanda dersane 1.siyim ve 3.senem ve ülke şartları malum ve krizi yaşayan ailelerdeniz onları mahçup etmemem lazım ve umarım bi an önce toparlanmam lazım hem ailem hem kendim için.. Bu zamanımda bana yardımcı olcak şeylerden biri dota galiba yer var mı beyler :( Edit:Çocukluk yapıyosamda abi mazur görün trollemeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 olur öyle abi takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ekmek kızıyor adama dotaya gelme. Sen zaten cevabını bulmuşsun.Henüz lisedesin tamam burdaki aşklarında değeri farklıdır ama %90 bir ihtimalle bitecek bir ilişki.Üniversite bambaşka oluyor çünkü.Ben henüz göremedim liseden gelipte ünide aşklarını devam ettirenleri. Dershane 1.siymişsin.Zirvedesin tek yapman gereken sıkı tutunmak.Çok fazla avantajların var boş şeyler düşünüpte avantajlarını kaybetme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bLackcha0s said: Ben henüz göremedim liseden gelipte ünide aşklarını devam ettirenleri.ben varım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Abi annen neden ağladı onu anlamadım? Yani senin ayrılmandan dolayı neden ağlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ben 2-3 tane gördüm liseden üniversiteye devam eden bir de annenin sen ayrıldın diye ağlaması neymiş ya ben genelde şans eseri öğrenene kadar anneme ya da babama söylemem bile sevgilim olduğu zaman heh hatta genelde (her zaman olmasa da) kimseye söylemem gören öğrenir. öte yandan sevgilimden ayrılsam annem de öğrense, dalga geçer benle en fazla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 abicim sizden daha yakındır kendi annesi ile takılınıcak bi nokta değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ardeth said: ben 2-3 tane gördüm liseden üniversiteye devam eden bir de annenin sen ayrıldın diye ağlaması neymiş ya ben genelde şans eseri öğrenene kadar anneme ya da babama söylemem bile sevgilim olduğu zaman heh hatta genelde (her zaman olmasa da) kimseye söylemem gören öğrenir. öte yandan sevgilimden ayrılsam annem de öğrense, dalga geçer benle en fazla sdfahahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Liseyi bitireli 2 yıl oluyo ya :) ilk sene sınava bile kalkmak zor geldi 2.sene 2 puanla kaçırdım istediğim yeri ve bu sene tekrar deniyorum. Bana da doğru karar gibi geliyo ama onsuzluk koyuyo ya :( o kadar alıştım mutluydum ki. Ekmek istemez tabi ondan pro kimse olsun istemiyo ondan beni istemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Dynun said: abicim sizden daha yakındır kendi annesi ile takılınıcak bi nokta değil ki tamam ben de bana garip gelmesini belirttim takılınıcak bir nokta değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 heh heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bLackcha0s said: ekmek kızıyor adama dotaya gelme. Öncelikle bugün sana ve fede ye harflerimi büyüttüğüm için özür dilerim. Asıl amacım geyik yapmak bile olsa kalbinizi kırdım sanırım. Fakat bu alınganlığınız iyi değil. Size bakınca elaidi nin eski halini görüyorum, elaidi ile de dalga geçince birden ciddileşirdi, sonra da oyundan çıkardı. Elaidi gibi mi olmak istiyorsunuz? 3 sene sonra hala 45 dakikalık oyunda yalnayak mı gezmek istiyorsunuz anlamıyorum. Özür dilerim arkadaşlar ama sizin iyiliğiniz için yapıyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ohyeah said: Abi annen neden ağladı onu anlamadım? Yani senin ayrılmandan dolayı neden ağlıyor? ya üzüldüğümü gördü akşamüstü çok fazla korkuyo bi de içmeye çıkınca iyice kötü oldu :S puanlarımın düşmesinden korkuyo.Bi de daha küçükken küçüklük yapmıştım kendime zarar gibi büyüdüğümü yapmıcağımı anlayamadı kendime zarar veririm sanıyo(en büyük aptallıktır bliyorum) Bu nedenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Abi ONSUZ KOYUYOR ne demek. Bugune kadar o mu vardı? Herkesten vazgeçilir şu dünyada, anne baba haricinde. Sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ya boşver ilişkiyi fln hayatta başarı daha önemlidir bence. İlişki her zaman bulunur yaşanır en kralı yaşanır ama güzel bi yaşam sürerken ilişki yaşamak daha iyidir o yüzden hazır 1.yken bırakma asıl derslere üniyede asıl sonra güzel rahat bi hayat sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ekmekçiğim; ben kendini biraz daha önemli hissetmen için orda sanki bana kızmışsın da ben de biyerime takmışım gibi yaptım. severim seni bilirsin. yarın öbürgün yine dota oynayacağız hep beraber. böyle dargınlıklara gerek yok. iyliğimizi düşündüğün için teşekkürler, ben de senin için iyi olanı istiyorum ekmek. gel beraber bir HOTDOG yiyelim mi? best wishes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Bu sene zaten hep öyleydi o 2.plandaydı hep bundan sonra 2.plan yok işte benim için sadece başarı var.. @ekmek: Lan blacke bağırma o öğreniyo bak dün rylai ile dedm ulti atınca yürüme bozulur gayet güzel ultiler attı yap diyince yapcak kıvamda şu anda 6.60 da o da gerçek pro olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 fede said: ekmekçiğim; ben kendini biraz daha önemli hissetmen için orda sanki bana kızmışsın da ben de biyerime takmışım gibi yaptım. severim seni bilirsin. yarın öbürgün yine dota oynayacağız hep beraber. böyle dargınlıklara gerek yok. iyliğimizi düşündüğün için teşekkürler, ben de senin için iyi olanı istiyorum ekmek. gel beraber bir HOTDOG yiyelim mi? best wishes Sen hiç konuşma bende kzgınım dün girdin net iyi dedin creepler çıkmadan düştün Ama oyunun başı olduu için hafifletici sebeplerden affedildin.. arz ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ekmek üstteki postu ciddiye alma bebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 fede said: ekmekçiğim; ben kendini biraz daha önemli hissetmen için orda sanki bana kızmışsın da ben de biyerime takmışım gibi yaptım. severim seni bilirsin. yarın öbürgün yine dota oynayacağız hep beraber. böyle dargınlıklara gerek yok. iyliğimizi düşündüğün için teşekkürler, ben de senin için iyi olanı istiyorum ekmek. gel beraber bir HOTDOG yiyelim mi? best wishes Abi keşke bi yerine taksaydın beni de bloodseeker ın ultisi varken ağırlığımdan maraton koşamasaydın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 warcraft bölümüne mi atayım, garbage mi beyler? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ekmek, ... saygılar , sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dur atma toparlayalım konuya dönelim beyler! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Özür diliyorum o zaman ekmek. boş bulundum orda koştum. bi kuvvet geldi sandım. ne bileyim senin bu kadar kızacağını. bilsem mıh gibi çakılırdım oraya. na böyle dururdum, kollarımı açardım, gelme diyeydim bloodseekera. gelmeeee özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Dartanian said: dur atma toparlayalım konuya dönelim beyler! :( konu mu kaldı lan, hatun şutlamış işte. kitleme bab pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar